Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het Wapen van Vriendelijkheid

Veemon is door het gouden digi-ei gedigivolved naar Magnamon. Door de energierijke lichtstralen digivolven Upamon en Poromon weer naar Armadillomon en Hawkmon. Kimeramon vliegt weer terug naar de basis en vliegt door de wand naar binnen. De Digimon Emperor denkt nog steeds dat Kimeramon de nieuwe Digimon van Davis wel aan kan. Het gevecht tussen Kimeramon en Magnamon begint. Wormmon gebruikt zijn Silk Thread om naar de Digimon Emperor te slingeren. Hij vraagt of de Emperor wel in de gaten heeft dat Kimeramon alles aan het vernietigen is. Volgens de Emperor is dat nonsens want Kimeramon voert gewoon zijn bevelen uit. Is Wormmon dan de enige die inziet dat Kimeramon alleen naar zichzelf luistert? Het gevecht tussen Kimeramon en Magnamon gaat in alle hevigheid door.

De Digidestined maken zich snel uit de voeten voordat de basis vernietigd wordt. Een volgende Heat Viper aanval van Kimeramon raakt bijna de Emperor. De Emperor schreeuwt dat Kimeramon moet oppassen en niet moet vergeten dat hij zijn meester. Kimeramon vliegt naar de Emperor toe en lacht hem in zijn gezicht uit. Even lijkt het erop dat de Emperor begint in te zien dat hij Kimeramon niet helemaal meer onder controle heeft. Wormmon smeekt de Emperor om mee te gaan naar buiten. Hij is de echte vriend van de Emperor en niet Kimeramon. Maar het enige dat de Emperor doet is Wormmon beledigen en blijven vertrouwen in Kimeramon, zijn ultieme creatie. Dan kruist het pad van de Emperor met dat van de kinderen. De kinderen leggen van alles aan Ken uit. Dat Digimons niet zomaar huisdieren zijn, maar dat ze ook je vriend zijn. T.K. zegt dat Wormmon zijn vriend is, en niet Kimeramon. Ken wil het nog steeds niet geloven en hij rent weg. De kinderen weten dat ze ook heel snel weg moeten gaan, want anders gaan ze met het schip ten onder.

Het gevecht tussen Magnamon en Kimeramon gaat nog steeds in volle hevigheid door en het kan Kimeramon niet schelen of het schip kapot gaat of niet. De basis begint neer te storten. Magnamon en Kimeramon rusten niet en gaan meteen door met hun gevecht. Ken kijkt samen met Wormmon toe vanaf de rug van Devidramon. Ken roept dat Kimeramon Magnamon moet afmaken, maar Wormmon roept dat Magnamon Kimeramon wel kan verslaan. Ze vechten nog even door, maar Magnamon wordt moe. Kimeramon pakt Magnamon met een hand vast. Wormmon probeert nog eens uit te leggen aan Ken dat hij zijn vriend is en niet Kimeramon. Ken wordt boos en hij slaat Wormmon met zijn zweep zodat de striem zichtbaar is. Wormmon weet het nu zeker: Ken is nog erger geworden dan zijn creaties. Wormmon zegt dat hij gaat doen wat een echte vriend ook zou doen. Hij springt naar voren en geeft Ken een kopstoot in zijn buik. Ken valt van Devidramon af. Wormmon bestuurt Devidramon en gaat Magnamon helpen. Ze knallen tegen de hand van Kimeramon en Magnamon komt weer vrij. Wormmon en Devidramon worden weggeslagen door Kimeramon. Wormmon vliegt door de lucht en geeft via een straal zijn laatste energie aan Magnamon. Magnamon verzamelt al zijn krachten en doet nog één ultieme aanval. Er verschijnt een grote ronde energiestraal om hem heen die heel erg snel groter wordt en Kimeramon als het ware opslokt. Kimeramon is verslagen!

Magnamon is helemaal uitgeput, valt naar beneden en dedigivolvet naar DemiVeemon. Davis komt snel aanrennen en pakt DemiVeemon op. Davis kijkt dan naast zich in het zand en ziet daar een crest liggen, de crest van vriendelijkheid! Hij pakt hem op en loopt met de andere kinderen naar Ken. Ken ligt op de grond te jammeren omdat hij verloren heeft. Hij zegt dat hij naar huis gaat, alle data van Digiworld gaat deleten op zijn computer, en dan een nieuw programma gaat schrijven. Hij denkt namelijk dat de kinderen vals hebben gespeeld. T.K. zegt dat dat niet kan een nieuw programma schrijven. Yolei zegt dan dat Digiworld gewoon een wereld is, net als de wereld van hun thuis. Kari zegt dat Ken ook een Digidestined is, en dat hij de Digiworld en de echte wereld moet helpen en niet kapot moet maken. Ken ziet dan in dat hij fout is geweest. Hij maakte Dark Rings, die Digimons pijn deden, zonder dat hij dat wist. Hij liet ze de hele dag hard werken en als ze even niet meededen kregen ze meteen een zweepslag. Ken barst in tranen uit. Hij doet zijn handschoenen en zijn keep af, die in het niets verdwijnen. Dan gooit hij ook zijn bril weg en ook die verdwijnt. En tot slot verdwijnt al zijn Emperor kledij en is hij weer gewoon weer Ken. Dan begint de crest die Davis in het zand had gevonden te gloeien en de crest zweeft naar Ken.

Ken begrijpt er helemaal niets van. Hoe kan de crest van vriendelijkheid nu voor hem zijn, want hij is alles behalve vriendelijk. Dan zien ze Wormmon liggen. Gatomon zegt dat hij nog steeds ademt. Ken rent op hem af en raapt hem op. Ken huilt nog steeds en zegt door zijn tranen heen dat Wormmon zijn beste vriend is. Wormmon antwoordt dat Ken ook zijn beste vriend is. Wormmon zegt dat hij geen kracht meer over heeft en hij verdwijnt! Ken staat op en loopt weg. Davis zegt dat hij bij hen moet komen, omdat hij ook een Digidestined is. Maar Ken hoort het al niet meer. De andere kinderen zijn ook totaal uitgeput, en ze gaan terug naar de echte wereld.

June komt net aangerend op de camping van Tai, Izzy en Matt. Ze is heel erg blij om Matt te zien, maar dat geldt niet voor hem. June vraagt meteen waar Davis en de anderen zijn. Matt zegt dat Tai dat wel weet en Tai zegt dat Izzy het weet. Izzy zit er dus mee opgescheept en zegt dat hij Davis meteen gaat halen. Hij neemt zijn laptop mee het bos in. Opeens ziet hij dat de poort naar de Digiworld open is. En met een flits zijn anderen terug! De kinderen zijn doodop en willen naar huis. June vraagt of zij misschien mee kan rijden naar huis. Davis zegt dat ze hier in haar eentje is gekomen en dat ze dus ook weer in haar eentje terug moet met de bus. Matts vader vindt het zielig dat June alleen met de bus moet en dus moet er iemand mee. June zegt dat zij al wel iemand in haar hoofd heeft. Matt komt aanrennen en zegt dat T.K. dat het beste kan doen. Maar Matts vader wil dat Matt meegaat. Ze zwaaien Matt en June uit en roepen dat ze over een uurtje of vier wel weer zien. Al snel liggen Davis, Yolei, Cody, Kari en T.K. te slapen in de auto. Izzy en Tai zijn er van overtuigd dat de nieuw Digidestined in staat zijn om alle gevaren zelf op te kunnen oplossen. De fakkel is overgedragen zegt Tai.

Wat zal Ken gaan doen nu hij weer thuis is? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?