Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

20.000 Digimeter onder Zee

Davis, Cody, Yolei, Kari en T.K zitten vast in een booreiland onder water. Ze waren een Digi-ei aan het zoeken maar kunnen nu geen kant meer op omdat MegaSeadramon de wacht houdt. Davis snapt niet waarom MegaSeadramon niet aanvalt. Yolei zegt dat MegaSeadramon weet dat hun zuurstof maar beperkt is en gauw opraakt. Cody zit bang in een hoekje en denkt terug aan hoe ze hierin verzeild zijn geraakt. Dan valt MegaSeadramon het booreiland aan en er stroomt allemaal water naar binnen. Veemon ziet een knop voor noodgevallen en Davis zegt dat hij er maar op moet drukken. Nadat hij dat gedaan heeft komen er allemaal schotten boven hun hoofden zodat het water er niet meer door kan. Nu hebben ze nog minder zuurstof over. Cody vind het eng en de andere vragen waarom. Hij antwoordt dat hij steeds een nachtmerrie heeft. Hij zit dan vast onder water en kan nergens heen. Ze proberen hem gerust te stellen maar het wil niet echt lukken. Patamon ziet een soort van bootje staan voor noodgevallen. Kari zegt dat Cody moet gaan. Iedereen is het er mee eens maar Cody zelf niet. Hij weet waarom ze willen dat hij gaat, omdat hij bang is. Yolei zegt dat ze maar moeten loten. Even later komt ze terug met stokjes en een van de stokjes is van de onderkant rood. En wie het rode stokje pakt moet in de boot. Cody moet als eerste een stokje pakken en hij heeft het rode stokje. Hij heeft echter door dat Yolei hem probeert voor de gek te houden en slaat met het stokje tegen Yolei's hand. Yolei laat alle stokjes vallen en ze zijn allemaal rood aan de onderkant! Yolei zegt dat ze het zo mooi vond staan dat ze alle stokjes maar rood gemaakt heeft. Kari roept Davis en T.K en ze pakken Cody vast, zetten hem in het bootje en doen het deurtje dicht. Ze zeggen dat hij Joe moet halen want Ikkakumon kan hen redden.

Cody gaat uiteindelijk weg met het bootje en komt even later bij zijn huis aan. Hij belt Joe maar hij krijgt de voice mail. Hij hangt op en loopt naar de lift toe, waar hij zijn moeder en zijn opa tegenkomt. Zijn moeder wil weten waar hij heen gaat maar Cody wil het niet zeggen. Zijn opa zegt tegen zijn moeder dat zij hem niet moet dwingen om het te zeggen, want dan zou hij misschien gaan liegen. En er is niks erger dan een leugen vertellen.

Als Cody even later bij Joe's school is aangekomen en aan de man achter de balie vraagt of hij Joe kan spreken, zegt de man dat Joe midden in een proefwerk zit en dat hij alleen gestoord mag worden als er iets met zijn familie is.

Op Joe's school rent Joe hard de school uit omdat Cody gebeld had dat er iets met zijn vader was, wat helemaal niet waar is. Cody vraagt waarom Joe zo hard rent als er toch niets met zijn vader is. Joe stopt en zegt dat hij even moet bellen en hij belt Izzy. Joe zegt dat Izzy een oude vriend moet waarschuwen.

In Digiworld is T.K. aan het graven om het Digi-ei te vinden. Hij stuit op iets hards en graaft verder. Dan ziet hij het Digi-ei. Iedereen probeert het eruit te trekken maar het lukt ze geen van allen. Dus moet het wel een ei voor Cody zijn! Armadillomon begint al te fantaseren waar hij in zou digivolven en de rest fantaseert mee. Yolei en Kari staan bij een raam en zien Ikkakumon aan komen zwemmen. Ikkakumon ziet MegaSeadramon en schrikt wel. Hij zegt dat hij hem niet kan verslaan, alleen als hij naar Zudomon digivolvet.

De kinderen voelen en horen ineens een grote knal en zien dat Whamon dwars door de muur naar binnen komt. Hij doet zijn bek open en daar staan Joe en Cody. Ze zijn blij dat ze gered zijn en klimmen in de bek van Whamon. Davis en T.K. blijven bij het Digi-ei staan en zeggen dat Cody hem moet komen halen. Maar Cody wil hem niet omdat ze door het zoeken naar het Digi-ei in deze situatie zijn beland. Ze dringen aan en Cody komt naar beneden. Hij begint te huilen als Joe zegt dat het het ei van betrouwbaarheid is. Joe vraagt wat er aan de hand is en Cody zegt dat hij heeft gelogen om Joe uit school te krijgen. Joe vertelt dat er twee soorten leugens zijn, een echte leugen en een leugen om best wil. Cody snapt het en pakt het Digi-ei op. Met het ei laat hij Armadillomon digivolven naar Submarimon. Iedereen kijkt verbaasd want Submarimon is een onderzeeėr. Cody gaat in Submarimon zitten en de rest in Whamon. Submarimon vecht samen met Ikkakumon tegen MegaSeadramon en ze vernietigen de Dark Spiral van MegaSeadramon. Submarimon geeft Cody nog even een rondleiding over de bodem van de zee en zegt dat hij niet bang hoeft te zijn.

Ken zegt dat hij het niet erg vindt dat hij weer is verslagen, omdat hij toch bezig is met een plan. Wat is het plan van de Digimon Emperor? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?