Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Toverkunsten

Kari en Davis hebben kantinedienst. Ze zien eruit als een peper-en-zoutstel of als geflipte professors in die witte jas en muts. Als ze het eten aan het inscheppen zijn, vraagt Davis zich af of Ken wel zo slecht is. Kari weet het niet, hij moet zich eerst maar eens bewijzen.

Cody is buiten Kendo aan het oefenen. Davis zit op een trap en zegt dat Ken toch ook een van de Digidestined is. Misschien kan hij helpen, maar Cody reageert niet. Davis loopt weg. Cody vertrouwt Ken niet. Als Digimon Emperor was hij zo meedogenloos. Als het nou een val is...

Dan probeert Davis Yolei over te halen. Ze zitten in het computerlokaal, terwijl DemiVeemon, Poromon en Upamon aan het eten zijn. Yolei vindt Ken weer te veel op de oude Ken lijken. Ze vertrouwt hem ook niet, vooral niet toen ze zag op wat voor manier hij Stingmon die Thundermon liet aanvallen en vernietigen. Davis gaat weg, gevolgd door DemiVeemon. T.K. komt net binnen en vraagt waar Davis naar toe ging. Zij legt uit dat hij boos werd omdat ze Ken niet vertrouwde. Davis snapt niet dat mensen niet zo snel kunnen veranderen. Ze hebben nu wel wat anders aan hun hoofd, zoals de Control Spires die ineens weer werken. Maar T.K. denkt dat ze misschien wel te streng zijn voor Ken.

Ken moest op school een test maken. Het verbaast de leraar dat hij later klaar is dan normaal en het verbaast zijn klasgenoten dat al hun cijfers hoger zijn dan die van Ken. Ze denken dat hij iets aan zijn hersenen heeft of dat hij het heeft opgegeven. Het wordt al later en Ken loopt buiten. Hij heeft het ook al opgegeven. Hij heeft veel aan zijn hoofd en niemand zou het begrijpen. Dan roept Davis hem. Ken vraagt waarom Davis naar hem toe is gekomen. Om te vertellen hoe slecht hij is? Maar Davis zegt dat hij geen slecht persoon is. Davis vindt dat hij mee moet gaan naar zijn vrienden. Maar Ken zegt dat ze hem haten. Davis beweert dat ze hem niet haten, maar gewoon niet begrijpen. Ze hebben hem nodig. Hij is ook een Digidestined. Maar Ken wil niet. Het kan niet. En Ken loopt weg. DemiVeemon komt uit Davis tas en snapt het niet. Hij dacht dat Ken wel mee zou komen. Ken heeft tijd nodig, maar die is er juist niet meer zo veel. T.K. en Patamon hebben van een afstandje toegekeken. Patamon vraagt of Davis gelijk heeft. T.K. zegt dat iedereen een tweede kans verdient, zelfs Ken. Als hij zichzelf maar vergeeft.

Yolei is aan het bellen met Davis. Haar ouders bemoeien zich ermee en denken dat het om haar vriendje gaat. Maar als ze zegt dat ze geen vriendje heeft, geloven ze haar niet. Even later ligt ze op haar bed en denkt na. Misschien heeft Davis wel gelijk. Maar ze blijft een stemmetje horen dat zegt dat Ken niet te vertrouwen is. Poromon zegt dat naar stemmetjes in je hoofd luisteren ook niet echt gezond is. Yolei hoopt alleen dat ze de juiste beslissing neemt.

Ken is in de Digiworld. Stingmon vecht tegen een slechte Snimon. Stingmon weet hem uiteindelijk te verslaan. Maar dit is nog niet het laatste monster dat ze moeten verslaan. Er is iets vreemds met de Control Spires. Ken moet misschien maar met de anderen meedoen, alleen kan hij dit niet aan. Maar zouden ze hem wel willen helpen?

Mimi is ook in de Digiworld en zit tussen de YukimiBotamon. Ze zijn samen marshmallows aan het roosteren. Palmon is ondertussen bloemen aan het plukken voor Mimi. Dan ziet ze ineens een vreemde vrouw. Maar hoe kan die hier komen? Dan verandert ze een Control Spire in een Digimon en beveelt hem de dam te vernietigen zodat de stad onderloopt. Palmon rent snel terug om Mimi te waarschuwen. Dan verschijnt Golemon en deze valt Palmon aan! Golemon wil de dam vernietigen. Dan valt Palmon flauw. Mimi schreeuwt om hulp.

Davis, Cody, Yolei, Kari en T.K. lijken het gehoord te hebben en gaan zo snel mogelijk naar Digiworld. Daar aangekomen vinden ze Mimi, en de Golemon. Nefertimon, Pegasusmon, Digmon, Raidramon en Shurimon vallen aan om de dam en de stad te redden. Maar het lijkt wel alsof de Golemon ze geeneens opmerkt! Ze gaan op zoek naar zijn Dark Ring, maar die is er niet, net als bij Thundermon. Raidramon valt hem aan, maar kan hem niet aan. Dan probeert Shurimon het nog eens, maar ook hij kan niets doen. Dan slaat de Golemon zijn vuist in de dam. Er komen duizenden liters water uit, die allemaal richting de stad stromen! Nefertimon weet met haar Rosetta Stone het gat dicht te krijgen. Raidramon en Shurimon hakken de bomen langs de kant om en Pegasusmon en Nefertimon zetten ze ze in de geul als een soort dam. Digmon maakt met zijn Rock Cracking een gleuf in het gesteente waar al het water in stroomt. Maar Golemon geeft niet op. Weer klimt hij de dam op en probeert het nog een keer. Davis vindt dat ze hem moeten vernietigen. Yolei vindt dat ze dan niet beter zijn dan Ken en Stingmon. Cody is het met haar eens. Maar weer neemt Davis het voor Ken op. Dan komt Mimi tussendoor. Zij zegt dat ze Kens hulp nodig hebben. Iedereen kijkt verbaasd op, maar Mimi pakt Yolei's D-terminal al. Golemon is te sterk, maar Yolei is nog steeds niet zeker.

Met de Digimons gaat het niet goed. Shurimon krijgt een harde klap, valt op de grond en digivolved terug naar zijn Rookie-vorm Hawkmon. De andere Digimons zijn ook weer terug gedigivolved. Golemon wil de dam afbreken, maar dan verschijnen Stingmon en Ken. Stingmon valt de Golemon aan. Dan wordt Palmon weer wakker. Ze zegt dat de Golemon niet is wat je denkt dat het is, hij is geen echte Digimon. Palmon vertelt over de vrouw in het bos. Ze sprak een toverspreuk uit over een Control Spire en die veranderde in een Digimon. T.K. zegt dan dat Thundermon ook zo'n Control Spire moet zijn geweest. Ken wist dat blijkbaar al. Yolei beseft dat ze fout zat, Ken is wel veranderd. Ineens begint Yolei's digivice te gloeien en Hawkmon komt overeind. Armadillomon vraagt of hij nog leeft en Hawkmon antwoord dat hij zich een beetje raar voelt. Dan begint Hawkmon te digivolven. Hij digivolvet in Aquilamon, een Champion! Yolei zegt dat de Golemon maar een Control Spire is en Aquilamon valt aan. De huid van de Golemon brokkelt langzaam af en hij is nu helemaal zwart. Aquilamon en Stingmon vallen nogmaals aan en de 'Control Spire' valt in stukken en verdwijnt. Het is gelukt!

Ken weet geen excuus voor wat hij heeft gedaan, maar Palmon bedankt hem omdat hij gekomen is. Dit was het minste wat Ken kon doen. Hij heeft niets te maken met de geheimzinnige vrouw die de Control Spires in Digimons verandert. Ken wist het dus al. Hij had het niet verteld omdat hij dit alles veroorzaakt heeft en hij wil het zelf oplossen. En hij wist ook niet of de anderen hem zouden willen helpen. Weer vraagt Davis of hij zich bij hen aansluit, maar dat kan Ken niet. Hij loopt weg. Dan krijgt hij ineens een e-mail van Yolei: Bedankt voor al je hulp. Ik kan niet wachten totdat je je bij ons aansluit, Ken

Zal Ken zich aansluiten bij de Digidestined? En wie is die mysterieuze vrouw? Je ziet het in de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?