Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Samen staan we sterk

Onze vrienden zijn in Digiworld bezig met herstelwerkzaamheden aan een brug. Na hard werken is de brug bijna af en is het tijd om even te rusten en te eten. Yolei vraagt aan Kari of het zou kunnen dat Ken in gevaar verkeert door die vreemde vrouw.

Ken en Wormmon staan bij een Control Spire. Ken begrijpt maar niet hoe Arukenimon de Control Spires kan veranderen in Digimons. Vroeger toen hij nog Digimon Emperor was snapte hij alles, maar nu... Wormmon probeert zijn partner wat op te vrolijken en daar is Ken wel blij om. Wormmon heeft alle vertrouwen in hem, alleen moet Ken nog het vertrouwen in zichzelf terug krijgen. Er blijft van alles door Kens hoofd spoken en hij blijft zichzelf verwijten maken. Wormmon merkt uiteindelijk op dat als het Ken niet meer lukt om de werking Control Spires te begrijpen, dat ze ze dan maar moeten vernietigen.

De brug is helemaal af en tevreden bekijken de Digidestined hun werk. Van een afstandje kijkt Arukenimon toe. Ze trekt een gespleten haar uit haar hoofd en gebruikt die om een Control Spire te veranderen in Minotarumon. Ze draagt hem op om de brug weer te vernietigen. De Digidestined zijn net vertrokken bij de brug maar zien nog net hoe Minotarumon op de brug afstormt. Davis laat Veemon digivolven in Raidramon en snel rennen ze terug naar de brug. Minotarumon is al begonnen met slopen. Snel valt Raidramon aan maar Minotarumon weert de aanval gemakkelijk af en Davis en Raidramon belanden in het water. De anderen zijn inmiddels ook bij de brug gearriveerd en Yolei laat Hawkmon digivolven naar Aquilamon om een handje te helpen. Aquilamon tilt Minotarumon de lucht in, maar moet hem weer loslaten als hij tegenstribbelt. Met een klap belandt Minotarumon op de brug en raakt gewond aan zijn schouder, waardoor er een stukje control spire zichtbaar wordt. Tijd voor Gatomon en Patamon om ook te digivolven. Pegasusmon en Nefertimon vangen Minotarumon met hun Golden Noose aanval en Raidramon vernietigt Minotarumon met zijn Blue Thunder.

Na het gevecht valt het iedereen pas op dat de brug helaas weer beschadigd is. Het lijkt wel alsof er een grote hap uit de brug is genomen. Ze hebben een klein foutje gemaakt tijdens het gevecht en dus moeten ze de brug opnieuw maken. Over foutjes gesproken: Davis vindt dat ze Ken moeten halen. Hij weet zeker dat Ken ze wil helpen. Maar Cody heeft zijn bedenkingen. Mensen kunnen volgens hem niet zomaar veranderen. Cody voelt zich gewoon niet prettig bij de gedachte en vindt het te riskant. Davis heeft juist wel een goed gevoel daarover. Cody vraagt waarom. Davis legt uit dat hij voelde dat het Gouden Digi-ei in Ken geloofde en dat het hem vertelde om hetzelfde te doen en Ken te vertrouwen. Davis realiseert zich dat het allemaal wat vreemd klinkt, maar Ken zal niets zomaar de Crest van Vriendelijkheid hebben. En ook Wormmon schijnt het volste vertrouwen te hebben. Volgens Davis komt dat omdat Wormmon weet hoe Ken in zijn hart is. Ook Kari en T.K. blijven twijfelen. Yolei vindt het allemaal maar slaapverwekkend en herinnert de anderen eraan dat dat slechte mens met die witte haren nog steeds rondloopt met slechte plannen.

Izzy zit achter zijn computer en ziet een bizar signaal uit Digiworld komen. Snel waarschuwt hij Cody dat ze op zoek moeten gaan naar het signaal, dat uit de buurt komt van de neergestorte basis van Ken.

Ken en Stingmon zijn begonnen met het vernietigen van Control Spires. Stingmon is moe geworden en digivolvet terug naar Wormmon. Het is even tijd om te rusten en wat lekkers te eten.

De Digidestined zijn inmiddels bij de basis aangekomen. Volgens Izzy staat er een krachtige bron op springen. Als ze niet snel wat doen zal er een explosie volgen. Volgens Davis komt het omdat de Crest van Vriendelijkheid niet meer in de basis is. Ken moet onmiddellijk komen oom te helpen en Davis stuurt meteen een berichtje naar Ken. De anderen blijven twijfelen, maar Davis zegt dat ze hem maar moeten vertrouwen.

In Digiworld grote paarse rookwolken beginnen op te stijgen vanuit de basis. Davis begrijpt maar niet waarom Ken geen antwoord geeft op zijn mailtje.

Ken en Wormmon zitten thuis lekker te eten. Opeens gaat het beeldscherm aan en verschijnt Arukenimon op het scherm. Ken vraagt haar kwaad wat ze allemaal van plan is en waarom ze hem de hele tijd lastig valt. Met een sarcastisch lachje zegt ze dat het hem niets aan gaat. Uiteindelijk blijkt dat ze Ken alleen maar gebruikt heeft. Ondertussen gaat de telefoon en heeft Wormmon opgenomen. Het is Izzy aan de andere kant van de lijn en hij moet dringend Ken spreken. Ken is helemaal in de ban van het gesprek met Arukenimon. Hij is kwaad dat ze toevallig Ken heeft misbruikt voor haar plannetjes. Eindelijk lukt het Wormmon om door te dringen tot Ken en Ken neemt de telefoon aan. Izzy vertelt hem dat hij onmiddellijk met zijn crest naar Digiworld moet gaan.

Ken spoedt zich naar Digiworld, nog steeds nadenkend over het gesprek met Arukenimon. Zij heeft Kens schuldgevoel misbruikt om hem te overheersen, waardoor hij zo veel fout heeft gedaan. Maar deze keer zal hij geen fouten maken! De ontploffingen in de basis worden steeds erger. Dan duikt Arukenimon op. Van tien Control Spires maakt ze een nieuwe Ultimate Digimon, Okuwamon! De Digimons digivolven naar hun Champion vorm en vallen aan, maar ze zijn geen partij voor Okuwamon. Uiteindelijk is alleen ExVeemon nog over om te vechten. Dan mengt ook Ken zich in de strijd en Wormmon digivolvet naar Stingmon. Davis is blij om Ken te zien en vraagt om zijn crest. Maar Ken wil het allemaal zelf doen, want het is allemaal zijn schuld. Ook Stingmon zegt dat hij Okuwamon wel alleen zal verslaan en de hulp van ExVeemon niet nodig heeft. Davis en ExVeemon blijven op Ken en Stingmon inpraten. Davis slaat Ken zelfs in zijn gezicht en schreeuwt dat hij zal helpen, of Ken dat nu wil of niet. Eindelijk realiseren Ken en Stingmon zich dat ze niet echt slim bezig zijn geweest door alles alleen te willen doen. Davis blijft doorpraten en legt uit dat het belangrijk is om vrienden te hebben. Dan beginnen de digivices van Davis en Ken te gloeien. Ook ExVeemon en Stingmon beginnen te gloeien. Davis denkt dat hij zijn hart voelt bonzen, maar het blijkt Kens hart te zijn dat hij voelt. Ook Ken voelt opeens hoe het is om een vriend te hebben. Dan smelten ExVeemon en Stingmon samen en DNA digivolven naar Paildramon.

Zullen de beide krachten van Stingmon en ExVeemon Okuwamon tegen kunnen houden? Zie het in Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?