Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Terugkeer van een oude Vijand

Davis, Yolei en Kari slapen nog. Hun Digimons zijn al wakker en zien nog net dat T.K. op Pegasusmon wegvliegt. Cody volgt hem in Submarimon en ook Tentomon vliegt mee. Even later worden Yolei en Kari wakker. Kari heeft op haar D3-terminal een berichtje van T.K. dat hij weet welke richting de Digimon Emperor op is gegaan. Davis is teleurgesteld als hij ontdekt dat T.K. en Cody zonder hem op pad zijn gegaan. Ondertussen is de Digimon Emperor nog steeds bezig met het samenstellen van zijn nieuwe Digimon. Ook T.K. ontvangt het berichtje van Kari. Hij is nog steeds met Matt en Tai aan het kamperen. Matts vader vindt het kamperen niet echt een succes. June probeert nog steeds de kampeerplaats van Matt te bereiken, maar ze mist net de bus.

Zonder Davis in te lichten vliegen Kari en Yolei op hun Digimons achter T.K. en Cody aan. Davis kan ze toch niet volgen want zijn Digimon kan niet vliegen. T.K., Pegasusmon en Tentomon vliegen al uren rond boven de oceaan en hebben nog steeds niets gevonden. Cody heeft meer succes. Hij ontdekt onder water de basis van de Emperor. Via een onderwatergrot probeert Cody binnen te komen. T.K. ziet vanuit de lucht vlak bij de basis van de Emperor een draaikolk ontstaan. Ook de Digimon Emperor ziet op zijn scherm de draaikolk, de Dark Pool. Hij omschrijft de draaikolk als een poort naar de krachten van de duisternis, die veroorzaakt wordt door een slechte Digimon. Hij wil die kracht proberen af te tappen om zijn creatie compleet te maken. Wormmon heeft een slecht gevoel over de Dark Pool, maar de Emperor trekt zich daar niets van aan. Hij geeft Wormmon zelfs nog een trap na.

T.K., Pegasusmon en Tentomon vliegen recht boven de Dark Pool. De Digimons voelen zich wel wat raar. Ook T.K. voelt zich heel vreemd. Cody is inmiddels in de basis van de Emperor. Ze hebben de machinekamer gevonden. Armadillomon wil de boel vernietigen, maar Cody wil eerst nog wat rondkijken. Armadillomon maakt de opmerking dat hij het koud vindt en dat dat komt door de kilte van het kwaad. Wormmon probeert de Emperor ervan te weerhouden om de krachten van de Dark Pool af te tappen, maar zonder succes. De Emperor manoeuvreert zijn basis de Dark Pool in. Cody en Armadillomon ontdekken allemaal gevangen genomen Digimons. Cody vindt het bevrijden van de Digimons belangrijker dan het vernietigen van de machinekamer. Op het moment dat hij Armadillomon wil laten armor digivolven ziet hij door een venster de Dark Pool. Armadillomon krijgt het nog kouder.

June heeft een lift gekregen van haar opa en oma om haar naar de camping van Matt te brengen. Op het vaste land probeert Davis te bedenken hoe hij van een boom een kano kan maken. Davis wil de boom ombuigen waardoor het stukje land als een eiland begint te varen.

Vanuit de lucht ziet T.K. dat de basis van de Digimon Emperor is aangekomen in de Dark Pool. Als Pegasusmon de Dark Pool induikt ziet T.K. vreemde schaduwen in de wanden van de draaikolk. Hij voelt gewoon de aanwezigheid van het kwaad. Samen met Tentomon bereiken ze de grot die Cody ook heeft gebruikt om binnen te komen. De Digimon Emperor draagt zijn Mekanorimon op om de Dark Pool in te gaan. Ze worden echter be´nvloed door het kwaad en verdwijnen in de diepte van de Dark Pool. De Emperor besluit om het dan maar zelf te doen. T.K. vindt Cody die samen met Digmon bezig is met bevrijden van de gevangen Digimons. Tentomon helpt een handje. De Emperor is in een Mekanorimon geklommen en vliegt de Dark Pool in. Daar komt hij Devimon tegen. Door het venster ziet ook T.K. de oude vijand. De Emperor begint de dingen op te zuigen die hij nodig heeft om zijn Digimon af te maken. Devimon lacht kwaadaardig en vraagt of de Emperor wel zeker weet dat hij de krachten van de duisternis kan beheersen. Devimon waarschuwt hem voor de duisternis. De Emperor lacht alleen maar. T.K. vraagt zich af waarom nu juist Devimon weer moest opduiken en denkt aan zijn vorige ontmoeting met Devimon, waarbij de Digidestined bijna het onderspit dolven, Patamon voor het eerst digivolvede naar Angemon. Deze keer weet T.K. echter wat hem te doen staat en is hij klaar om de strijd aan te gaan. T.K. loopt weg en Patamon vliegt achter hem aan. Cody en Digmon gaan verder met het bevrijden van de Digimons. Op dat moment heeft de Emperor in de gaten dat er indringers zijn. Hij heeft nu echter even geen tijd voor die kwajongens. Wormmon probeert zijn meester nog steeds te weerhouden van zijn plan om de zojuist verkregen krachten aan zijn Digimon toe te voegen. Maar eindelijk is het meesterwerk van de Digimon Emperor af.

June is achter in de auto in slaap gevallen. Davis en Veemon varen nog steeds op hun eilandje op zoek naar de anderen.

Kari en Yolei zien in de verte de basis van de Emperor. Snel vliegen ze er naar toe. Tijd voor de Emperor om zijn nieuwe Digimon in te zetten, Kimeramon! Kimeramon is gemaakt van de krachtigste delen van andere Digimons. Hij bestaat uit het hoofd van Kabuterimon, de vleugels van Airdramon en Angemon, de poten van Garurumon, de staart van Monochromon, de armen van Kuwagamon, SkullGreymon en Devimon, het lichaam van Greymon en het haar van MetalGreymon. Halsemon en Nefertimon vallen aan, maar zijn geen partij voor Kimeramon. De Emperor wijst Wormmon nog even op het feit hoe de ideale partner eruit moet zien, zoals Kimeramon dus en niet zo mormelig als Wormmon. Ondertussen hebben Cody en Digmon alle gevangen Digimon bevrijd. Via de grot klimmen de Digimon naar beneden naar een eilandje. T.K. en Patamon dolen nog steeds rond in de basis van de Emperor en komen de Emperor tegen. De Emperor vindt dat T.K. wel lef heeft om bij de machtigste persoon van Digiworld binnen te dringen. T.K. is niet onder de indruk en begint te lachen. Hij vraagt aan Ken wanneer hij eens stopt met zijn toneelstuk. Ken mag zichzelf dan wel de machtigste noemen maar toch heeft hij geen idee van de krachten die in Digiworld heersen. De Emperor wordt kwader en kwader en slaat T.K. met zijn zweep in het gezicht. T.K. blijft echter rustig en vraagt of Ken altijd begint te vechten als hij niets anders meer kan bedenken. Dat is volgens T.K. nu juist het probleem van Ken: hij weet niet wanneer het tijd is om te praten of te vechten. Volgens T.K. is het tijd om te praten... of toch niet? T.K. haalt flink uit en raakt Ken vol in het gezicht.

Halsemon en Nefertimon zetten Kari en Yolei af op het eiland bij de bevrijdde Digimon en gaan daarna verder met hun gevecht tegen Kimeramon. De Heat Viper aanval van Kimeramon mist de Digimon maar raakt wel de basis van de Emperor. Terwijl in de basis het gevecht tussen Ken en T.K. voortduurt, wordt buiten de strijd ook steeds heviger. Kimeramon deelt rake klappen uit aan Halsemon. Een volgende Heat Viper treft opnieuw de basis vlak bij de plek waar T.K. en Ken vechten. Door het ontstane gat ziet de verbaasde T.K. Kimeramon. Ken stelt Kimeramon voor als zijn nieuwe huisdier en geheime wapen. Kimeramon heeft Halsemon en Nefertimon gevangen in zijn klauwen. Tijd voor Patamon om te armor digivolven naar Pegasusmon. T.K. vliegt op de rug van Pegasusmon naar buiten. Het redden van zijn vrienden is nu eenmaal belangrijker. De Emperor krabbelt overeind. Hij is toch niet zo cool als hij dacht. Volgens Wormmon is het gewoon een rotdag. Tijd voor de Emperor om zich te bezinnen en sterker dan ooit terug te komen. Pegasusmon vuurt een aanval af op de klauwen van Kimeramon die daardoor Halsemon en Nefertimon loslaat. Kimeramon beweegt verder ook niet meer en T.K. besluit dat moment te gebruiken om weg te komen. Ze vliegen naar het eilandje waar Kari en Yolei zich bevinden. Daar komen ook net Davis en Veemon aangevaren. Davis is teleurgesteld dat hij net te laat is voor het gevecht en Veemon is teleurgesteld dat de andere Digimon kunnen vliegen en hij niet. Maar Davis fleurt Veemon weer op door hem te wijzen op de andere sterke kwaliteiten die hij heeft.

June is gearriveerd bij de camping, maar helaas voor haar is het de verkeerde camping. Het lijkt erop dat Matt haar de verkeerde informatie heeft gegeven. Zou het kunnen zijn dat Matt haar er gewoon niet bij wil hebben?

Wat is de volgende stap in de strijd om de macht over de Digiworld. Kijk naar de volgende Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?