Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De staart van Ankylomon

Ken zit samen met zijn ouders aan tafel te eten. Hoewel hij eigenlijk geen trek meer heeft schept hij nog een tweede keer op om zijn ouders tevreden te stellen. Na het eten gaat Ken naar zijn kamer. Minomon, de In-Training vorm van Wormmon, zit op zijn bed. Ken voelt zich niet zo lekker omdat hij teveel gegeten heeft. Maar als het zijn ouders tevredenstelt wil hij elke dag wel zo veel eten. Volgens Minomon moeten ze dan maar snel wat aan lichaamsbeweging doen en vrolijk begint hij op het bed op en neer te springen. Daarna is het tijd om te gaan slapen. Ken slaapt echter een beetje onrustig en hij wordt wakker van het gebliep van zijn computer. Als hij zijn ogen opendoet ziet hij vreemde vrouwelijke persoon voor zijn computer staan. Ken vraagt wie ze is, maar ze ontwijkt zijn vraag en vraagt of de Emperor soms last heeft van slapeloze nachten. Volgens haar komt dat omdat hij gestopt is en noemt de Emperor een nietsnut. Ken is verbaasd dat deze persoon hem kent en is verontwaardigd dat ze zo over de Emperor praat. Toch geeft ze ook nog een klein complimentje door te zeggen dat hij wel talent had. Dan flitst het beeldscherm op en komt er een mailtje binnen, dat een vervolg is op een eerdere mailtje. 'Ken, je had de kans om als een keizer te leven en te heersen. Je hebt het verpest. Heel erg jammer.' Net zo plotseling als de mysterieuze vrouw was verschenen, is ze opeens ook weer verdwenen.

De Digidestined zijn druk bezig om de boel op te knappen in Primary Village. ExVeemon en Davis slepen met balken. Hawkmon, Pegasusmon en Nefertimon vliegen ook met balken heen en weer. Kari en Yolei zijn aan het schilderen. T.K. doet wat timmerklusjes. Cody en Digmon boren in de grond. De dag is al weer bijna voorbij en ze zijn tevreden met de hoeveelheid werk die ze verzet hebben. Hoewel de huizen er weer piekfijn uitzien, ziet Primary Village in zijn geheel toch nog wat triest uit, want het is er zo leeg. T.K. merkt op dat de Emperor toch wel behoorlijk wat troep heeft achtergelaten. Kari vraagt zich af hoe het nu verder zal gaan met Ken. Speelt hij een spelletje met ze? Zal hij nog wel terug willen naar Digiworld? Een ding is zeker: als hij terugkeert zal hij het moeilijk krijgen want de Digimons zullen zijn slechte daden niet snel vergeven en vergeten zijn. Maar het is tijd om terug naar huis te gaan want het is etenstijd. Cody heeft eerst nog Kendo les van zijn opa. Ook krijgt hij nog een wijze levensles mee van opa: 'Een mens leert alleen als hij het vaak doet'. De avond valt en Davis en DemiVeemon liggen al snel onder wol. Yolei laat voor het slapen eerst nog even haar rug masseren door Poromon. T.K. heeft met blokken het een ander in elkaar gezet, maar een niesbui van Patamon laat de hele boel weer instorten. Kari leest het sprookje van Rapunsel voor aan Gatomon.

De volgende dag duurt lang voor Davis. Tot overmaat van ramp laat hij ook nog een ruitje sneuvelen. Maar uiteindelijk is iedereen weer present in het computerlokaal. Tijd om weer naar Primary Village te gaan. Tot ieders verrassing is het nu behoorlijk druk in Primary Village. Er zijn nu tientallen Punimons in de stad die willen spelen. Waarschijnlijk keren de Digimons vanzelf weer terug als de huizen worden hersteld. Davis vindt het maar mormels, maar verandert meteen van mening als Kari ze heel erg lief vindt. Davis. Tijd om weer aan het werk te gaan. Davis wil tot twee maal toe Veemon laten digivolven naar ExVeemon, maar dat lukt niet. Volgens Davis moet Veemon gewoon even relaxen. Yolei en Davis nemen een dag rust, terwijl de rest aan het werk gaat. Kari en T.K. gaan echter eerst de stad uit, ze moeten even wat onderzoeken. Buiten de stad probeert T.K. Patamon te laten digivolven naar Angemon, maar ook dat mislukt. Er is iets vreemds aan de hand. Zouden de Control Spires weer actief zijn. Buiten het zicht van T.K. en Kari verschijnt er bij de Control Spire een schaduw. Het is dezelfde vrouw die bij Ken in zijn slaapkamer was verschenen.

Yolei heeft een goed idee. Ze blaast een bal op en geeft die aan Davis. Davis mag voor babysitter gaan spelen. Cody gaat met Digmon de waterleiding repareren en Yolei vliegt weg op de rug van Hawkmon. Davis wil nog protesteren maar er zit niets anders op te gaan babysitten. Davis en Veemon gaan voetballen met de Punimons. Al snel gaat Davis helemaal op in zijn spel met de Punimons. Vanaf een afstandje kijkt Yolei tevreden toe. Kari en T.K. zijn inmiddels ook weer terug. Yolei is heel nieuwsgierig en vraagt of het digivolven gelukt is. T.K. schudt van nee en vermoedt dat de Control Spires het digivolven weer tegenhouden. Maar die theorie zullen ze met behulp van Cody moeten bewijzen.

Cody en Digmon staan op het punt te beginnen met hun werkzaamheden onder de grond als ze plotseling worden aangevallen door Thundermon. Cody begrijpt er niets van. Waarom valt Thundermon aan? Hij draagt geen Dark Ring en staat hoogstwaarschijnlijk ook niet onder invloed van een Control Spire. Veel tijd om na te denken heeft hij niet, want Thundermon blijft aanvallen. Boven de grond kijken de andere Digidestined verschrikt op als ze opeens een hoop gerommel horen en puin door de lucht zien vliegen. Cody zit flink in de nesten! Maar dan digivolved Armadillomon naar Ankylomon en weert de aanval van Thundermon af. Cody en Ankylomon begrijpen er nu niets meer van. Veemon kan niet meer digivolven en Armadillomon opeens wel. Ankylomon en Cody kruipen boven de grond. Ankylomon zet Cody neer en roept dat hij maar snel dekking moet zoeken, zodat hij verder kan gaan met het gevecht tegen Thundermon. Ankylomon kijkt naar de plek waar Thundermon zou moeten zijn, maar die is verdwenen. Thundermon valt Cody en die vliegt de lucht de in. Plotseling wordt Cody echter vastgegrepen door een vreemde Digimon! Ze hebben geen tijd om zich af te vragen waar deze Digimon vandaan komt en of hij wel aan hun kant staat, want Thundermon valt alweer aan. De vreemde Digimon geeft Cody snel Ankylomon en valt Thundermon aan. De andere Digidestined komen aangerend en vragen zich ook af wie deze vreemde Digimon is. Ook zijn ze verrast om de gedigivolvede vorm van Armadillomon te zien. Ondertussen heeft de vreemde Digimon afgerekend met Stingmon. Dan verschijnt Ken op een van de daken en duikt de vreemde Digimon op achter Ken. De vreemde Digimon digivolvet terug naar Wormmon, en blijkt dus de Champion vorm van Wormmon te zijn, genaamd Stingmon! Daarna verdwijnt Ken weer. De Digidestined zijn verbaasd dat Ken de redder is van Cody. Na alle drukte gaat Davis weer verder met zijn voetbalspelletje met de Punimons. Cody ziet dat de Control Spire die eerder nog op de heuvel stond is verdwenen. Waarschijnlijk kon Armadillomon daarom digivolven.

Ken en Wormmon lopen de ondergaande zon tegemoet. Bezorgd vraagt Ken hoe het met Wormmon gaat. Het gaat wel met Wormmon, maar hij is teleurgesteld dat hij 'haar' heeft laten ontsnappen. Ken vindt het niet zo'n probleem. Er komt vast nog wel een volgende keer. Wormmon is er van overtuigd dat hij de volgende keer niet zal missen. Waarom hielp Ken onze vrienden en wie is toch die mysterieuze vrouw? We gaan het zien in de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?