Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Fusie confusie

ExVeemon en Stingmon zijn ge DNA digivolved in Paildramon. Yolei vraagt of ze nu kunnen winnen en Paildramon valt aan. Alleen de mysterieuze vrouw is niet onder de indruk. Okuwamon wordt bevolen aan te vallen. Hij valt aan, maar Paildramon lijkt sterker. Okuwamon moet keer op keer in het stof bijten.

Davis vindt het geweldig dat hun Digimons samenwerken en hun krachten delen, maar Ken is niet echt zeker. Terwijl Davis hysterisch aan het rondspringen en aanmoedigen is, weet Ken niet zeker of hij zijn Digimon wel wil delen. Ze hebben bijna vergeten dat ze de crest van vriendelijkheid moeten gebruiken. Dan rennen ze weg naar de basis. De vrouw denkt dat ze op de vlucht zijn geslagen. Okuwamon wil ze achterna, maar Paildramon houdt hem tegen.

Ze komen binnen, maar het is een enorme puinhoop. Daar komen ze nooit door, beweert T.K. maar Ken en Davis zijn het niet met hem eens en rennen door het puin heen, de rest verbaasd achterlatend. De twee komen aan bij de reactor. Ken plaatst zijn crest onder het symbool van vriendschap. De reactor stopt, hij zal niet meer exploderen!

De anderen komen ondertussen ook aan en Cody krijgt een e-mail van Izzy dat de afwijking is rechtgetrokken. Dit allemaal dankzij de crest van Ken! Maar dan komen er weer kleine explosies. Het stoppen van de reactor heeft de kettingreactie niet voorkomen. Cody krijgt weer een bericht van Izzy. De afwijking wordt steeds slechter. Ze hebben toch alles gedaan wat ze moesten doen? Ken zegt dat zijn crest waardeloos is, maar Cody antwoordt dat dat niet waar is. Er is iets mis, er is iets waar ze geen weet van hebben. De basis staat op instorten. Ze zien de vrouw op een beeldscherm. Kari roept dat zij nooit gaat winnen, maar de vrouw zegt dat ze geen kans meer maken. Ze kunnen niks doen zolang ze daar binnen zitten.

Dan ziet Ken pijpen lopen. Ze moeten die volgen. Ze gaan Ken achterna en komen in een smalle gang. De pijpen leiden energie naar de reactor boven. Ze moeten de bron vernietigen, anders gaat alles exploderen.

Okuwamon is ondertussen onder het zand gedoken. Paildramon kan hem niet meer vinden.

Dan komt er weer een explosie. De gang stort gedeeltelijk in en de doorgang wordt versperd door pijpen en puin. Maar Armadillomon en Hawkmon maken de weg weer vrij.

Dan komt Okuwamon van onder het zand, grijpt Paildramon vast en sleurt hem mee onder het zand.

Aan de tunnel komt een einde en ze komen bij de krachtbron van de reactor. Het is er koud. T.K. komt dit bekend voor. Dan weet hij het weer. Het voelt hetzelfde als bij die draaikolk. Ook Kari kent dit. Het was net als in die wereld die eruit zag als het motief van een foto. Alles was duister, zelfs het licht. Ken zegt dat dit de wereld van de duisternis is. Hij weet dit, omdat hij vanaf het begin dat hij in Digiworld kwam, ermee omringd was. De Dark Power blijft stromen. Ze moeten wat doen, maar wat? Zelfs Ken weet niet wat.

Okuwamon en Paildramon komen boven het zand. Paildramon ziet dat de explosies weer begonnen zijn. Dan is hij het zat. Met z'n Desperado Blaster vernietigt hij Okuwamon. Dan komt er weer een explosie. Iedereen belandt op de grond. De krachtstroom neemt steeds meer toe. Izzy ziet het ook en vraagt zich af waarom niemand vlucht.

Maar dan komt Paildramon, net op tijd! Met de Desperado Blaster vernietigt hij de reactor. De vrouw wordt boos en zegt dat dit nog niet voorbij is.

Als ze veilig buiten zijn, vernietigt Paildramon de basis. Zo kan niemand het meer gebruiken. Even later komen Leafmon en Chibomon aan. De twee zijn een goed team. Davis wil dat Ken zich bij hun aansluit, maar Ken vindt dat hij dat niet verdiend heeft. Hij heeft zoveel slechte dingen gedaan, en daar is hij niet bepaald trots op. Hij heeft tijd nodig en loopt weg. Kari zegt dat Davis Ken niet kan dwingen. Dat heeft tijd nodig. Het komt vanzelf wel. Ze moeten gewoon afwachten wat Ken doet. Als hij maar niet naar het slechte terugkeert.

Yolei heeft net gebeld en morgen gaan ze naar Izzy. Hij zou wat uitleggen over het DNA-digivolven. Davis wou dat Izzy niet zo veel wist, hij krijgt er alleen maar hoofdpijn van. Cody vraagt zich af of ze Ken wel kunnen vertrouwen. Als hij zich bij hun aansluit, zouden ze hem toch moeten kunnen vertrouwen. Cody zit het toch nog niet lekker, er is iets aan hem. Het wordt al laat, iedereen gaat naar huis.

Als Davis in bed ligt, denkt hij na over Ken. Wat als hij helemaal niet meer terugkomt? Maar Chibomon weet zeker dat Ken wel komt. Ook Ken denkt na. Toen Leafmon was ge DNA digivolved, was hij bang dat hij hem kwijt zou raken. Alleen Leafmon zegt dat hij het leuk vond. Het gaf hem het gevoel dat hij ergens nodig was, dat hij deel was van iets groters.

De volgende dag staan ze voor de flat van Izzy. Ze wachten op Davis, die weer te laat aankomt. Even later zitten ze op Izzy's kamer. Izzy legt uit over DNA-digivolven. Dat is wanneer het sterkste deel van de ene Digimon samensmelt met het sterkste deel van een andere Digimon. Zo ontstaat er een Digimon die sterker is dan ieder van hen apart. Er is nog iets aan de hand. Dat wilde hij eigenlijk laten zien met zijn nieuwe computerprogramma, maar dat is nog niet af. DNA-digivolven is al eens eerder voorgekomen: Omnimon. Het gebeurde toen Gennai ze een keer terug riep om naar Digiworld te komen. De krachten die de Digiworld beschermen moesten worden vrijgelaten door de duistere krachten te vernietigen. Met de acht crests maakten ze een soort beschermlaag om Digiworld. Het voorkwam dat de duistere krachten zich over Digiworld zouden verspreiden. Het werkte, maar er was ook een bijwerking. De Digimons konden niet meer naar hun Ultimate vorm digivolven. Het was een offer waarbij ze een speciaal gedeelte van zichzelf vaarwel moesten zeggen. Het viel ze zwaar.

Als Davis vraagt waarom hij dit niet wist, antwoordt Kari dat het soms moeilijk is om te zeggen dat je een beetje zwak bent. Maar als Gatomon strijdliederen gaat zingen, komen ze er ook wel. En een DNA-gedigivolvde Digimon is net zo sterk als een Ultimate Digimon. Het is net als MetalGarurumon en WarGreymon die DNA-digivolvden in Omnimon. Stingmon en ExVeemon DNA-digivolveden door de bedreiging van Okuwamon. Maar hoe moeten ze die dame verslaan. Davis vindt dat ze niet zo moeten kniezen. Als Gatomon weer strijdliederen gaat zingen, zingt hij mee! Ook Yolei is het met hem eens. Ze duwt Izzy weg en wil naar Digiworld gaan. Dan komt Izzy's moeder ineens binnen met donuts. Ze vraagt Izzy waar zijn vriend Tentamon is. Eh, het is Tentomon, antwoordt T.K. Izzy weet zo snel geen antwoord en de rest schiet bijna in de lach.

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?