Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Apocalymon

De kinderen vallen de diepe duisternis in en plotseling hangen ze allemaal stil. Izzy ontvangt op zijn laptop een bericht van Gennai. Gennai vertelt hun dat zeer spoedig met een nieuwe vijand te maken krijgen en dit zal de sterkste vijand zijn die ze tot nu toe zijn tegengekomen. Deze kwaadaardige kracht was ooit van achter de muur van vuur van de digitale wereld gekomen. Deze kwaadaardige Digimon is sterker dan alle andere Digimons bij elkaar, en toen werd voor de eerste keer de hulp ingeroepen van de Digidestined. Elke keer als de digitale wereld in gevaar kwam, werden de Digidestined vanuit de echte wereld te hulp geroepen om beide werelden te redden. De huidige acht kinderen zijn de nieuwste generatie Digidestined die zijn geroepen om de werelden te redden.

Gennai's bericht eindigt voordat hij heeft kunnen vertellen wie of wat deze kwaadaardige Digimon is, maar de kinderen zijn nu voorbereid op wat hun te wachten staat. Maar toch zijn ze niet helemaal voorbereid op wat ze te zien krijgen. Er verschijnt een enorme metalen kubusachtige constructie die lijkt op landmijn of een virus. De kubus vouwt zichzelf uit en bovenop de kubus staat Apocalymon, de vloek van de digitale wereld!

Apocalymon is opgebouwd uit het verdriet, de pijn en de angst van de data die verloren is gegaan bij mislukte digivolve processen in de digitale wereld. Hij verafschuwt de Digidestined, en hij gebruikt de aanvallen van hun oude vijanden om hun Digimons te verzwakken. Dan gebruikt hij zijn Reverse Digivolve aanval om ze allemaal terug te laten digivolven naar hun beginnersvorm. Met zijn Death Claw vernietigt hij vervolgens de tags en crests van de Digidestined. Nu hun Digimons zijn uitgeschakeld gebruikt Apocalymon zijn kracht om te kinderen te vernietigen. Stukje bij beetje lossen ze op in bits en bytes en worden ze in de digitale wereld. Ze bestaan nog steeds, maar hoe kunnen ze, zonder hun tags en crests, nu nog winnen? Een voor een realiseren ze zich echter dat ze elke uitdaging samen zijn aangegaan en samen uiteindelijk hebben gewonnen.

Ze zweren dat ze samen ook Apocalymon zullen verslaan. Plotseling begint er op hun borst de vorm van hun crest op te gloeien. Ze realiseren zich dat de kracht om te digivolven altijd al in henzelf heeft gezeten in plaats van in de tags en crests, die Apocalymon heeft vernietigd.
Door hun hernieuwde vertrouwen beginnen de stukjes data van de kinderen zich weer te verzamelen en hun Digimons digivolven. Zullen ze het kwaad van Digiworld nu eindelijk kunnen vernietigen?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?