Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Spoken Zien

Een stel mensen zijn een filmpje aan maken maar zien de hele tijd een schaduw door het beeld heen. De mensen staan voor een raadsel en weten niet wat ze er mee aan moeten.

De Digidestined komen terug uit Digiworld. Ze zeggen dat ze morgen maar weer moeten gaan. Kari en T.K zijn het daar niet mee eens want ze hebben dan al een afspraak. Davis kijkt verbaasd en vraagt of ze een date hebben. T.K en Kari lachen een beetje en Kari laat haar agenda zien en zegt dat ze bedoelt een afspraak met de oude Digidestined.

De volgende dag wachten Kari, T.K, Yolei, Cody en Davis op de anderen. Als ze er allemaal zijn praten ze een beetje over het verleden en over de tijd dat ze tegen Myotismon moesten vechten.

Bij het televisiestation gaat het nog steeds niet goed, de schaduw blijft maar komen en komt nu in alle programma's.

T.K gaat met Matt mee naar hun huis. Als ze door de stad lopen, ziet T.K. de etalage waar Gotsumon en Pumpkinmon eerst stonden. Als ze bij Matt thuis zijn, ziet T.K wat een troep het is. Matt zegt dat het komt doordat zijn vader het erg druk heeft. En hijzelf ook omdat hij moet oefenen met de band. T.K zegt dat ze maar eens moesten gaan eten. Matt zegt dat er niet veel in huis is omdat niemand boodschappen doet. T.K wil dan een pizza bestellen, maar Matt denkt dat het hem nog wel lukt om wat in elkaar te flansen. Als alles opgegeten is drinkt T.K snel zijn drinken op. Het smaakt vreemd en hij vraagt wat het is, maar volgens Matt is het een geheim recept. Dan komt hun vader thuis. Hij is moe en heeft honger. Matt vraagt wat er is. Zijn vader vertelt van de schaduw en dat het vandaag maar niet wilde lukken. Matt schuift een bord met eten onder zijn vaders neus. Hij neemt een hap het loopt rood aan, omdat het zo pittig gekruid is.

Op het televisiestation lukt het nog steeds niet om de schaduw uit het beeld te krijgen. Dan komt er een man met een radio aan en laat een bandje horen, waarop allemaal spookachtige geluiden te horen zijn.

Yolei, Mimi en Sora lopen door de stad en vertellen waar ze een keer gevochten hebben. Joe zit op school. T.K. en Matt lopen door de stad. En Kari, Izzy, Davis, Cody en Tai zijn bij Tai en Kari thuis. Ze bespreken of ze ook via een andere computer in de Digiworld kunnen komen. Davis probeert met zijn D3 een Digi Gate te openen. Tai zegt dat hij moet stoppen want hij hoort zijn moeder aankomen. Zijn moeder komt binnen en vraagt of ze koekjes en drinken willen.

Even later lopen alle Digidestined langs het televisiestation. Het station wordt getroffen door een bliksemstraal, waardoor de stroom uitvalt. Iedereen loopt gillend naar buiten. Ook de vader van Matt en T.K rent door de gangen en ziet de schaduw weer. Het spook roept "Gato, Gato". Ook Gatomon hoort dat en ze loopt naar binnen. De rest volgt haar. DemiVeemon, Upamon en Poromon digivolven. Op een beeldscherm verschijnt de naam "Gatomon". De schaduw komt uit de grond en ze zien allemaal dat het Wizardmon is. Wizardmon zegt dat ze het kwaad zo niet kunnen verslaan, ze hebben de hulp van de Golden Radians nodig. Wizardmon zegt na een klein gesprekje dat hij moet gaan. Hij zweeft weg door het raam. Gatomon wil hem achterna maar hij verdwijnt al. Sora legt uit dat Wizardmon een oude vriend van Kari is, die bij het gevecht tegen Myotismon is gestorven. Wizardmon is dood maar waakt nog steeds over hen.

Wat zijn de Golden Radions waar Wizardmon het over had? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?