Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Scubamon

Kari loopt op weg naar school wat te dromen. T.K. ziet haar en rent op haar af. Hij legt zijn hand op haar schouder waardoor ze schrikt en roept dat hij van haar af moet blijven. Als ze T.K. ziet zegt ze dat het haar spijt. Dan rent Davis langs en zegt dat ze zich moeten haasten omdat ze anders kauwgom mogen krabben als ze te laat zijn. Daar hebben Kari en T.K. geen zin in dus rennen naar school.

Patamon en Gatomon zitten in een boom en kletsen een beetje. Het lijkt Patamon wel leuk om naar school te gaan. Gatomon zegt dat dat voor Kari niet zo is. Patamon kijkt verbaasd. Gatomon vertelt dat Kari 's nachts steeds dezelfde nachtmerrie heeft maar niet wil vertellen waar ze over gaan.

T.K. is niet helemaal bij de les omdat het zo saai is. Hij kijkt Kari's kant op en ziet dat ze bijna verdwijnt. Kari zegt tegen zichzelf dat ze moet opletten maar opeens wordt alles mistig om haar heen. Als ze naar de grond kijkt ziet ze dat haar voeten in het water staan. Ze vraagt zich af of iemand de kraan open heeft laten staan. T.K. ziet dat Kari zich niet goed voelt en roept haar naam. Op dat moment valt Kari flauw. De leraar zegt dat ze maar even naar de eerste hulp moet gaan. Op de gang ziet ze opeens zichzelf met Tai staan. Ze zegt tegen zichzelf dat ze wakker moet worden. Als ze achterom kijkt ziet ze een Digimon staan. Ze schrikt en zegt weer tegen zichzelf dat ze wakker moet worden.

Als de les voorbij is rent T.K. de klas uit, op zoek naar Kari. Hij gaat naar de eerste hulp en hoort van de zuster dat ze er niet is. De zuster vraagt nog of hij een lolly wil, maar hij rent al verder. Hij denkt dat ze misschien op het toilet is. Als hij daar kijkt beginnen alle meisjes te gillen, maar Kari is er niet. Dan ziet hij door het raam dat ze buiten op een bankje zit. Als hij bij haar is vraagt hij hoe het gaat. Kari zegt dat het wel beter gaat. T.K. vraagt waar ze geweest is en ze antwoordt dat ze op het strand is geweest. T.K. schrikt en vraagt gelijk of ze gespijbeld heeft, maar ze zegt van niet. Ze zegt dat ze in een andere dimensie was. Ze zegt dat ze niet zo sterk is en ermee stopt. T.K. zegt dat ze niet mag stoppen omdat hij om haar geeft. Dan schrikt Kari wakker. T.K. zegt dat hij maar weer eens moet gaan en loopt weg.

Als de school uit is loopt Kari de straat over. Gatomon ligt in een boom te slapen. Als ze wakker wordt ziet ze Kari die weer bijna verdwijnt. Gatomon springt uit de boom en wil de straat over steken als er plots een vrachtwagen langs rijdt. Als de auto weg is ziet Gatomon dat Kari weg is, alleen haar tas ligt er nog.

Bij de computers zitten Davis, Yolei en Cody wat te computeren als. T.K. komt binnen en even later ook Gatomon. Gatomon zegt dat Kari is verdwenen en iedereen schrikt.

Als Kari haar ogen weer opent ziet ze dat ze weer op het strand is.

In het computerlokaal zegt Davis dat ze naar de Digiworld moeten om Kari te zoeken. Cody zegt dat het niet kan omdat ze niet weten waar ze is in de Digiworld. T.K. zegt dat ze niet in de Digiworld is maar op het strand en gaat naar het strand. Hij begint daar hard naar Kari te roepen.

Kari loopt ondertussen door en ziet een grot. In de donkere grot ziet ze een stel Digimons en ze vraagt wat ze willen. Een van de Digimons antwoordt dat ze Scubamons zijn en dat Kari de enige is die hen kan bevrijden van de Dark Spirals. Als Kari het probeert stort de grot in en rennen ze naar buiten. Er vliegt een Digimon van de Digimon Emperor over, en die valt hen aan.

T.K. is nog steeds aan het zoeken naar Kari. Gatomon zegt dat hij gek is geworden maar dan begint Patamon ook te roepen. Opeens zien ze een digitale opening naar de andere dimensie en ze gaan er in. In de andere dimensie aangekomen rent Kari op T.K. af. T.K. laat Patamon digivolven naar Pegasusmon, die begint te vechten met Airdramon. Gatomon wil ook digivolven maar dat kan niet want, Kari heeft geen Digivice bij zich. Gatomon merkt een Control Spire op, die als vuurtoren is gecamoufleerd. Nadat Pegasusmon de Control Spire heeft vernietigd, komt er een roze licht op het strand, Gatomon springt in het licht en digivolvet naar Angewomon. Angewomon verslaat Aidramon. De Scubamons worden bevrijd van hun Dark Spirals. Ze willen Kari meenemen maar Angewomon houdt ze tegen. Ze lopen dan weg, en ze zeggen dat hun meester Kari nog wel zal krijgen.

Kari en T.K. vliegen op de rug van hun Digimons weer naar de echte wereld. Kari vraagt dan aan T.K. wat hij precies bedoelde met wat hij zei tegen haar toen zij op het bankje zat bij school. T.K. bloost, en Kari lacht. En Kari zegt dat zij ook om T.K. geeft. Ze lachen naar elkaar en vliegen verder naar huis.

Een schim wordt zichtbaar in de oceaan. Wie is deze waterkoning waar de Scubamons het over hadden? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?