Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het geheim van Ken

Davis is aan het voetballen. Zelfs Tai, die toekijkt vanaf de zijlijn, vindt dat Davis wel een behoorlijk potje kan voetballen. Hun coach vertelt dat hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen de kampioen van vorig jaar is. Ken is de sterspeler en aanvoerder van dat team. Davis is er van overtuigd dat ze wel een kans maken om er een gelijk spel uit te slepen. Yolei ziet wel wat in Ken en vraagt Davis of hij een handtekening voor haar wil vragen als hij Ken ziet. Davis vindt dat ze zelf maar om een handtekening moet vragen. Ze besluiten om allemaal naar de wedstrijd te gaan kijken.

Het is zover, de wedstrijd tegen het kampioensteam. De tegenpartij arriveert met de bus, maar Ken is er niet bij omdat hij nog wat andere bezigheden had. Vooral Yolei is teleurgesteld dat Ken er niet is en reageert haar frustratie af op Poromon door hem te kneden als een deegballetje. De wedstrijd begint. Davis zet zich voor meer dan honderd procent in en is de ster van de eerste helft. Hij scoort ook een prachtig doelpunt en bij de rust leiden ze met 1-0. In de rust komt Ken toch nog opdagen. Zijn coach is daar blij mee. Ken verklaart dat hij wat later is omdat hij nog wat belangrijke zaken moest regelen. Uiteraard herkent Ken de Digidestined en Yolei maar denken dat hij naar haar kijkt...

De tweede helft begint en daarmee ook de voetbalshow van Ken. Hij scoort het ene na het andere doelpunt en Davis kan alleen maar toekijken. Ken is niet alleen de sterspeler van het team, maar hij leidt zijn team ook als een generaal. De wedstrijd is bijna afgelopen en de stand is al 9-1 geworden. Bij een fanatieke tackle van Davis raakt Ken licht gewond aan zijn been. Na de wedstrijd noemt Ken Davis een waardige tegenstander. Davis is er, ondanks het grote verlies, helemaal vrolijk van. Hij voorspelt zelfs dat hij ooit samen met Ken in hetzelfde topteam zal spelen. Vanaf een brug bespiedt Ken onze vrienden. Hij zal ze nog wel krijgen en denkt bij zichzelf 'ik heb geen gelijken'.

Na de wedstrijd zijn onze helden weer naar school gegaan. Yolei wil de hand schudden van Davis, omdat Davis de hand van Ken heeft geschud. Cody ziet op de computer dat er weer een nieuwe Control Spire is bijgebouwd door de Digimon Emperor. De plek waar de Control Spire staat heet de 'Forbidden Valley Of No Return'. Snel gaan de Digidestined naar Digiworld.

Ze komen terecht in een woest landschap. Iedereen, behalve Davis en Veemon, zakt door de grond en verdwijnt. Davis begint als een gek in het zand te graven. Opeens hoort hij het geluid van de Emperor en hij rent op het geluid af. Dan ziet Davis zijn vrienden en hun Digimons aan een stenen brug hangen. De Emperor roept een van zijn nieuwe slaafjes, Deltamon. Deltamon heeft drie koppen. De Emperor dreigt dat hij zijn vrienden aan Deltamon zal voeren. Davis moet voor hem buigen en op zijn knieŽn smeken om hun leven te sparen. Met tegenzin geeft Davis toe. Dan maakt de Emperor het nog wat erger. Deltamon heeft drie koppen en er hangen vier kinderen. Davis moet een keuze maken wie van de vier het mag overleven. Davis moet snel een keuze maken, maar dat kan hij niet. Lachend drijft de Emperor de spot met Davis. De tijd is om! In een uiterste poging biedt Davis aan om zichzelf op te offeren. Langzaam loopt Deltamon op Davis af. Dan duikt Digmon op uit de grond en komen Pegasusmon, Halsemon en Nefertimon aangevlogen. En niet veel later duiken achter Davis ook Cody, Kari, T.K. en Yolei op. Maar wie zijn dan hun evenbeelden die onder de brug hangen? Het blijken Bakemons te zijn die elke gedaante aan kunnen nemen. De Bakemons vallen aan en de Digimons van de Digidestined lijken het onderspit te delven. T.K. vindt trouwens dat de Emperor over de Bakemons heerst als een generaal.

Davis sprint naar de Emperor en duikt op hem af. Samen rollen ze de heuvel af en Davis belandt voor de voeten van Deltamon. De Emperor laat Deltamon aanvallen met zijn Triple Forces aanval. Flamedramon schiet Davis te hulp en vernietigt de Dark Ring van Deltamon. Hierdoor lijkt ook de macht over de Bakemons af te nemen. Nu is het een fluitje van een cent voor de Digidestined om de Bakemons te ontwijken en de Control Spire te vernietigen.

De Digimon Emperor vraagt zich af hoe zijn meesterplannetje heeft kunnen mislukken. Hij heeft er geen rekening mee gehouden dat Davis zo'n typische doorzetter is en dat dit al de tweede keer is vandaag dat Davis hem voor joker heeft gezet. Dan ziet Davis de wond op het been van de Emperor en het dringt tot hem door dat de Emperor en Ken dezelfde persoon zijn. Dan onthult de Emperor zijn vermoeden: hij is inderdaad Ken! Ken springt op de rug van een Airdramon en vliegt weg. Ze weten nu wie de Digimon Emperor is. Maar zullen ze hem ooit kunnen verslaan? Je ziet het in de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?