Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Beschermengelen

De Digidestined vernietigen de ene na de andere Control Spire. Izzy houdt de stand van zaken bij op de computer. Als iedereen weer even terug is in de echte wereld blijkt dat er nog maar één Control Spire vernietigd hoeft te worden. De nieuwe Digidestined zullen dat klusje wel even klaren. De stad waar die ene Control Spire nog staat wordt echter bewaakt door Gardromons en de Digidestined moeten zich noodgedwongen terugtrekken. Snel rennen ze naar een monitor om door de poort terug te keren. Iedereen kan terugkeren behalve Kari. Net voor haar neus wordt de poort vernietigd door een Grenade Destroyer aanval van een Gardromon. Gelukkig weet ze zichzelf samen met Gatomon wel in veiligheid te brengen en stuurt de anderen een mailtje om ze gerust te stellen.

Eenmaal weer in het klaslokaal constateren ze dat de poort weg is en dat ze Kari missen. Davis geeft T.K. de schuld. Hoewel Cody T.K. verdedigt vindt T.K. dat Davis wel een beetje gelijk heeft. Hij had moeten wachten op Kari. Ook Davis vindt dat hij had moeten wachten. Cody maakt terecht de opmerking dat ze niet naar elkaar moeten wijzen, maar dat ze samen dit probleem moeten aanpakken en oplossen. Dan ontvangen ze het mailtje van Kari. T.K. heeft een idee. Als hij een gebied in de buurt kan vinden, kan hij zo gemakkelijk weer bij Kari komen. Snel zoekt hij naar het goede gebied op de computer en hij reist af naar Digiworld. Davis volgt hem en Izzy, Yolei en Cody blijven achter. Ze gaan Tai en de anderen waarschuwen.

T.K. en Davis belanden in een woestijn en lopen naar de stad waar Kari is. Van een afstand lijkt die stad op een ding dat gaat sneeuwen als je het heen en weer schud. Met een spelletje 'kop of munt' wil Davis uitmaken wie Kari gaat redden. T.K. heeft echter door dat Davis een valse munt met twee keer munt gebruikt. Dus gaan ze maar samen. Veemon en Patamon lopen achter ze aan. Patamon vindt dat Davis en T.K. nogal veel ruzie maken. Veemon heeft wel door dat het allemaal met Kari te maken heeft en dat jongens in de war raken van meisjes.

Kari vliegt op Nefertimon door de stad en valt de Gardromon aan. Ze proberen de stad uit te komen om zo bij een andere monitor te komen.

Vanuit zijn geheime onderkomen houdt de Digimon Emperor Kari in de gaten. Wormmon deelt hem mee dat het bijna tijd is voor het avondeten en dat het tijd voor hem is om naar huis te gaan. Wormmon spreekt hierbij de Emperor aan met Ken. Kleinerend schreeuwt de Emperor tegen Wormmon dat hij hem meester moet noemen. De Emperor heeft iets bijzonders in petto voor Kari. Wormmon vindt dat hij het niet kan maken om zo'n monster op Kari af te sturen. De Emperor wil namelijk Andromon gaan inzetten.

Bij de winkel van Yolei's ouders belt Cody met Tai. Tai verzint een smoesje om weg te komen. Yolei heeft ondertussen haar tas al weer volgepropt met etenswaren. Tai is naar het huis van Matt gelopen en buiten treffen ze elkaar. Tai moet eerst nog even bij de ouders van Davis langs om een alibi voor de afwezigheid van Davis te verzinnen. Matt neemt die taak echter van Tai over zodat Tai Kari kan gaan redden. Plots herinnert Matt zich dat hij met Mimi aan het bellen was en rent snel weer naar binnen. Cody heeft ook zijn ouders gebeld en een smoesje verzonnen voor zijn afwezigheid bij het avondeten.

T.K. en Davis zijn de poort van de stad genaderd. De poort wordt bewaakt door een Gardromon. Buiten de stad zijn geen Control Spires, dus kan Patamon gewoon digivolven naar Angemon. De mond van Davis valt wagenwijd open als hij Angemon ziet. Angemon vliegt op de Gardromon af en schakelt hem uit met zijn Angel Rod. Ze openen de poort en gaan de stad in. In de stad is echter wel een Control Spire en Angemon digivolvet weer terug naar Patamon. Davis, nog steeds een beetje verbaasd over de verschijning van Angemon, vraagt waarin Gatomon dan kan digivolven. Als T.K. dan antwoordt dat dat Angewoman is en Patamon ook nog eens opmerkt dat hij als Angemon een goed team vormt samen met Angewoman, vraagt Davis zich af of er dan ook nog een Angebabymon bestaat. Patamon lacht een beetje sarcastisch. Davis wordt een beetje kwaad en vraagt aan Veemon of hij ook naar iets anders dan Flamedramon kan digivolven, maar dat weet Veemon niet. Volgens T.K. moet Davis nog een hoop leren.

Matt staat voor de deur van het huis van Davis. De zus van Davis, June, doet open. Ze gelooft geen woord van de smoes die Matt vertelt, maar ze zal niets aan haar ouders vertellen als Matt komende vrijdag met haar gaat stappen.

Veemon en Patamon armor digivolven naar Flamedramon en Pegasusmon, en vallen de Gardromons aan. Kari komt aangevlogen op Nefertimon en is blij om de andere twee te zien. Kari en Nefertimon worden echter bijna geraakt door een Grenade Destroyer aanval van Gardromons en ze storten neer. Nefertimon digivolvet terug naar Gatomon. De Gardromons die op Kari aflopen worden door Flamedramon en Pegasusmon uitgeschakeld. Davis doet trouwens net alsof hij het plannetje om Kari te redden heeft bedacht en T.K. denkt bij zichzelf van 'het zal wel'. Net als ze denken dat ze alle Gardromons hebben uitgeschakeld en dat ze naar huis kunnen gaan, verschijnt Andromon. Kari herkent haar oude vriend, maar hij heeft wel een black ring om zijn nek. Flamedramon en Pegasusmon proberen Andromon uit te schakelen. Andromon slaat hun aanvallen met gemak af en Flamedramon en Pegasusmon digivolven terug naar Veemon en Patamon. Kari probeert tot Andromon door te dringen en hem het verleden te laten herinneren. T.K. is er niet van overtuigd dat het dezelfde Andromon is, maar Kari weet het zeker. Langzaam loopt Andromon op de kinderen af. Zijn brein verwerkt de beelden die hij opvangt. Zo herkent hij bijvoorbeeld de skibril die Davis op heeft. In een uiterste wanhoopspoging springen Patamon, Veemon en Gatomon tegen Andromon aan. Andromon valt om en even denken ze dat ze hebben gewonnen.

Op dat moment komt Hawkmon met Yolei op zijn rug aangevlogen en duikt Digmon op uit de grond. Andromon staat weer op. Zelfs de gold rush aanval van Digmon lijkt nauwelijks invloed te hebben op Andromon. Cody en Tai komen ook aangerend. Andromon lijkt ook Tai te herkennen en er komen vonken uit de Dark Ring. Ongecontroleerd stapt Andromon op Kari af en tilt haar op. Andromon herkent Kari nog steeds niet. Zijn processors gaan aan de slag en dan herkent Andromon eindelijk ook Kari. Kari vertelt Andromon over een foto waar ze samen op staan. De digivice van Kari valt op Andromon en een roze lichtbundel omhult Andromon. Stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes van de foto op hun plaats. Andromon heeft zijn geheugen weer helemaal terug en zet Kari neer. Vervolgens vernietigt hij zijn Dark Ring en de Control Spire die al die ellende heeft veroorzaakt. Door het vernietigen van de Control Spire worden ook alle Gardromons gedeactiveerd. Andromon programmeert de Gardromons opnieuw en blijft dan bij hen om ze te beschermen tegen de Digimon Emperor.

Onze vrienden keren weer terug naar de echte wereld. Izzy heeft al die tijd voor het beeldscherm gewacht. Het is ondertussen al donker geworden en stilletjes sluipen ze de school uit. Izzy heeft er een beetje de pest in dat niemand hem tijdig had ingelicht. Tai verontschuldigt zich daarvoor. Izzy heeft tijdens hun afwezigheid de digivices verder onderzocht en heeft ontdekt dat er drie standen zijn: digital, detect en discover. Hij noemt ze voor het gemak maar de 3 D's. Bij dat onderzoek heeft hij trouwens hulp gehad van een vriend uit Amerika, Willis. Het is natuurlijk al lang etenstijd geweest en iedereen haast zich naar huis.

Matt is bezig het eten te bereiden. Zijn vader heeft nog een kleine verrassing voor hem. June heeft gebeld. Ze heeft voor aanstaande vrijdag gereserveerd bij het duurste restaurant van de stad. Van schrik en boosheid, omdat het allemaal de schuld is van Tai, laat hij bijna het eten aanbranden.

Kens moeder roept hem voor het eten. Ken doet echter niet open en zijn moeder zet het eten voor zijn kamerdeur. Ken is verbolgen over feit dat de digivices hem zoveel last bezorgen. Hij moet iets verzinnen om die digivices af te pakken. Wat is de Digimon Emperor van plan met onze vrienden? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?