Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Vlucht, Yolei, Vlucht!

De nieuwe Digidestined zijn samen met Tai, Matt en Izzy in Digiworld. Ze zijn allemaal opzoek naar het hoofdkwartier van de Digimon Emperor. Izzy, Cody, Armadillomon en Tentomon vinden iets. Tentomon is een berg opgevlogen en hij heeft iets gezien. Hij roept de andere die dan snel doorklimmen. Ze geloven hun ogen niet. Het zijn echt heel erg veel Control Spires en daar omheen zijn een heleboel slaven van de Digimon Emperor. Zij vechten allemaal met elkaar. Armadillomon heeft heel erg veel medelijden met hen. Maar dan komt er ineens een Kuwagamon op hen af. Tentomon wil digivolven, maar dat kan niet omdat er allemaal Control Spires staan. Dan zendt Cody Armadillomon op hem af. Armadillomon digivolvet in Digmon en pakt Kuwagamon eens even goed aan. Dan vallen de kinderen naar beneden en vliegt er opeens een Devidramon boven hen. En hij heeft iemand op zijn rug: de Digimon Emperor. Tentomon wil digivolven, maar Ken houdt hem tegen. Ken zegt dat ze hier nog steeds in het gebied zijn wat wordt omgeven door Control Spires. Opeens vallen de kinderen naar beneden. Het is Digmon die een gat onder hen heeft gegraven, zodat de Izzy en Cody weg konden van de Digimon Emperor. Dan graaft Digmon nog een gang en kunnen Izzy en Cody weer naar buiten. Digmon dedigivolvet terug naar Armadillomon. Ze zien dat er geen Control Spires in dit gebied zijn, dus Tentomon digivolvet in Kabuterimon. Ze springen allemaal op Kabuterimon en vliegen snel weg. De Digimon Emperor heeft nu Kabuterimon voor het eerst gezien en hij zegt dat hij die gaat toevoegen aan zijn collectie.

De kinderen zijn allemaal weer bij Izzy thuis. Izzy vraagt of zijn moeder al thuis is gekomen. Tai antwoordt dat ze er nog niet is. Izzy en Cody vertellen wat zij zagen. Davis zegt dat ze gewoon naar Digiworld moeten gaan naar het hoofdkwartier en dan die kapot moeten maken. T.K. vraagt hoe hij dat gaat doen. Davis ziet in dat het wat moeilijker is dan dat hij had gedacht. T.K. zegt dat het hen waarschijnlijk niet zal lukken om het hoofdkwartier in een dag kapot te maken. Kari zegt dat ze dan maar net zo lang moeten blijven totdat die wel kapot is. Yolei schijnt daar een beetje moeite mee te hebben. Tai zegt dan dat de oude Digidestined niet mee kunnen, omdat die toch niets kunnen doen. Maar ze kunnen wel gaan kamperen. Niemand weet wat hij bedoeld. T.K. zegt dat hij dat echt niet leuk vindt als zij tegen de Digimon Emperor vechten terwijl zij lekker marshmallows aan het maken zijn. Tai legt uit wat hij bedoelt. Izzy, Matt en hij gaan kamperen in de echte wereld en ze zeggen dat de andere Digidestined ook mee zijn. Maar die gaan dan naar Digiworld en kunnen ze langer wegblijven zonder dat hun ouders een iets doorhebben. Iedereen stemt met het plan van Tai in. De moeder van Izzy komt thuis. Izzy zegt dat ze er net over aan het praten waren om met z'n allen te gaan kamperen. Izzy's moeder vindt dat wel leuk, maar ze zegt wel dat er één van de ouders van iemand mee moet. Matt springt dan naar voor en zegt dat zijn vader mee gaat, want die houdt heel erg van wereldreizen. Dan vindt de moeder van Izzy het wel goed en ze loopt weer weg. Matt zit met zijn vader en T.K. even wat de eten. Hij zegt dat hij de andere kinderen al heeft beloofd dat hij meeging met het kamperen, lekker tussen de enge beesten en grizzlyberen. T.K. vraagt of zijn vader nog een keer wil vertellen toen hij werd opgejaagd door een grizzlybeer. Na even wat gepraat te hebben, hebben Matt en T.K. hem toch nog overgehaald.

Davis is zijn tas aan het inpakken voor het grote gevecht met de Digimon Emperor. Zijn zus komt bij hem staan. Ze zegt dat het net lijkt alsof hij zijn tas aan het inpakken is om te gaan kamperen. Davis zegt dat dat niet zo is. Dan krijgt hij nog meer vervelende vragen van zijn zus. Zijn zus vraagt of zij ook mag gaan. Davis zegt dat ze wel mag gaan, weg uit zijn kamer! En hij sleept haar uit zijn kamer.

Yolei ligt in bed en denkt aan de woorden van T.K. en Kari over het vernietigen van het hoofdkwartier van de Digimon Emperor. Poromon zegt dat ze maar moet gaan slapen, want ze gingen al uren geleden naar bed. De volgende ochtend is Yolei helemaal opgewonden. Bij Izzy springt ze vol energie door de kamer heen en slaat de hele tijd in de lucht. Izzy zegt dat ze haar krachten maar beter kan sparen. Het is tijd om naar Digiworld te gaan! Tai en Izzy zitten al in de auto van Matts vader en Matt komt er net aanlopen. Hij springt in de auto. Maar nog voordat Matts vader kan wegrijden staat de zus van Davis daar. Ze vraagt waar Davis en de rest zijn. Matt zegt dat die al zijn vertrokken met een andere auto. De zus van Davis wil ook mee en Tai zegt tegen Matt dat hij haar maar kwijt moet zien te raken. Matt zegt dat ze haar ogen dicht moet doen, tot 10 moet tellen en dan staat hij voor haar met een cadeautje. Ze doet haat ogen dicht en begint te tellen. Matt springt weer in de auto en zegt tegen zijn vader dat hij plankgas moet geven. Hij doet dat en ze zijn weg van de zus van Davis.

Ken loopt naar Wormmon, die van allerlei Digimons een Digimon probeert samen te stellen. Ken zegt dat hij nu allang klaar had moeten zijn. Maar Wormmon is nog niet klaar.

De kinderen beklimmen de berg die Cody en Izzy ook beklommen, want daarachter was het hoofdkwartier van de Digimon Emperor. Yolei is heel fanatiek bezig: Ze sprint naar boven en dan meteen weer naar beneden. Hawkmon vraagt dan aan Yolei of ze niet beter een toeristische route kunnen nemen. De rest is nu pas net boven en ze zien dat het hoofdkwartier weg is! Yolei klimt in een Control Spire en kijkt of ze het kan zien. Yolei zegt dat het hoofdkwartier kan vliegen! Er is wel een heel groot gat. De rest komt ook naar beneden en Yolei is van plan om in de krater te gaan. Ze maakt een touw vast en klimt naar beneden. Hawkmon zegt dat ze dat beter niet kan doen. Al snel komt er dan een slechte Digimon uit de grond, Dokugumon. Hij valt meteen Yolei aan. Hawkmon redt Yolei, maar wordt zelf wel geraakt. Veemon digivolvet in Flamedramon en rekent met hem af. Hawkmon is erg geraakt en Yolei zegt dat het allemaal haar schuld is. Yolei zegt dat de andere kinderen maar moeten gaan, want zij loopt toch maar de hele tijd in de weg. De andere kinderen besluiten inderdaad maar te gaan, maar Kari niet. Kari wil bij Hawkmon blijven en natuurlijk ook bij Yolei. En er moet iemand Yolei en Hawkmon beschermen, dus blijft Gatomon ook. De andere gaan dan vast. Cody denkt een schaduw te zien, maar moet verder gaan, omdat hij anders de rest kwijtraakt. Hawkmon komt bij en Kari zegt tegen Gatomon dat ze even weg moeten gaan. Yolei zegt dat het haar heel erg spijt. Ze belooft dat ze hem nooit meer pijn zal doen. Hawkmon zegt dat dat niet erg is, want hij vindt Yolei juist leuk zoals ze is. Het is weer goed en Kari en Gatomon lachen naar elkaar. Gatomon heeft kattekruid meegenomen en dat helpt tegen alles. Hawkmon voelt zich echt al een stuk beter. Maar dan zien ze iets! Het is het hoofdkwartier dat in de lucht zweeft!

Kens nieuwe Digimon is klaar. Maar wat voor een Digimon is het? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?