Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Flamedramon

Iedereen is een stuk ouder geworden sinds die zomer 3 jaar geleden in Digiworld. Tai zit op de middelbare school, Matt probeert een popster te worden, Sora begint behoorlijk te tennissen, Izzy gaat naar het VWO, Mimi is met haar ouders naar New York verhuisd en Joe studeert medicijnen. Maar voor Kari en T.K. is dit een nieuw begin.

Een aantal Gizamons wordt op de hielen gezeten door de kwaadaardige Digimon Emperor, die hen probeert te vangen met zijn Dark Rings. Als de ring zich om hun nek sluit, licht de ring rood op en even later beginnen ook hun ogen rood te gloeien. Ook een Gotsumon en een Unimon worden gevangen door een Dark Ring. Gatomon rent ook voor zijn leven. Met haar staartring slaat ze een Dark Ring van zich af. Maar de problemen zijn nog niet over voor haar. Vanuit de bosjes duikt een Unimon met roodgloeiende ogen op.

T.K. bereidt zich voor op zijn eerste schooldag na de verhuizing. Zijn moeder heeft geen tijd om hem naar school te brengen. Ze moet het artikel over de geschiedenis van het toiletpapier vandaag af hebben. Dus gaat T.K. wel lopend naar school. Bij de lift van het appartement komt hij Yolei en Cody tegen. Samen lopen ze naar school. Cody vraagt Yolei of ze na schooltijd zijn kapotte computer even wil nakijken. Als ze het schoolplein oplopen krijgt T.K. even het idee dat hij Tai ziet voetballen, maar het is Davis, die toch wel erg veel weg heeft van Tai. Davis zit in de klas bij Kari. Hij vertelt haar van zijn ontmoeting met T.K.

Ook Agumon wordt bedreigd door de Dark Rings. In de echte wereld kijkt Tai verbaasd naar zijn digivice die begint te piepen.

In de klas van Davis en Kari wordt een nieuwe leerling voorgesteld, T.K.! Hij mag naast het meisje met de camera om haar nek gaan zitten, en dat is niemand anders dan Kari. Ze begroeten elkaar als oude bekenden en Davis kijkt stinkend jaloers toe.

Tentomon, Patamon en Biyomon worden achterna gezeten door een Snimon, die ook is bezeten door een Dark Ring. Snimons Twin Sickle aanval schakelt Tentomon en Biyomon uit. Patamon verbergt zich angstig op een boomtak. Tai is opeens in de Digiworld en knielt neer bij de uitgeputte Agumon. Tai wil Agumon laten digivolven, maar dat lukt niet. Op een verborgen plek lacht de Digimon Emperor in zijn vuistje. Hij bezit namelijk de black digivice, waardoor de Digimons niet kunnen digivolven. Patamon, Gatomon, Agumon en Tai komen elkaar tegen en vluchten samen verder een grot in. Met zijn zakcomputertje zoekt Tai contact met de anderen en verstuurd een e-mail.

Yolei zit op school achter een computer en ontvangt het mailtje van Tai met het bericht "Kom meteen naar de Digiworld. De Digimons hebben onze hulp nodig". Yolei herkent de achternaam van Tai en vermoedt dat het bericht voor Kari, die dezelfde achternaam heeft, bestemd is. Kari en T.K. staan samen te praten. Een wat opgefokte Davis komt aangerend en vraagt hoe T.K. Kari kent. Pestend zegt T.K. dat Davis jaloers is, waardoor Davis nog opgefokter wordt. Voordat de dingen echter uit de hand kunnen lopen, komt Yolei binnen en laat het bericht zien. Kari vertelt dat Tai haar broer is en met zijn allen rennen ze terug naar de computer. Ze botsen bijna tegen Izzy aan, die vraagt waar hij een computer kan vinden. Yolei is helemaal vereerd omdat de legendarische voorzitter van de computerclub haar aanspreekt. Ook Izzy heeft het bericht van Tai gekregen. Zijn computer is de dag ervoor gecrashed, waarschijnlijk door het spelen van te veel spelletjes. Eenmaal bij de computer aangekomen stuurt Izzy een bericht terug naar Tai. Yolei vraagt wat Digiworld is. Davis herinnert zich dat Tai het ook wel eens over Digiworld had, en over Digimon of zoiets. Tai en Davis voetbalden vroeger in hetzelfde elftal. Cody komt het computerlokaal binnenlopen en herinnert Yolei aan het feit dat ze na schooltijd naar zijn computer zou kijken. Izzy zit nog steeds achter de computer en concludeert dat de poort naar Digiworld open staat.

Tai vindt in de grot een gekleurd ei, waar het teken van de crest van moed op staat. Tai probeert het ei op te tillen. Op het moment dat hij het ei aanraakt schiet er een lichtstraal uit het ei gevolgd door drie lichtbolletjes.

Cody en Yolei lopen samen weg. T.K., Kari en Izzy besluiten om naar Digiworld te gaan. Davis wil mee, maar volgens T.K. kan dat niet omdat hij geen digivice heeft. Het beeldscherm van de computer licht op en drie gekleurde lichtstralen schieten uit het scherm. De blauwe straal eindigt in de handen van Davis. De gele en oranje straal schieten de gang in en komen in de handen van Cody en Yolei terecht. Davis toont de anderen zijn blauwe digivice. Het is een ander model dan die van T.K., Kari en Izzy. Izzy legt Davis uit dat het krijgen van een digivice niet zonder reden gebeurt en dat hij dat heel serieus moet nemen. Kari is vastbesloten om haar broer te gaan helpen en houdt haar digivice voor het beeldscherm. Langzaam verdwijnt ze in de computer. T.K. gaat mee en houdt ook zijn digivice voor het beeldscherm. Davis staat met open mond van verbazing te kijken. Izzy spoort hem aan en ook Davis verdwijnt in de computer. T.K. blijft achter. Hij schrikt als Yolei en Cody opgewonden weer het computerlokaal binnen lopen. Yolei vraagt wat dat vreemde licht was dat ze uit het lokaal zagen komen. T.K. verzint een leugentje en zegt dat het de nieuwe screensaver was.

Kari, T.K. en Davis zijn in Digiworld beland. Davis heeft tijdens het transport nieuwe kleren aan gekregen. Hun komst is echter ook door de Digimon Emperor opgemerkt. Kari volgt het signaal op haar digivice. Nieuwsgierig om zich heen kijkend loopt Davis achter Kari en T.K. aan. Davis ziet een soort frisdrankautomaat. Als hij dichterbij komt, komen er een heleboel Numemons te voorschijn. Ook Tai volgt het signaal op zijn digivice. Hij is nog steeds in gezelschap van Agumon, Patamon en Gatomon. Patamon ziet T.K. en vliegt blij op hem af. Tai is verbaasd dat Davis er ook bij is. Ook Kari en Gatomon omhelzen elkaar. Kari ziet dat Gatomon haar staartring kwijt is. Gatomon vertelt dat ze haar staartring is kwijtgeraakt toen ze door Unimon werd aangevallen. Verder vertelt ze dat er een tijd geleden een mens in Digiworld verscheen die de Digimons tot slavernij dwong en zichzelf de Digimon Emperor noemde. Die Digimon Emperor droeg een zwart apparaat bij zich waardoor de Digimons niet meer konden digivolven. Gatomon ziet de digivice van Davis en denkt dat hij een handlanger van de Digimon Emperor is. Davis legt uit dat zijn digivice niet zwart is en zomaar uit de computer verscheen. Tai legt het verband tussen die digivice en de lichtstralen die uit het ei kwamen toen hij het probeerde op te rapen. Hij vraagt zich stilletjes af waarom juist Davis de digivice heeft gekregen en waar de andere twee digivices zijn.

Yolei trapt niet in de leugens van Izzy en zet hem onder druk. Ze laat haar rode digivice aan Izzy zien vraagt Izzy verbaasd hoe ze daar aan komt. Yolei zegt dat Cody er ook een heeft gekregen, een oranje.

Gatomon vertelt verder nog dat de Digimon Emperor Dark Rings gebruikt om de Digimons in bedwang te houden. Kari is vast van plan om zo'n Dark Ring over de kop van de Digimon Emperor te trekken. De Digimon Emperor ziet alles op een van zijn beeldschermpjes en lacht. Voor hem is alles maar gewoon een spelletje. Hij kiest één van zijn slaven om aan te vallen. Een Monochromon wordt vrijgelaten uit zijn kooi.

Tai heeft de anderen naar het ei toegebracht. Ook T.K. en Kari proberen het ei op te tillen maar zonder succes. Dan probeert Davis het ei op te tillen en dat gaat heel gemakkelijk. Uit het gat onder het ei komt een lichtstraal, waarin een Digimon verschijnt. Het is Veemon, die de Digimon partner van Davis wordt. De rust wordt verstoord door de Monochromon die zich de grot inwerkt. Monochromon valt aan met zijn Volcanic Strike en iedereen vlucht de grot uit. Veemon vertelt Davis dat hij het ei moet openen, want hij heeft de moed daarvoor. Davis houdt het ei in de lucht en roept "Digi armor energize!". Veemon armor digivolved naar zijn champion level, Flamedramon. De Digimon Emperor is toch lichtelijk verbaasd als hij dit alles ziet op zijn beeldscherm. Flamedramon rekent vrij eenvoudig af met Monochromon en door zijn Fire Rocket aanval vernietigt hij de Dark Ring die om Monochromon zit. Flamedramon verandert weer terug in Veemon en Davis heeft opeens een extra apparaatje in zijn hand. De Digimon Emperor zegt tegen zijn Digimon, een Wormmon, dat hij eindelijk een waardige vijand heeft gevonden. Wormmon weet echter niet wat een vijand is.

Nu de Monochromon is bevrijd van zijn Dark Ring, is hij niet langer kwaadaardig en vertrekt. Tai complimenteert Davis met zijn moedige optreden. Tijdens het gevecht is de skibril van Davis gebroken en Tai geeft zijn skibril aan Davis, omdat een echte leider nu eenmaal zo'n ding moet dragen. Davis voelt zich zeer vereerd. Langzaam valt de avond. Patamon vertelt dat ze zich nu kunnen ontspannen, omdat de Digimon Emperor 's avonds binnen blijft. Volgens Agumon moeten ze nu weer terug gaan naar de echte wereld. Tai bevestigt dit en zegt dat ze nooit langer in Digiworld moeten blijven dan nodig is. Alleen weet hij even niet hoe ze terug moeten komen. Als ze door het bos lopen horen ze de stemmen van Izzy en Yolei. Op een beeldscherm in Digiworld zien ze Izzy, Yolei en Cody, die zitten te eten voor het beeldscherm. Yolei schrikt als ze op het beeldscherm kijkt, want daar ziet ze Tai en Davis. Tai, T.K. en Kari worden opgezogen door het beeldscherm en hun Digimons blijven achter. Ze belanden in de echte wereld boven op Izzy, Yolei en Cody. Izzy is alleen maar bezorgd om zijn koekjes.

Terwijl Davis en zijn maatjes veilig terugkeerden naar de echte wereld, bereidde de Digimon Emperor zijn volgende aanval voor. Zullen zij hem kunnen tegenhouden? Er is een nieuw avontuur begonnen van Digimon, Digital monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?