Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Problemen in Little Edo

Wormmon en de Emperor zitten te praten over de verovering van een nieuw gebied en de Emperor is blij, want hij denkt dat de Digidestined dit nooit zullen zien aankomen.

DemiVeemon en Davis zitten in bad en DemiVeemon wil niet gewassen worden. Davis zegt dat hij en DemiVeemon gaan stinken als ze zich niet wassen, maar dat vindt DemiVeemon niet erg. Ze maken zo veel lawaai dat zijn zus denkt dat hij gek aan het worden is.

Yolei zit rustig televisie te kijken. Op de televisie zijn de ouders van Ken die een noodoproep doen om hun zoon terug te vinden. Dan verzet haar vader het kanaal van de televisie en Yolei wordt kwaad, maar haar vader zegt dat ze moet gaan slapen. Haar broer botst tegen Poromon aan en geeft de opmerking dat ze haar speelgoed niet moet laten rondslingeren. Yolei wordt nog bozer.

Terwijl iedereen in bed zit stuurt Yolei een bericht dat ze morgen naar Digiworld wil en Davis stuurt terug dat ze dan maar vroeg moeten gaan slapen en daar is iedereen het mee eens.

In Digiworld maakt Gekomon ShogunGekomon wakker en zegt dat de Emperor een Control Spire heeft neergezet. Ze gaan kijken en ShogunGekomon wordt woedend, maar is ook bang. Opeens worden er Dark Rings overal verspreid en komen vele Floramons en Mushroommons onder invloed van de Emperor.

Als de kinderen naar de Digiworld willen gaan, zien ze op het computerscherm de snelle en grote overname van de Emperor. Davis zegt dat ze hem zo nooit zullen verslaan. T.K. zegt dat ze al blij kunnen zijn als ze een van de overgenomen gebieden terugwinnen. Als ze er aankomen zien ze de Control Spire en ze zien overal rode ogen. Yolei zegt dat ze niet tegen rode ogen kan. Dan vallen de Floramons en Mushroommons aan. Een van de Floramons daagt Gatomon uit. Gatomon verslaat de Floramon eenvoudig met haar Cat's Eye Hypnotism aanval. Een Mushroommon wil Hawkmon aanvallen. Hawkmon verdedigt zich en plotseling wordt er een ninjaster gegooid. Ze zien Ninjamon en die verklaart dat hij onverslaanbaar is. Yolei zegt van niet want er is een sterkere ninja, namelijk Shurimon.

Veemon, Armadillomon, Patamon en Gatomon kunnen de Floramons en Mushroommons wel aan, maar omdat Shurimon met Ninjamon vecht heeft Yolei geen bescherming en wordt ze aangevallen. Ze slaan allemaal op de vlucht en een Gekomon helpt hen vluchten. Shurimon zegt dat hij later Ninjamon zal verslaan. De Gekomon leidt de Digidestined onder de grond door een oud rioolsysteem en ze komen bij ShogunGekomon. ShogunGekomon legt alles uit en Cody zegt dat Ninjamon alles weet en dat de Emperor dan weet waar de Gekomons en de Otamamons zitten. Ze zeggen dat ze geen slaaf willen zijn en Yolei zegt dat ze nu vriendelijker waren dan vroeger. ShogunGekomon zegt dat ze beter even kunnen gaan slapen.

Ninjamon vindt ShogunGekomon, die slaapt, en doet de Dark Spiral om. ShogunGekomon begint de stad plat te stampen. Een Gekomon maakt de kinderen wakker en zegt dat ShogunGekomon heel Little Edo plat legt. Ze maken snel dat ze weg komen. De Floramons en Mushroommons vallen aan en Patamon, Veemon, Gatomon en Armadillomon digivolven. Hawkmon krijgt een opnieuw een uitdaging van Ninjamon en gaat die aan. Terwijl de Digimons ShogunGekomon, de Floramons en de Mushroommons proberen tegen te houden, zijn Shurimon en Ninjamon aan het vechten.

ShogunGekomon maakt met zijn gezang alles kapot. T.K. krijgt het idee om ShogunGekomon te gebruiken om de Control Spire te vernietigen. Dat lukt en de Control Spire breekt. Ninjamon wil blijven vechten. Hij vermenigvuldigt zich en valt aan, maar Shurimon is hem te slim af en Ninjamon vlucht. Davis wil de Dark Spiral en het haar van ShogunGekomon af halen. Kari wordt kwaad op hem vanwege het haar. Nefertimon, Pegasusmon, Raidramon , Digmon en Shurimon vallen de Dark Spiral aan en hij breekt. ShogunGekomon is weer normaal en ze nemen afscheid van elkaar.

Welk gebied zal de Emperor overnemen en vinden ze nog een Digi-ei? Dit zie je allemaal in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?