Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De val van de Insect Meester

Davis, Yolei, Cody, T.K. en Kari zijn in Digiworld druk bezig met Control Spires vernietigen. Ze hebben niet door dat alles wat ze doen en zeggen opgenomen wordt door de televisie vlak bij hen.

Als ze terug zijn in de echte wereld, krijgen de Digimons te eten. De andere Digimons vragen aan DemiVeemon hoe het is om te DNA-digivolven. DemiVeemon vertelt dat het wel cool is. Je bestaat niet meer uit twee aparte Digimons maar uit één grote sterke Digimon met één geest. Iedereen luistert aandachtig. Kari vraagt zich af welke DNA-digivolve combinaties er nog meer zijn en ze begint te fantaseren. Angemon en ExVeemon, Gatomon en ExVeemon, ExVeemon en Aquilamon, ExVeemon en Ankylomon. Maar dat laatste vindt Davis niet zo'n goed idee en hij krijgt ruzie met Cody.

Ken is in Digiworld en sloopt samen met Wormmon nog wat Control Spires. Dan stoppen ze en gaan naar huis omdat het al laat is.

De vreemde vrouw met het witte haar is in Digiworld en ziet een televisie staan. Ze drukt op een knop en ziet de Digidestined praten over haar. Ze wordt boos en verzendt een bericht naar de D-terminals van de kinderen. In dat bericht zegt ze dat ze naar het Giga huis in de Digiworld moeten komen.

Als de kinderen in de Digiworld bij het Giga huis zijn, komt Ken aangelopen. Hij zegt dat ze niet naar binnen moeten gaan omdat het een val is. Davis is eigenwijs en wil toch. Ze splitsen zich op. Ken, Cody en Davis gaan naar binnen en Kari, Yolei en T.K. wachten buiten. De vreemde vrouw staat boven op het huis en ziet ze aankomen.

Davis, Ken en Cody vragen zich af waar ze naar binnen moeten, het is allemaal zo groot. Ze komen door het raam naar binnen, in de keuken. Daar merken ze dat ze niet alleen zijn, en ze worden aangevallen door allemaal Roachmons.

Buiten staan T.K., Kari en Yolei. Ze zien een zwerm Flymons en Snimons aankomen en beginnen te vechten. Ze weten geen uitweg meer en vliegen door het raam naar binnen.

Binnen zijn de jongens druk aan het vechten tegen de Roachmons, die versterking krijgen van Kunemons. Ken valt op een gegeven moment in het water en Stingmon gaat er achteraan. Armadillomon digivolvet naar Submarimon en samen met Cody gaat hij ook in het water om Ken en Stingmon te redden. Als ze weer op het droge staan bedankt Ken Cody voor het redden.

De andere hebben het ook nog moeilijk. Aquilamon en Yolei wordt achterna gezeten door een zwerm Flymons. Kari, T.K., Nefertimon en Pegasusmon komen in een kamer met een enorme computer en zoeken een schuilplaats om zich te verstoppen.

De jongens horen een fluit en gaan op het geluid af. De vrouw met het witte haar die we al eerder zagen, is ook de vrouw die op de fluit speelt. Ze zegt dat ze Arukenimon heet. Stingmon en ExVeemon willen DNA-digivolven maar Arukenimon begint weer op haar fluit te spelen. Door op de fluit te spelen krijgt ze macht over Stingmon en Digmon. Cody zegt tegen Digmon dat hij het niet moet doen maar hij boort de vloer al door. De jongens vallen naar beneden en komen in een groot spinnenweb terecht met daarin Dokugumon.

Zullen de jongens zichzelf op tijd kunnen bevrijden voordat ze worden opgegeten door Dokugumon? Kijk naar de volgende Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?