Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Davis roept Wolfmon

Het leven gaat weer gewoon door. Izzy leest op school een spannend verhaal voor. Yolei legt een scheikunde experiment uit aan wat leerlingen. Haar brouwseltje ontploft echter. Kari is bezig met dansles. Gatomon en Patamon kijken toe en voeren ook een dansje uit. DemiVeemon vindt het maar niets dat gedans. In dezelfde gymzaal zijn Davis en T.K. aan het basketballen. Davis vindt zichzelf ook in basketball de beste. Ze doen onderling een wedstrijdje. T.K. zit in het ene team en Davis in het andere. al snel opent T.K. de score voor zijn team. Davis pept zijn team op en haalt alles uit de kan. Bij een passeeractie struikelt hij echter over de voet van een tegenstander en maakt op een harde manier kennis met de vloer. Patamon en Gatomon lachen zich suf, maar DemiVeemon vindt het helemaal niet grappig. Ook Kari en de andere meisjes kijken lachend toe. T.K. wil Davis overeind helpen, maar Davis zegt dat hij alleen maar een team nodig heeft dat de bal goed kan rondspelen. T.K. zegt dat zijn team al druk aan het oefenen is. Als Davis opstaat krijgt hij tot overmaat van ramp ook nog eens een bal in zijn gezicht.

Het einde van de schooldag is weer in zicht en iedereen begeeft zich snel naar de computerzaal. Het is tijd om naar de Digiworld te gaan. Cody verbaast zich over het feit dat ze nog steeds de Digiworld in kunnen, terwijl er eigenlijk geen gevaar meer is. Volgens Yolei is dat omdat ze de schade nog moeten herstellen die in de afgelopen periode door de Emperor is aangericht. Yolei vraagt op haar D-terminal een schaderapport op. T.K. en Patamon gaan naar het berggebied om de Gotsumons te helpen. Ook in de stad is nogal wat schade. Cody en Armadillomon willen daar wel heen, voornamelijk vanwege het eten dat daar door RedVegiemon aan de Gizamons wordt geserveerd. Op het platteland zijn de Gekomons, Otamamons en Bakemons druk bezig met herstelwerkzaamheden. Davis vindt dat wel iets voor hem, maar Kari wil ook wel naar het platteland. Een spelletje steen, papier, schaar moet de uitkomst bieden en Kari wint. Dan nemen Davis en Veemon wel het meer. En het laatste gebied, het strand, is voor Yolei en Hawkmon.

Iedereen is druk bezig en steekt zijn handen uit de mouwen. Op een gegeven moment rennen T.K. en Patamon naar Kari en Gatomon. Volgens Patamon heeft T.K. een theorie die iedereen moet horen. Het zit T.K. dwars dat ze nu vrijwillig in Digiworld zijn om de troep op te ruimen. Volgens hem moet er nog iets anders zijn waar ze nu nog geen weet van hebben. Misschien wel een nieuwe vijand!

Davis en Veemon lopen door een bos. Het is ze allebei opgevallen dat Kari en T.K., en ook Gatomon en Patamon, wel hele dikke vrienden zijn. Misschien vallen ze meer in de smaak als ze veranderen. Volgens Davis moeten ze beter worden in de dingen die Kari en Gatomon leuk vinden. Dus Davis moet een betere basketballer worden en Veemon een betere danser. In gedachten zien ze het al helemaal voor zich. Davis heeft een idee: Veemon moet gewoon digivolven in een Champion die een groot danser is. Veemon probeert zichzelf te laten digivolven in Championmegadansermon. Plots worden ze opgeschrikt door een eng uitziende Digimon die uit het bos te voorschijn komt. Davis moedigt Veemon aan om te digivolven, maar het lukt niet. Dan blijkt dat het een opgezet plannetje van Davis is. Het zijn Numemons en Redvegiemon in een groot verkleedpak. Davis hoopte dat Veemon door de aanblik van het gevaar zou digivolven. Kwaad achtervolgt Veemon Davis. Davis rent een brug op. Tijd voor deel twee van zijn plan. Davis breekt het touw van de brug en hoopt zo te bereiken dat Veemon zal digivolven om hem te redden. Maar ook nu lukt het plannetje niet. Ze vallen allebei in het water. Iets verder op klauteren ze weer aan land. Veemon vraagt waarom Davis zo graag wil dat hij digivolvet in een Champion. Davis hoopt gewoon dat Kari hem dan meer zou zien zitten. Veemon vindt dat maar onzin. Gatomon zou hem heus niet meer mogen als Davis zou kunnen digivolven.

Hun overdenkingen worden echter opgeschrikt door vallende rotsblokken. Veemon vraagt nog aan Davis of dit weer een van zijn plannetjes is, maar Davis beweert van niet. Ze slaan op de vlucht voor de rotsblokken en kruisen het pad van een Tortomon. Tortomon vangt het rotsblok op. Tortomon kijkt echter niet zo blij. Blijkbaar denkt Tortomon dat ze dat rotsblok expres op hem gegooid hebben. En weer slaan Davis en Veemon op de vlucht, deze keer voor een woeste Tortomon.

T.K. en Kari horen van de Numemons en RedVegiemon van de plannetjes van Davis om Veemon te laten digivolven. Luid schreeuwend komen Davis en Veemon aangerend. Davis legt snel uit wat er aan de hand is, maar veel tijd krijgt hij niet omdat Tortomon al weer komt aanstormen. Davis en Veemon rennen verder en komen bij Cody, die Gizamons les geeft in Kendo. Als Cody de kwade Tortomon op zich af ziet komen, maakt hij zich snel uit de voeten. De vlucht van Davis en Veemon gaat verder langs het strand. Ze komen langs Yolei en Hawkmon, die een ongewenste douche krijgen. Dan staan Davis en Veemon met hun rug tegen de muur, of beter gezegd aan de rand van een afgrond. Davis heeft nog een laatste wens. Of Tortomon zijn handen zou willen wassen voordat hij hen afmaakt. Davis wil namelijk geen enge ziektes oplopen. Tortomon is niet echt onder de indruk van de smeekbede van Davis en valt aan. Veemon probeert Davis te beschermen, maar is niet opgewassen tegen de kracht van Tortomon. Davis zit in het nauw, steekt zijn digivice in de lucht en roept dat Veemon Tortomon een lesje moet leren. Veemon digivolvet eindelijk naar zijn Champion vorm, ExVeemon! ExVeemon valt Tortomon aan. Hij grijpt Tortomon bij staart en slingert hem weg. Tortomon gaat in de tegenaanval met zijn Strong Carapace, maar ExVeemon slaat de rotspunten die op hem afkomen uit de lucht. Met zijn Vee Laser schiet ExVeemon Tortomon van de klif af. Tortomon stort op het strand maar is nog steeds niet uitgeschakeld. Tortomon doet een Spinning Attack. Angstig kijken Davis en ExVeemon toe en doen hun handen voor hun ogen. Dan horen ze opeens gespetter van water. Het is Tortomon die zijn handen wast! Dan loopt Tortomon lachend weg en loopt het gevecht met een sisser af. Davis springt op de schouder van ExVeemon. Ze lopen terug naar de anderen en Davis stelt ExVeemon voor aan de rest van de Digidestined.

Heeft T.K. gelijk? Hebben de Digidestined inderdaad een nieuwe vijand? Dat zie je in de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?