Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Crest der Vriendschap

Joe en Gomamon zijn op zoek naar Matt en Gabumon. Joe is vastbesloten om zijn eigen leven te leven op de manier zoals hij dat wil. Ondertussen proberen Tai en WarGreymon zo lang mogelijk Piedmon bezig te houden. Joe, Sora en T.K. zijn nog steeds op weg om zich weer bij Tai te voegen. Tai laat Izzy en Kari niet vechten, want ze zullen hun energie later nog hebben.

Matt en Gabumon lopen door een donkere grot. Gabumon is bezorgd en wil naar de uitgang. Hij voelt dat er iets mis is in de grot, maar Matt loopt gewoon door. Uiteindelijk geeft Matt de moed op en ploft wanhopig neer op de grond. Hij heeft het doel in zijn leven, waar hij naar op zoek was, niet gevonden. Matt dacht dat T.K. hem nodig had, maar hij realiseert zich dat zijn kleine broertje zich prima zelf kan redden in Digiworld. Eigenlijk denkt hij dat helemaal niemand hem nodig heeft!

Gabumon wil Matt helpen om uit zijn dip te komen, maar er ontstaat een donkere mist om Matt, die hem insluit samen met al zijn angsten en twijfels. Eindelijk lukt het Gabumon om hem uit zijn dip te krijgen door hem in zijn been te bijten! Matt komt weer bij zijn positieven en Gabumon legt uit dat Matt en T.K. altijd broers zullen zijn, wat er ook gebeurt. Ook is hij een van de Digidestined en alleen hij kan helpen bij de redding van Digiworld. Matt realiseert zich dat Gabumon altijd zijn vriend is geweest, zelfs op momenten dat Matt niet zo aardig was of zichzelf niet was. Ze bekrachtigen opnieuw hun vriendschap en de donkere mist die om Matt hangt verdwijnt. De grot om hen heen verdwijnt ook en Joe komt aangerend! Hij heeft zijn eigen weg gevolgd en heeft in zijn eentje Matt gevonden.

Ondertussen zijn Sora en T.K. op zoek naar de anderen. T.K. probeert optimistisch te blijven, maar Sora begint zich meer en meer zorgen te maken over van alles en nog wat. Sora wordt opeens aangevallen door dezelfde zwarte mist als bij Matt! De mist sluit zich om haar heen en ook Sora zit opeens diep ondergronds in een grot.

Matt en Joe komen bij T.K. die blij is met de hereniging met zijn broer. Ze gaan de grot in om Sora te zoeken. Biyomon is in paniek. Sora zit haast gehypnotiseerd voor zich uit te staren en het lukt Biyomon niet om tot haar door te dringen. Doordat Sora zich enorm bang was dat ze de anderen niet op tijd zouden vinden is ze net zo wanhopig geworden als Matt. Joe weet eindelijk door te dringen tot Sora en vertelt haar dat hij Matt heeft meegebracht. Matt vertelt Sora dat ze al haar negatieve gevoelens, die zich in haar opgehoopt hebben, moet laten gaan, omdat die haar juist verlammen. Sora denkt niet dat ze dat kan, maar Matt herinnert haar eraan ze de laatste hoop is voor de wereld, en dat niemand anders de taak kan overnemen die haar te wachten staat.

Sora realiseert zich dat ze naar Digiworld is gebracht met een reden en langzaam laat ze haar angsten los. De grot verdwijnt en met zijn allen gaan ze op weg naar Tai. De strijd met Piedmon gaat echter niet zo goed. WarGreymon is uitgeput. Izzy wil helpen maar Tai gebied hem om aan de kant te blijven. Tai wil niemand anders zijn energie verspilt omdat hij nog steeds gelooft dat Matt en de anderen op tijd zullen terugkeren.

Net op het moment dat Piedmon zich voorbereid voor de genadeslag om Tai en WarGreymon te vernietigen, arriveren de anderen. Matt verontschuldigt zich bij Tai dat hij zo gemakkelijk had opgegeven en ook zij bekrachtigen opnieuw hun vriendschap. Terwijl Matt en Tai elkaar beloven om samen te werken, begint de crest van Matt te gloeien. Het geeft WarGreymon nieuwe energie en kracht om verder te vechten. Piedmon lanceert zijn volgende aanval. Gabumon warp-digivolvet naar MetalGarurumon en samen met WarGreymon weren ze de aanval af. Zullen de Digidestined sterk genoeg zijn om de opdracht tot een goed eind te brengen?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?