Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het nieuwe thuis van de Emperor

De Digimon Emperor is niet in een goede bui vandaag. Wormmon probeert hem op te vrolijken, maar zonder succes. Ken kijkt naar een uitzending van een interview met hem. In dat interview probeert hij grappig uit de hoek te komen, maar de arrogantie straalt er een beetje vanaf. Na het interview wordt hij aangesproken door zijn leraar. Hoewel Ken hem een sukkel vindt geeft hij toch antwoord op de vragen die zijn leraar stelt over het spelen van het videospelletje 'Donkey Madness'. Met enige tegenzin geeft Ken hem ook nog een handtekening.

Het is etenstijd. Kens vader is enthousiast over het uitgezonden interview. Ken lijkt echter weinig trek te hebben en gaat van tafel. Ken is naar het balkon gelopen en denkt aan al die sukkels van mensen die volgens hem een nutteloos leven leiden. Hij vindt iedereen minder waard dan zichzelf.

Izzy is verrast als hij van Davis te horen krijgt dat Ken de Digimon Emperor is. Cody begrijpt niet dat zo'n getalenteerd iemand zijn krachten gebruikt om anderen kwaad te doen. Izzy wil Ken opsporen om hem in de echte wereld uit te schakelen. Yolei komt binnen met de gebruikelijke tas met eten. Hongerig vallen de Digimons aan. Yolei heeft ook een tijdschrift bij zich met een artikel over Ken. Izzy probeert aan de hand van de foto bij het artikel de flat te traceren waar Ken woont.

Kens moeder roept Ken. Ze is bezorgd omdat er helemaal geen geluid uit zijn kamer komt. Zijn vader trapt de deur in. Ken is echter niet in zijn kamer. Wel heeft hij een afscheidsbriefje achtergelaten op zijn computer: 'Vaarwel allemaal. Jullie onbeduidende levens zullen mij niet langer kwellen. Mijn lot wacht'. Ken is weggelopen!

De Digidestined hebben de flat van Ken gevonden. Vreemd genoeg staat er politie voor de deur en komen ze tot de ontdekking dat Ken van huis is weggelopen. Davis weet wel waar hij nu is, in Digiworld natuurlijk! Ze gaan snel terug naar de school. Als Izzy op de computer kijkt zien ze dat de Emperor niet heeft stilgezeten. De Emperor is in een driftig tempo bezig om Control Spires neer te zetten. Tijd voor actie! Cody, Davis, Yolei en Kari gaan naar Digiworld en Izzy blijft achter om ze in de gaten te houden. De Digimon Emperor zit al op ze te wachten.

Ze komen terecht in een vulkaanachtig vurig gebied. Uit de lava duiken Meramons op. Veemon en Hawkmon armor digivolven. De aanvallen van Flamedramon en Halsemon wakkeren de vlammen van de Meramons alleen maar aan.

De Digimon Emperor wil Greymon tot zijn slaaf maken. Op zijn legertje Airdramons vliegt hij naar het gebied waar Greymon is en vangt hem met een Dark Ring.

Ook Armadillomon digivolvet. Door zijn Rock Cracking aanval breekt een stuk rots af en vallen de Meramons terug in de lava. Even denken de Digidestined dat ze hebben gewonnen, maar niets is minder waar. De Meramons springen weer uit de lava en komen dreigend aanlopen. Nu is het ook voor Patamon tijd om te digivolven naar Pegasusmon. Samen met Halsemon zet hij de aanval in. Gatomon kan natuurlijk niet achterblijven en ook Nefertimon schiet te hulp.

Dan komt de Digimon Emperor aangevlogen op zijn Airdramon en onder de Airdramon hangt niemand minder dan Greymon. De Emperor gebruikt zijn black digivice om Greymon te laten digivolven naar MetalGreymon. Fout gedacht want Greymon wordt SkullGreymon!

De Digidestined lijken aan de winnende hand te zijn. Dan zien ze SkullGreymon. De Digimon Emperor heeft echter geen controle meer over SkullGreymon. SkullGreymon trekt zich van niemand wat aan. Hij verslaat de Meramons, Halsemon en Flamedramon en vernietigt ook nog even de Control Spire. De Digimon Emperor roept meer van zijn slaafjes op, DarkTyrannomons. Hun vlammende aanvallen hebben weinig invloed op SkullGreymon. SkullGreymon pakt een voor een de DarkTyrannomons op en werpt ze in de lava. Dan is het over voor SkullGreymon en digivolvet hij terug naar Agumon. De Emperor vliegt er op Airdramon snel op af en grijpt Agumon. De Digidestined kijken hulpeloos toe en zien Agumon in de verte verdwijnen.

Izzy ziet op zijn beeldscherm dat de Emperor in hoog tempo nog meer gebieden verovert. Hij krijgt een mailtje uit Digiworld met de vervelende mededeling dat de Digimon Emperor het hele gebied dat Agumon bewaakte weer heeft veroverd. Izzy vreest voor zelfs voor het leven van Agumon. En niet alleen van Agumon, maar ook van de andere Digimons. Hoe zullen de Digidestined Agumon redden? Het antwoord krijg je in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?