Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Een nieuwe digitude

Een jongen zit achter een beeldscherm waarop de bril van de Digimon Emperor is te zien. Hij heeft het over wat simpele aanpassingen die hij moet doen en lacht daarbij geniepig.

De schooldag is al weer ten einde en in het computerlokaal komen de Digimons te voorschijn. Er komt iemand het lokaal binnen, maar DemiVeemon heeft Davis al herkend aan zijn geur. Ook Kari en T.K. zijn al aanwezig. Yolei is iets later, maar ze heeft wel een hele zak met lekkers meegenomen uit de winkel van haar ouders. Snel vallen de hongerige Digimons aan op het eten. De poort staat al weer open. Ze moeten echter nog even op Cody wachten, die nog steeds zit te eten in de kantine. Hoewel hij eigenlijk vol zit, worstelt hij nog met het laatste tomaatje op zijn bord. Volgens zijn vader, die al overleden is, mag je nooit eten weggooien, behalve als het stinkt. Dus het tomaatje moet gewoon op.

De anderen kijken ondertussen naar het nieuws, dat over de winnaar van de computerprogrammeerwedstrijd gaat. De winnaar is het wonderkind Ken (Vanaf hier weten wij dus dat Ken de Digimon Emperor is). Hij kan heel goed simultaan schaken, heeft vorige week nog 's werelds grootste kasboek sluitend gemaakt, is judokampioen, sterspeler in het voetbalteam, en bovendien nog vrijgezel ook. Ook de trotse ouders komen in beeld. Cody is stilletjes ook het lokaal binnengekomen en maakt de opmerking dat Ken zelfs zo slim is dat hij ooit zijn leraren huiswerk heeft opgegeven. T.K. vraagt zich af of Ken misschien de Digimon Emperor kan verslaan. Nu iedereen aanwezig is, is het tijd om weer af te reizen naar de Digitale Wereld.

Ken slentert wat over straat. Een hondje likt aan zijn schoenen. Ken is daar echter niet van gediend en maakt een gemene opmerking. Het hondje rent weg. Ken komt thuis. Zijn moeder is druk bezig met haar nieuwe labelapparaat en heeft zelfs de WC gelabeld. Ze zet een hapje klaar voor Ken en vertrekt naar haar werk. Ken gaat zijn kamer in. Zijn moeder maakt zich zorgen om hem, omdat hij zo vaak alleen op zijn kamer zit.

De Digimon Emperor jaagt Elecmon op. Angstig slaat Elecmon op de vlucht. Op een Tuskmon zet hij de achtervolging in, vangt Elecmon en werpt hem in een kooi. Drie Gotsumons slaan van een afstandje dit tafereel gade. Ze willen hun vriendje niet in de steek laten. De Digimon Emperor gaat op een soort troon zitten en laat in een arena twee Elecmon met elkaar vechten. Een van de Gotsumons breekt een takje, waardoor hij hun aanwezigheid verraadt. Twee Gotsumons worden gevangen genomen en beginnen in de arena tegen elkaar te vechten.

Het digiteam is weer aangekomen in Digiworld. De In-Training Digimons zijn weer gedigivolved naar hun Rookie vorm. Ze ontvangen opnieuw een signaal op hun digivices. Ze komen de Digimon Emperor tegen. Davis valt hem aan, of beter gezegd door hem heen, want het is een illusie. Die illusie van de Digimon Emperor vertelt hen dat gewone kinderen niet in Digiworld mogen komen, maar alleen de Digidestined. Als Davis verteld dat zij de Digidestined zijn, is dat volgens de Emperor onmogelijk. Hij heeft bepaald dat alleen perfecte mensen Digidestined kunnen zijn en hij is het enige perfecte mens. Dan verschijnt de Emperor in het echt, op de nek van een Tyrannomon. Hij draagt iedereen op om Digiworld te verlaten. Het is zijn wereld! Tyrannomon valt aan met zijn Blaze Blast aanval. Veemon armor digivolvet naar Flamedramon. Flamedramon is echter niet sterk genoeg om Tyrannomon te verslaan. Yolei laat Hawkmon digivolven naar Halsemon. Als tegenzet laat de Emperor echter nog vier Tyrannomons opdraven. Cody laat Armadillomon digivolven naar Digmon. Maar Patamon en Gatomon kunnen door de black digivice van de Emperor nog steeds niet digivolven en worden aangevallen door de Tyrannomons.

Cody ziet in dat ze op dit moment geen schijn van kans hebben en samen met T.K. en Kari gaan ze op zoek naar hun digi-eieren. Ze verstoppen zich in een grot. In de verte zien ze iets glinsteren: het zijn twee digi-eieren met de tekens van de crest van licht en hoop. Kari en T.K. lopen naar de eieren toe. Hun digivices lichten op en veranderen naar hetzelfde nieuwe model als die van de nieuwe Digidestined. Dan pakken ze de eieren op en Patamon en Gatomon armor digivolven naar Pegasusmon en Nefertimon.

Davis en Yolei zijn in het nauw gedreven. Net op tijd komen Nefertimon en Pegasusmon aangevlogen. Samen zetten ze de aanval in op de Tyrannomons en vernietigen ze de Dark Rings. De Tyrannomons zijn bevrijd en vertrekken. Kari maakt een foto voor haar digitale plakboek. Even later is iedereen weer terug in de echte wereld. Davis schept tegen Kari op dat hij de Digimon Emperor wel even aan zal pakken. Kari kijkt naar T.K. en zegt dat hij de Emperor toch wel zal verslaan. T.K. heeft zijn twijfels, want ze hebben nog nooit een mens als tegenstander gehad. Volgens Cody is dat een interessant punt. Ondanks het feit dat al hun Digimons nu kunnen armor digivolven, konden ze de Emperor in Digiworld niet verslaan. Ze moeten niet vergeten dat hij een mens is en als ze weten wie het is kunnen ze hem beter bestrijden in de echte wereld waar zijn krachten veel minder zijn. Davis drijft echter een beetje de spot met Cody's opmerking en volgens Yolei is Cody nog veel te jong om zich daar druk over te maken.

Opnieuw zien we opnieuw de jongen, die we inmiddels als Ken kennen, achter het computerscherm met daarop de bril van de Digimon Emperor. Met een gemeen lachje zegt hij: "Morgen weer een dag". Zullen de Digidestined de menselijke identiteit van de Digimon Emperor kunnen achterhalen?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?