Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Familie Picknick

Het is zaterdagochtend. Er landt een vliegtuig uit New York op het vliegveld van Tokio. En wie stapt daar uit? Het is Mimi! Ze heeft nu trouwens en roze kapsel.

In de slaapkamer van Davis is het een zootje. Hij ligt nog te slapen en wordt ruw gewekt door DemiVeemon.

Cody is thuis op zoek naar Upamon. Hij is hem even uit het oog verloren. Upamon zit onder een rieten mandje en kijkt naar Cody's moeder die volgens Upamon koekjes aan het maken is. Cody legt uit dat het geen koekjes zijn maar dat het sushi is, zeewier met rouwe vis. En eigenlijk vindt hij het ook nog geeneens lekker.

Kari pakt haar rugzak in. Ook Gatomon moet in de rugzak.

T.K. verlaat zijn huis en vergeet bijna Patamon meet te nemen. Snel gaat hij naar binnen en pakt zijn rugzak waar Patamon in zit. Dat vindt Patamon niet echt een pretje, want T.K.'s gymsokken zitten er nog in.

Yolei loopt door de winkel van haar moeder en slaat het een en ander aan eten in. Ze legt haar moeder uit dat ze die middag gaat picknicken met de computerclub. Snel rent ze naar buiten met haar tas, waar naast het eten ook Poromon in zit. Ook in deze tas is het niet helemaal pluis en stinkt het. Volgens Yolei moeten dat de pikante eieren zijn. Zelfs T.K., die net komt aangelopen, ruikt ze al vanaf een afstandje.

Iedereen is aangekomen bij de school. Het is zaterdag dus stiekem sluipen ze naar binnen. Davis doet net alsof het een hele prestatie is en is beretrots op zichzelf. Yolei opent de poort op de computer en roept half spottend ook dat ze de beste is. Dan gaat de deur van het klaslokaal open en verschijnt Mimi. T.K. stelt de nieuwe Digidestined aan Mimi voor. Mimi vertelt dat ze gewoon nieuwsgierig was naar haar oude school en even langs kwam. Ze was verbaasd dat de deur open stond. Davis legt uit dat ze vandaag wilden gaan picknicken in Digiworld en Yolei vraagt of Mimi mee gaat. Dat lijkt Mimi wel leuk.

Zo op het eerste gezicht lijkt er in het gebied geen Control Spire te staan. Mimi denkt meteen aan Palmon. Davis vertelt haar alles over de Digimon Emperor. Ze lopen een stukje en vinden een leuk plekje. Ze spreiden het laken uit en de picknick kan beginnen. Yolei haalt een chocolade rijstballetje uit haar tas, waardoor oude herinneringen bij Mimi naar boven komen. Armadillomon doet zich tegoed aan de sushi's. Hawkmon wil ook een sushi en Armadillomon gooit er eentje naar hem toe, maar iets te hard. De sushi rolt weg en Yolei en Hawkmon rennen erachter aan. Mimi vindt het maar niks dat Yolei het bos is in gerend en gaat achter haar aan. Plotseling verdwijnt de grond onder mimi's voeten en ze valt naar beneden in een donker gat.

Mimi komt weer bij en is in het gezelschap van Yolei en Hawkmon, die ook in de verborgen wereld, het nachtbos, zijn gevallen. Als ze rondkijken zien ze een Control Spire staan. Uit het bos duiken rode lichtjes op. Het zijn de ogen van Gekomons en Otamamons, de oude vrienden van prinses Mimi. Ze hebben echter Dark Rings om en zijn nu kwaadaardig. Mimi en Yolei slaan op de vlucht. Tijdens de vlucht struikelt Mimi en wordt bijna onder de voet gelopen door de Gekomons en Otamamons. Plotseling schieten er wijnranken uit de bosjes die Mimi, Yolei en Hawkmon opzij trekken. Het is Palmon! Een ontroerende hereniging volgt.

De anderen zijn op zoek naar Mimi en Yolei. Davis ontvangt een zwak signaal op zijn digivice. Ook Yolei ziet een zwak signaal op haar digivice. Waarschijnlijk verzwakt de Digimon Emperor het signaal. Die heeft namelijk het weekend niet vrijgenomen en stuurt de Roachmon broers af op Mimi en Yolei.

Yolei en Mimi gillen als ze de op kakkerlakken lijkende Roachmon broers zien. De Roachmon broers lijken het over alles oneens te zijn en zijn de hele tijd aan het bekvechten. Over een ding zijn ze het wel eens: de vernietiging van Yolei en Mimi. Ze vallen aan met hun Garbage Dump. Al snel liggen Mimi en Yolei bedolven onder een hoop afval. Steeds meer en groter afval komt uit de lucht vallen als de Roachmon broers overgaan op hun Yard Sale Bombs aanval. Yolei en Mimi rennen voor hun leven. Mimi vraagt of Palmon wil digivolven, maar Palmon legt uit dat ze door de Control Spire niet kan digivolven. Ondanks de penibele situatie heeft Yolei nog even tijd om te dagdromen. Ze ziet het al helemaal voor zich dat Mimi haar zus is. Hawkmon breekt in op haar dagdroom: het is tijd om te digivolven. Yolei springt op de rug van Halsemon. Halsemon valt de Roachmon broers aan. Mimi heeft een goed idee. Ze moeten de niet al te snuggere Roachmon broers gebruiken om de Control Spire te vernietigen. Yolei lokt de Roachmon broers naar de toren. Dan schijnt Mimi met een grote zoeklicht in de ogen van de Roachmon broers. Ze zijn even verblind en vliegen daardoor met een klap tegen de Control Spire aan. Palmon kan digivolven naar Togemon en rekent definitief af met de Roachmon broers. Een Tempest Wing aanval van Halsemon is voldoende om de Control Spire te laten instorten. Voor de Digimon Emperor is het een rot weekend geworden, weer een Control Spire minder.

Davis vangt opeens een duidelijk signaal op van Yolei. De Roachmon broers zijn bevrijd van de Dark Rings en hebben niet langer interesse in Yolei en Mimi, maar wel in elkaar. Het bekvechten gaat gewoon weer door. De anderen komen aangerend, in gezelschap van de eveneens bevrijde Gekomons en Otamamons. Dan is het weer tijd om terug te keren naar de echte wereld. Togemon blijft echter achter in dit gebied als beschermer.

Voor Mimi is het tijd om terug te keren naar New York. Ze neemt afscheid van de anderen. Yolei zegt dat ze later net als Mimi wil worden. Mimi is ontroerd en roept: "Perfecto!"

Zijn de Digidestined in staat de Digimon Emperor ervan te weerhouden zijn rijk uit te breiden? Mis hem niet, de volgende Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?