Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Goede, de Slechte en de Digi

Birdramon wordt achterna gezeten door drie Airdramons. Ze vuren aanvallen af, maar Birdramon ontwijkt ze. Dan schieten ze er nog meer en is het geluk niet meer aan de kant van Birdramon. Birdramon wordt geraakt en valt uit de lucht.

Sora is aan het tennissen en dan heeft ze ineens het gevoel dat er wat mis is met Biyomon. Ze zegt dat ze zich niet lekker voelt, loopt naar haar tas, pakt een handdoek en droogt zich even af. Dan ziet ze haar digivice liggen en ziet ze de noodoproep van Biyomon. Snel e-mailt ze de andere kinderen.

Cody zit thuis, als hij het e-mailtje van Sora ontvangt. Upamon heeft nu een eigen Kendo outfit en hij is een beetje met die stok aan het zwaaien. Cody zegt dat Upamon en hij naar school moeten gaan. Cody doet snel Upamon onder zijn trui en rent weg. Cody rent hard, maar dan botst hij tegen Yolei aan. Yolei schreeuwt dat hij moet uitkijken, maar dan ziet ze dat het Cody is. Ze verontschuldigt zich en Cody vertelt dat hij een e-mail van Sora heeft gehad dat Biyomon in gevaar is. Yolei gaat met Cody mee naar school.

DemiVeemon kijkt of Davis nog nieuwe e-mails heeft en ziet er een van Sora. Davis is nog boos op DemiVeemon omdat hij zoveel gegeten heeft. Wel twee keer zoveel als Davis. Dan leest Davis het e-mailtje en hij rent ook naar school.

Gatomon is haar haar aan het doen. Kari verbaast zich erover dat Gatomon haar oren omhoog doet. Gatomon zegt dat dat de nieuwste mode is in Katmandu. Kari pakt Gatomon en neemt haar dan mee naar buiten.

T.K. en Patamon liggen nog in een hele diepe slaap. En het lijkt erop dat zij voorlopig nog niet wakker zullen worden.

Cody en Yolei moeten stil zijn, omdat het anders veel te verdacht is. Ze sluipen naar binnen. Davis is een beetje boos, omdat zij er zo lang over deden. Davis ziet dat Kari en T.K. er nog niet zijn en hij zegt dat die waarschijnlijk hun e-mail niet hebben gelezen of niet kunnen lezen.

Kari zit op haar fiets met Gatomon in haar mandje. Kari vraagt aan Gatomon of ze misschien nu foto's kunnen gaan maken. Gatomon zegt dan dat dat niet kan want ze hoort de vismarkt roepen. Ondertussen liggen T.K. en Patamon nog steeds te slapen.

Sora zegt dat ze helemaal geen tijd hebben om op Kari en T.K. te wachten omdat Biyomon in gevaar is. Yolei stemt daarmee in en ze gaan naar Digiworld. Ze kijken om zich heen, maar kunnen niks zien, want er is net een flinke zandstorm. Gelukkig gaat die al snel liggen en de kinderen gaan Biyomon zoeken. Opeens horen ze muziek komen uit een klein gebouwtje. Ze gaan naar binnen en zien dat het een bar is. Maar er is wel een piano, maar geen pianist. Dan komt er ineens iemand achter de bar vandaan. Het is Starmon, verdediger van de Vrede. Hij biedt de kinderen een lekker koud glas melk aan. Sora vraagt of Starmon misschien een roze lieve vogel Digimon die Biyomon heet heeft gezien. Starmon zegt dat hij die naam wel kent. Hij knip met zijn handen en aan de muur verschijnen posters, waar een foto van Biyomon op staat. Niet omdat hij beroemd is, maar omdat hij gezocht wordt! Dan tilt Starmon zijn hoed op, en zien de kinderen dat hij Dark Ring heeft en dus onder controle van de Digimon Emperor staat! Hij gooit de kinderen meteen de cel in en loopt weer weg.

Sora hoort ineens de stem van Biyomon. Ze kijkt achter zich en daar ligt Biyomon! Sora zegt dat ze niet moet praten, maar dan vraagt ze wel wat er is gebeurd. Ze vertelt dat ze werd aangevallen door drie Airdramon en toen werd ze geraakt en viel ze uit de lucht. Ze dedigivolvde naar Biyomon en ze was helemaal uitgeput. Toen kwam ze aan in dit stadje en daar was Starmon. Hij bood haar een gratis beker koude melk aan. Biyomon was heel blij en rende erop af. Maar net voor ze er was, gooide hij de beker weg, en deed hij een aanval. Toen werd ze vastgebonden en in de cel gegooid.

Veemon probeert met een kopstoot de muur kapot te maken, maar zonder succes. Dan horen ze een paard en er komt iemand om de hoek. Het is Deputymon! Ze verdenken hem ook dat hij een Dark Ring omheeft. Maar Deputymon kleedt zich dan uit om te bewijzen van niet. Hij is van plan om alle meisjes vrij te laten, zodat hij kan kaarten. Jongens laat hij niet vrij, want die spelen vals.

Deputymon heeft Yolei en Sora bevrijdt en is met ze aan het kaarten. Deputymon is heel goed en wint steeds. Sora en Yolei beginnen zich een beetje te vervelen en Sora vraagt of Yolei misschien een truc weet zodat ze wel een keer kunnen winnen.

Starmon komt terug in de cel en ziet dat de twee meisjes en hun Digimons weg zijn. Hij is heel erg woedend en rent heel snel weg naar Deputymon. Veemon ziet de lunch van Starmon liggen en Cody maakt een plan om het te pakken. Hij maakt met Armadillomon van hun touwen een lasso en pakt de lunch. Veemon en Armadillomon eten het op. Armadillomon digivolvet naar Digmon en maakt de muur kapot. Veemon digivolvet naar Raidramon en wil aanvallen.

Starmon is bij Deputymon en heeft hem uitgedaagd voor een duel. Ze moeten in tegengestelde richting lopen, omdraaien en dan schieten. Maar Deputymon draait zich al eerder om en zegt dat Starmon eerst mag aanvallen. Starmon doet dat en raakt Deputymon hard. Deputymon is uitgeschakeld. Dan wil Starmon de meisjes aanvallen, maar dan komt Raidramon net aangerend. Starmon doet weer een aanval. Raidramon wordt geraakt en dedigivolvet. Veemon zegt dat hij Flamedramon moet worden, omdat die beter kan vechten. Veemon digivolvet naar Flamedramon en hakt Starmon in de pan. Hij slaat Starmon weg tegen de Control Spire aan, die vervolgens ineen stort. Ook Starmons Dark Ring verdwijnt.

Ze zitten allemaal in de bar en zijn weer aan het kaarten. Cody weet niet hoe het moet, maar wint wel. Nu wil Starmon zijn lievelingskaartspelletje doen: vissen.

De Digimon Emperor is zijn Dark Spiral aan het verbeteren en deze zal een stuk sterker worden. Kunnen de Digidestined wel op tegen deze nieuwe verbeterde Dark Spiral? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?