Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Digitamamon

Mimi woont in Amerika en is uitgenodigd voor een feest bij een vriendin. Nu het afgelopen is wordt ze opgehaald door haar vader.

Izzy zit in het computerlokaal achter de computer en ziet dat er een Digi Gate open staat in Amerika en bedenkt dan opeens dat Mimi in Amerika woont.

Davis, Yolei, Cody, Kari en T.K. zijn in de Digiworld op zoek naar een nieuw Digi-ei en ze beginnen aardig hongerig te worden. Davis stelt voor om maar terug te gaan om wat te eten. Maar T.K. roept dat hij een restaurant aan de andere kant van de rivier ziet. Daar aangekomen zien ze dat een oude bekende de eigenaar van dit restaurant is; Digitamamon. Nadat ze lekker hebben gegeten willen ze afrekenen. Yolei wil betalen maar toch heeft ze een probleem. Ze heeft wel gewone euro's maar geen digi euro's. Als ze ruzie begint te maken met Digitamamon hoort ze opeens iemand zeggen dat het geen probleem is en dat hij wel betaalt. Als ze zich omdraait ziet ze opeens een jongen staan en Mimi staat er achter. Iedereen vraagt zich af hoe Mimi hem mee naar de Digiworld heeft gekregen. Ze zegt dat het heel simpel is, omdat hij een Digivice heeft. Ze vertelt dat hij Michael heet en een van de Digidestined van Amerika is. Cody vraagt hoe hij een Digidestined is geworden. Michael zegt dat hij een Gorillamon op een wolkenkrabber heeft gezien. Daarna vertellen ze allemaal wanneer ze hun eerste Digimon zagen.

T.K. herinnert zich opeens dat Digitamamon Matt en Joe liet werken omdat ze hun eten niet konden betalen. Digitamamon zegt dat hij nu bij de goede Digimons hoort en van niemand een slaaf maakt. Dan wordt hij toch weer boos en vraagt waar het geld blijft. Mimi zegt dat hij rustig aan moet doen en Digitamamon zegt dat het hem spijt.

De aarde begint te trillen en iedereen rent naar buiten. Dan zien ze Gorillamon te voorschijn komen. Digitamamon valt aan maar botst tegen het schild van Gorillamon aan en hij vliegt hard weg. Michael laat zijn Betamon in Seadramon digivolven en die duwt Gorillamon onder water. Seadramon is in het voordeel en lijkt te winnen van Gorillamon. Mimi zegt tegen Palmon dat ze moet digivolven en ze doet dat. Als Gorillamon uit het water komt, maakt Togemon de Dark Spiral kapot en Gorillamon is verslagen. Gorillamon zegt dat het hem spijt en gaat weer weg.

T.K. en Kari gaan op zoek naar Digitamamon maar die komt al de berg afrollen. Mimi rent naar Digitamamon toe en vraagt wat er aan de hand is. Hij zegt dat hij eerst een zacht maar nu een hard gekookt ei is. Michael roept dat Digitamamon gaat aanvallen. Hawkmon vraagt of hij mag digivolven en digivolvet naar Halsemon. Halsemon wordt weg gestoten door Digitamamon. Dan komen Flamedramon en Digmon maar het lukt hen niet om Digitamamon te verslaan. Mimi springt ervoor en zegt dat ze moeten stoppen omdat hij het niet zo bedoelt. Yolei zegt dat het een vals ei is maar Mimi gelooft het niet. Dan stoot Digitamamon Mimi weg. Op dat moment heeft Yolei er genoeg van en zegt eerlijk wat ze van hem denkt. Doordat ze oprecht haar gevoelens uitspreekt, komt het Digi-ei van oprechtheid voor haar uit de grond omhoog. Halsemon de-digivolvet en digivolvet daarna met het ei van oprechtheid naar Shurimon. Digitamamon valt aan maar Flamedramon en Digmon houden hem tegen. Shurimon zegt dat hij de Dark Spiral in de schil van Digitamamon ziet en mikt een ninja ster op de Dark Spiral. De Dark Spiral sneuvelt en de restanten vallen uit Digitamamon. Digitamamon wordt wakker en bedankt Mimi. Mimi zegt dat hij Yolei moet bedanken. Ze zeggen allebei dat ze voortaan een stuk oprechter zullen zijn. Dan komt Sukamon aangelopen en denkt dat Mimi nou wel met hem uit wil. Mimi wordt kwaad en slaat hem weg. Mimi en Michael nemen afscheid van de rest. Yolei vraagt aan Michael of hij een keer met haar uit wil.

Zullen de Digidestined vaker andere Digidestined tegenkomen uit anderen landen? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?