Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De gevangen Digimon

Tai is blij dat de schooldag ten einde is. Tijdens de les kon hij zijn gedachten er niet echt bij houden en moest hij aldoor aan Agumon denken. Snel begeeft hij zich naar de computerruimte. Cody en Izzy zijn er ook al, maar de rest nog niet. Niet veel later komen ook T.K., Kari en Davis binnen. Tai staat te popelen om naar Digiworld te vertrekken, maar het wachten is nog op Yolei. Davis en Cody rennen weg om haar te zoeken. Ver hoeven ze niet rennen want Yolei staat om de hoek van de deur. Ze is echter in een slechte bui vandaag en heeft geen zin om mee te gaan naar Digiworld. De anderen laten haar achter en vertrekken naar Digiworld om Agumon te redden.

De Digimon Emperor overdenkt zijn mislukkingen van de afgelopen dagen. Wat is er mis met zijn Dark Rings? Zijn ze niet sterk genoeg? Hij gaat de Dark Ring nog maar een keer testen op Greymon.

In de Digiworld worden onze helden begroet door Tentomon. Tentomon begint een heel verhaal te vertellen, maar de kinderen zijn er niet zo in ge´nteresseerd. Ze willen zo snel mogelijk actie ondernemen. Tentomon vliegt weg en gaat op onderzoek uit. De rest gaat te voet verder.

De Digimon Emperor laat Greymon opnieuw dark digivolven naar SkullGreymon. Als een gek gaat SkullGreymon te keer in zijn gevangenis en probeert te ontsnappen. Ondertussen probeert de Emperor te analyseren wat er mis is met de Dark Ring. SkullGreymon schiet met zijn raketten een gat in de muur van zijn cel. Het geraamte staat echter onder stroom waardoor hij niet kan ontsnappen en weer terug digivolved naar Greymon. Wormmon probeert de Emperor ervan te overtuigen dat het nooit zal lukken om SkullGreymon te bedwingen. De Emperor weet van geen ophouden en laat Greymon opnieuw digivolven.

Tai ziet in de verte een Control Spire. Vlak voor de neus van Davis en Flamedramon duikt een Woodmon op uit de grond. Flamedramon valt aan en met een knal belandt Woodmon tegen de Control Spire. De spire breekt en valt bovenop Woodmon. De Dark Ring om Woodmon verdwijnt en voordat hij langzaam door het gewicht van de Control Spire de grond in zakt, wijst hij de Digidestined de weg naar Agumon.

Yolei staat voor de spiegel en poetst voor de derde keer haar bril, maar haar humeur is er nog niet beter op geworden. Ze vindt dat ze maar eens wat harder voor zichzelf moet zijn en loopt naar de computerruimte. Izzy zit achter de computer en heeft net van Tentomon heeft gehoord dat Agumon waarschijnlijk in Rail Town is. Yolei wil helpen en kruipt achter de computer.

De Emperor gaat door met zijn experiment laat hij Greymon opnieuw digivolven. Weer probeert SkullGreymon uit te breken, echter zonder succes en hij digivolvet terug naar Agumon. Eindelijk heeft de Emperor voldoende informatie verzameld. De Dark Ring heeft wel genoeg macht over Champion level Digimon, maar niet over een Ultimate Digimon. De Dark Ring moet anders van vorm zijn.

Wormmon is de cel van Agumon ingeslopen. Agumon is nog steeds buitenwesten. Worrmon verwijdert de Dark Ring van de nek van Agumon. Als Agumon namelijk zou ontsnappen moet de Emperor Wormmon wel gebruiken voor zijn experimenten. Wormmon verlaat snel de cel en laat de deur open staan. Door het geluid van de vallende Dark Ring wordt Agumon weer wakker en loopt zijn vrijheid tegemoet.

De Emperor is nog steeds aan het uitdenken wat de nieuwe vorm van de Dark Ring moet zijn. De ideale vorm is een spiraal! En met deze Dark Spiral heeft hij zoveel macht over de Digimons dat hij zelfs de Control Spires niet meer nodig zal hebben. Hij wil de Dark Spiral op Agumon uitproberen, maar tot zijn schrik ontdekt hij dat Agumon weg is.

Tai, Davis, Cody, Kary en T.K. zijn aangekomen in Rail Town en gaan op zoek naar Agumon. Opeens komt er een locomotief uit een tunnel rijden. De locomotief wordt bestuurd door niemand minder dan Agumon. Tai en Agumon vliegen elkaar in de armen en knuffelen elkaar.

De Digimon Emperor is nog steeds kwaad over de ontsnapping van Agumon. Wormmon probeert zichzelf aan te bieden voor het experiment met de Dark Spiral. Maar de Emperor vindt het een belachelijk idee en kraakt Wormmon aan alle kanten af. Dan ziet de Emperor in een van zijn beeldschermen de kinderen lopen met Agumon en gaat erop af. De Emperor zet DarkTyrannomons en Airdramons in. De Digidestined laten hun Digimons armor digivolven en verslaan eenvoudig de DarkTyrannomons en Airdramons. Agumon rent op de Emperor af en wil hem aanvallen. Maar de Emperor heeft een nieuw cadeautje voor hem, een Dark Spiral. Hij gooit de Dark Spiral naar Agumon en die belandt om zijn arm. Agumon is weer in de macht van de Emperor en dark digivolvet naar MetalGreymon. Hij heeft alleen wel een ander kleurtje dan de normale MetalGreymon. Tai probeert door te dringen tot MetalGreymon, maar MetalGreymon valt hem aan. Nefertimon en Pegasusmon vangen MetalGreymon met hun Golden Ropes. Tai heeft nog steeds veel moeite met het feit dat ze zijn vriend nu moeten aanvallen. Niet veel later breekt MetalGreymon weer los en valt opnieuw aan, waardoor de Digimons terug digivolven. Met een sarcastische lach vliegt de Emperor weg op de rug van Airdramon.

Matt en Yolei komen aangereden in treinwagonnetjes die worden voortbewogen door een zeil. Het slechte humeur van Yolei is verdwenen. Matt slaat Tai in het gezicht om hem tot zijn positieven te brengen. Wat er ook gebeurt, ze moeten bereid zijn om tegen Agumon te vechten. Ze stappen in de zeiltreinkar en gaan op weg naar Agumon. Kunnen de Digidestined de uitdaging aan van het vechten tegen Ken en hun vriend Agumon? Je ziet het in de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?