Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Wat een team!

Na hun uitstapje naar Digiworld zijn Davis, Tai en T.K. boven op Izzy, Cody en Yolei beland die voor het beeldscherm in het computerlokaal zitten. Davis vertelt vol enthousiasme over hun avontuur. Yolei wil ook meteen naar Digiworld. Cody is echter niet zo enthousiast, want hij wil zijn avondeten niet missen. Iedereen, behalve Yolei, is het daar mee eens en ze vertrekken naar huis. Izzy loopt nog even terug naar de computer om hem uit te zetten en constateert dat de poort naar Digiworld dicht is.

Matt verlaat voortijdig de repetitie van de band. Hij moet nog wat zaakjes regelen. Hij loopt naar een speeltuin waar Sora, Kari, Izzy, Tai, Joe en T.K. al aanwezig zijn.

Cody oefent op het balkon van zijn appartement een vechtsport. Hij brandt van nieuwsgierigheid en vraagt zich af hoe het is in Digiworld. Yolei, die de computer van Cody repareert, is vastbesloten om de volgende dag naar Digiworld te gaan. Davis ligt op zijn bed met een bal te spelen en kan alleen maar aan Veemon denken.

Tai vertelt over het armor digivolven van de Veemon van Davis en dat Agumon niet kon digivolven. Sora is verbaasd dat Davis naar Digiworld is geweest. T.K. vult dat aan met de bevinding dat twee kinderen uit het flatgebouw waar hij nu woont ook allebei een nieuwe digivice hebben kregen. Joe concludeert dat die drie dan de nieuwe Digidestined moeten zijn. Sora uit haar zorgen over de Digimons nu die door de Digimon Emperor tot slavernij worden gedwongen. Kari zegt dat ze een mailtje van Mimi uit Amerika heeft gehad waarin Mimi precies hetzelfde vroeg. Matt vindt dat ze ook naar Digiworld moeten gaan om te helpen. Izzy komt met de trieste mededeling dat de poort al weer dicht is, maar hij zal de volgende ochtend meteen gaan kijken of de poort misschien wel weer open staat. Tai, Sora, Kari en T.K. gaan dan zeker mee. Joe niet, want hij heeft de volgende dag een wiskunde tentamen. En Matt kan ook niet want hij moet oefenen voor een optreden komend weekend.

De volgende morgen ziet Izzy dat de poort nog steeds dicht is. Cody en Yolei komen ook naar binnen en niet veel later arriveren Tai, Kari, Sora en T.K. ook. Vol trots laten de nieuwe Digidestined hun digivices zien. Ze staan te popelen om naar Digiworld te gaan. Volgens Izzy is het trouwens zeer bijzonder dat de poort twee dagen achter elkaar open staat. Net als ze op het punt staan om naar Digiworld te vertrekken komt Tai's oude meester binnenlopen. Hoewel hij totaal geen verstand heeft van computers is hij het nieuwe hoofd van de computerclub. Subtiel werkt Tai zijn meester het lokaal uit en kunnen de anderen naar Digiworld gaan.

Cody en Yolei hebben onderweg ook andere kleren gekregen. Izzy en Sora roepen hun oude Digimon partners, Tentomon en Biyomon. Ondertussen stuurt de Digimon Emperor Snimon op hen af. Davis roept Veemon en die komt blij aangerend. Hij heeft andere Digimons meegebracht. Een blijde hereniging volgt, maar die wordt al snel onderbroken door de komst van Snimon. De Digimons vallen aan maar kunnen weinig beginnen tegen Snimon. Davis wil Veemon laten armor digivolven, maar dat plannetje wordt in de kiem gesmoord door Drimogemon die uit de grond opduikt. Davis valt in het gat. Dan komt ook nog Mojyamon uit de bosjes te voorschijn en door zijn Bone Boomerang aanval valt Veemon ook in het gat. Davis probeert hem vast te grijpen, maar ze vallen samen verder de diepte in. De andere Digidestined en hun Digimons kunnen niets anders doen dan vluchten.

Als Davis weer bijkomt hangt hij geketend aan een bergwand. Boven op een richel staat lachend en spottend de Digimon Emperor. Hij laat uit de tegenoverliggende bergwand Veemon tevoorschijn komen, die ook in de boeien zit. Davis roept dat hij snel moet armor digivolven. De Digimon Emperor heeft echter zijn digivice afgepakt.

De rest van de groep lijkt de aanvallers te hebben afgeschud. Op hun digivices vangen ze een signaal op. Het signaal leidt ze naar een tempel. In de tempel zien ze twee digi-eieren. Een met een afbeelding van de crest van liefde en een met de afbeelding van de crest van wijsheid. Sora en Izzy proberen de eieren op te pakken, maar zonder succes. Dan moeten Yolei en Cody het proberen. Zonder veel moeite tillen ze de eieren op. Twee lichtstralen schieten omhoog en twee Digimons komen tevoorschijn. Hawkmon wordt de partner van Yolei en Armadillomon wordt de partner van Cody. Yolei ziet het niet zo zitten om te moeten vechten. Sora vertelt haar dat ze heel veel op Mimi lijkt, want die wilde ook liever niet vechten, maar soms is het gewoon noodzakelijk. Door veel met haar Digimons samen te werken zal er een hechte vriendschap ontstaan. Bovendien heeft ze er nog een vriendin bij voor het leven, namelijk Sora. Cody weet nog niet echt wat hij er van moet vinden. Hij is er nog te kort en heeft nog lang niet genoeg informatie. Dit doet Izzy aan zichzelf denken en hij vertelt Cody dat hij zijn instinct moet vertrouwen en bij hele moeilijke problemen mag hij contact opnemen met Izzy. "Digi Armor energize!" Tijd om hun Digimons te laten armor digivolven. Hawkmon en Armadillomon digivolven naar Halsemon en Digmon. En nu op zoek naar Davis!

De Digimon Emperor wil Veemon zijn slaaf laten worden. Hij gooit een Dark Ring. Als de Dark Ring bijna bij Veemon is, wordt die door een vuurstraal vernietigd. Het is Halsemon met Yolei op zijn rug. Digmon komt uit de bergwand en bevrijdt Veemon. De Digimon Emperor wil weggaan maar Gatomon staat op zijn weg. Wormmon probeert zijn meester te beschermen, echter zonder succes. Door de stomp van Gatomon belandt Wormmon tegen de Emperor, die daardoor de digivice van Davis in het ravijn laat vallen. Yolei vangt de digivice op en geeft hem weer aan Davis. Veemon digivolvet naar Flamedramon. Flamedramon wordt aangevallen door Mojyamon. Halsemon gaat het gevecht aan met Snimon. En Digmon moet het opnemen tegen Drimogemon. Alledrie weten ze de Dark Rings van hun tegenstanders te vernietigen, waardoor ze weer vrij zijn.

Tijd om weer naar huis te gaan. Ook de Digimons, behalve Tentomon en Biyomon, gaan deze keer mee en de Digimons van Davis, Yolei en Cody veranderen onderweg terug naar In-Training vorm. Veemon wordt DemiVeemon, Hawkmon wordt Poromon, en Armadillomon wordt Upamon. Tai is net klaar met zijn gesprek met zijn oude meester en loopt terug naar het lokaal. Daar vindt hij een warboel van kinderen en Digimons. Tentomon en Biyomon verschijnen op het beeldscherm en stellen de kinderen gerust. De Digimon Emperor komt 's nachts namelijk niet te voorschijn. Volgens Tai zullen ze die Emperor morgen wel even het zwijgen opleggen. Maar wat heeft de Emperor nog voor hen in petto?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?