Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Piedmon's laatste streek

MetalGarurumon en WarGreymon proberen Piedmon aan te vallen, maar Piedmon houdt MetalGarurumon in zijn greep met een ring van vuur en hij vangt WarGreymon boven op een grote circusbal. De Megas weten langzaam maar zeker zijn trucjes en zijn Trump Swords te ontwijken. Maar dan gebruikt Piedmon zijn zakdoek en gooit die over Tai, Matt en hun Digimons, waardoor ze sleutelhangers veranderen!

Centaurumon en Gennai (in een Mekanorimon) komen bij een muur van vuur. Gennai onthult dat de kinderen deze muur van vuur moeten passeren om de voorspelling waar te maken.

Andromon houdt Piedmon bezig terwijl de kinderen ontsnappen. Ze komen bij een afgrond die ze alleen met een trapeze kunnen oversteken. Piedmon is achter de kinderen aangegaan en hij heeft Andromon ook in een sleutelhanger veranderd. Sora, T.K. en Kari ontsnappen, net als Biyomon, Gomamon, Patamon en Gatomon, maar Piedmon verandert Tentomon, Joe en Izzy in sleutelhangers.

Mimi en Lillymon nemen de andere Digimon mee en klimmen tegen een rotswand op. Ze horen de geluiden van het gevecht. Piedmon zoekt inmiddels verder naar de rest van de kinderen en vindt ze. Angewomon en Garudamon dekken hun aftocht. Sora draagt T.K. en Kari op om verder te rennen. Gomamon wil achterblijven om Sora te helpen, maar ze staat dat niet toe.

Op dat moment heeft Piedmon hun weer ingehaald. Gomamon pikt Matt van Piedmons sleutelhangerverzameling en gooit hem naar Sora, maar Gomamon wordt daarbij zelf gevangen. Sora gooit de Matt sleutelhanger weer naar T.K. T.K. en Kari zijn de enige twee overgebleven kinderen. Ze vluchten verder maar komen terecht bij een steile klif waar ze niet verder meer kunnen. Plotseling staat er een mandje waar een zwevend touw uit komt. Ze klimmen naar boven. Piedmon heeft hen weer ingehaald en Patamon digivolvet naar Angemon om hem af te leiden.

Angemon weet Piedmon even bezig te houden, maar moet uiteindelijk toch het onderspit delven. T.K. probeert dapper te blijven en te blijven hopen op een goede afloop. Piedmon snijdt het touw door en de twee kinderen storten naar beneden in de afgrond. T.K. haalt de Matt sleutelhanger te voorschijn en vertelt zijn broer dat hij moet blijven hopen op een goede afloop. Door T.K.'s hoop kan Angemon digivolven naar zijn Ultieme vorm, MagnaAngemon! Nadat hij de kinderen in veiligheid heeft gebracht weet MagnaAngemon met zijn Excalibur Piedmon flink te raken en die valt ook van de klif. MagnaAngemon gebruikt zijn Magna Antidote om alle sleutelhangers weer naar hun normale toestand te laten herstellen. Piedmon is echter nog niet verslagen en hij roept zijn vliegende Vilemon vriendjes te hulp.

Mimi arriveert ook eindelijk bij de andere kinderen, en ze heeft Unimon en nog meer digimon bij zich. Met zijn allen zetten ze de aanval in op Piedmon en de Vilemons. Gomamon en Tentomon digivolven naar hun Ultieme vormen en vallen ook aan. Piedmon weet de meeste aanvallen af te weren maar Garudamon weet hem tegen de rotswand te kwakken met een Wing Blade aanval. MagnaAngemon gebruikt zijn Gate of Destiny om alle Vilemon op te slokken, en de Megas raken Piedmon met hun aanvallen. Ook Piedmon wordt opgezogen door de Gate of Destiny, die zich daarna sluit. Het laatste deel Spiral Mountain is eindelijk vernietigd en de Dark Masters zijn verslagen!

Gennai verschijnt op Izzy's computer. Hij vertelt dat er nog een sterkere vijand is dan de Dark Masters. Plotseling verschijnt er een geheimzinnige kracht in de lucht. Wie of wat is deze kwaadaardige kracht die nu weer tegenover de Digidestined staat?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?