Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het lot van twee werelden

Terwijl de andere Digimons Apocalymons Death Claws en Virus Grenades vernietigen, bereiden Tai en Matt zich voor op de genadeklap. De andere Digimons weten aanval na aanval af te weren. Uiteindelijk kunnen WarGreymon en MetalGarurumon dicht genoeg bij Apocalymon komen en vuren de allerlaatste Metal Wolf Claw en Terra Force op hem af. Door de aanval wordt Apocalymon weggeblazen en zijn metalen kubus constructie gaat in rook op. Hij is echter nog steeds niet helemaal verslagen. In een uiterste poging gebruikt hij zijn sterkste aanval, Total Annihilation (Totale Vernietiging)!

Als Digiworld wordt vernietigd dan wordt ook de Aarde vernietigd. Wat kunnen ze doen? De digivices van de kinderen gloeien nog een keer op en vuren lichtstralen af die samen een kubus vormen. De lichtkubus omsluit Apocalymon en de kracht van zijn vernietigingsaanval. Apocalymon is overwonnen!

Nu de strijd voorbij is komen Andromon en Ogremon te voorschijn. Ze feliciteren de kinderen en wijzen naar Digiworld onder hen. File Island wordt vernieuwd en van daaruit zal heel Digiworld worden geherformatteerd. Ook Gennai verschijnt en hij vertelt de kinderen dat dankzij hen de digitale wereld opnieuw is begonnen, maar deze keer zonder de aanwezigheid van Apocalymon.

Nu alles opnieuw ontstaat, gaan de kinderen terug naar Primary Village, waar een regen van Digi-eieren op hen neerdaalt. Elecmon zal voor de eieren zorgen en alle Digimons die vroeger waren vernietigd zullen herboren worden. Terwijl de kinderen toekijken komt er een baby Botamon uit het ei! De digitale wereld is veilig, maar er verschijnt een zonsverduistering in de lucht. Gennai vertelt de kinderen dat het hun toegangsweg is naar de echte wereld.

De Digitale Wereld is zichzelf aan het herformatteren en de kinderen kunnen niet veel langer blijven want anders zullen ze doodgaan. De poort naar de echte wereld zal nog maar twee uur openblijven en dan sluiten. De kinderen nemen bedroefd afscheid van hun Digimons, wetende dat ze elkaar waarschijnlijk nooit meer zullen zien. Alleen Mimi en Palmon kunnen geen afscheid nemen. Palmon heeft zichzelf verstopt, omdat ze bang is voor het afscheidnemen. De tijd is voorbij en het is tijd om naar huis te gaan. Mimi is erg teleurgesteld dat ze geen afscheid heeft kunnen nemen van Palmon, maar de tijd is op. Iedereen gaat aan boord van de tram die Gennai heeft gehaald voor het vervoer. Twee Gekomons vinden Palmon in het bos. Ze wil Mimi nog steeds niet zien, want ze hoeft ze geen afscheid nemen.

Gatomon blaast op Kari's fluitje, die Kari aan haar heeft gegeven als gedenkteken, en de tram begint langzaam te bewegen. Langzaam vliegt de tram omhoog de lucht in. De kinderen en de Digimons zwaaien naar elkaar. Mimi zit in haar eentje bedroefd voor zich uit te staren, maar plotseling hoort ze een bekende stem! Palmon komt aangerend vanuit het bos, verontschuldigt zich en zwaait met tranen in haar ogen naar Mimi. Vlak voordat de poort zich sluit vliegt de tram door de poort en zijn de kinderen weer terug in de echte wereld. Zullen ze ooit nog terugkeren naar Digiworld? Misschien als de digitale wereld ooit weer in gevaar komt...

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?