Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Ultieme anti-held

Arukenimon zit in bad en vraagt zich af wat er ze verkeerd heeft gedaan. Dan komt Mummymon. De kinderen breken alle Control Spires af. Ze zal sneller moeten werken.

Flamedramon vernietigt ondertussen Control Spires, net als Shurimon, Digmon, Pegasusmon, Nefertimon en Stingmon. Het verbaast Ken dat ze er al zoveel hebben gehad. Davis heeft ze geteld en zegt dat het er 147 waren. Dan is het tijd voor een pauze. Davis zit in een boom. De Digimons digivolven terug. Een eindje verder stond een frisdrankautomaat. Kari en T.K. gaan wat halen. Davis vraagt of hij mee zal gaan, maar dat is niet nodig. DemiVeemon vraagt wat er is, net als Yolei. Dan vraagt ze of hij nog de hele dag chagrijnig in die boom blijft zitten. Davis roept dat ze moet ophouden en dat hij niet chagrijnig is. Yolei antwoordt dat dat weer de Davis is die ze kent.

Ken en Cody zijn geen vrienden, maar maken ook geen ruzie. Ze praten gewoon niet met elkaar. Maar Yolei heeft een idee. Davis roept de twee en zegt dat Flamedramon niet sterk genoeg was om die Control Spire te vernietigen. Dus Digmon en Stingmon halen de Control Spire neer. Armadillomon en Wormmon zijn blij en maken een vreugdedansje. Alleen Ken en Cody kijken niet echt vrolijk. Cody zegt dat Flamedramon het best wel alleen had gekund. Hij vindt het zonde van hun energie. Yolei wordt boos en valt bijna Cody aan. Davis kan haar net tegenhouden. Ken krijgt het gevoel dat niet iedereen hem hier wenst. Hij en Wormmon gaan weg. Yolei wordt nog bozer op Cody, maar deze reageert niet.

Arukenimon wordt gemasseerd door Mummymon. Ze denkt na. Eerst gebruikte ze één Control Spire, en daarna tien. Maar dat was nog niet genoeg. Deze keer gebruikt ze er gewoon honderd! Mummymon rekent uit hoeveel haren ze dan nodig heeft. Na een maffe rekensom komt hij tot de conclusie dat dat er precies honderd zijn. Mummymon zegt dat ze straks kaal is. Arukenimon wordt boos en gooit Mummymon van de rots af. Even later stappen ze in de auto. Ze gaan naar een plek waar veel Control Spires staan.

Cody en Armadillomon zitten op een rots. Davis en Yolei vertellen wat er is gebeurd. Davis wil tegen Cody en Ken zeggen dat ze zich naar hun leeftijd moeten gedragen. Iedereen stikt bijna in zijn drinken en ze beginnen te lachen. Dan komen Arukenimon en Mummymon. Dit keer is ze niet van plan om te gaan verliezen. 'Spirit Needle'. Ze gaan de auto in en rijden weg. Veemon digivolved in ExVeemon, Patamon in Pegasusmon, Hawkmon in Aquilamon, Armadillomon in Ankylomon en Gatomon in Nefertimon. Ze gaan erop af. De Control Spires vormen een Digimon. Door de kracht worden Nefertimon, Kari, Pegasusmon en T.K. geraakt en vallen op de grond. De Digimon is BlackWarGreymon, een puur slechte Mega Digimon. Aquilamon, Ankylomon en ExVeemon gaan erop af en vallen aan. Maar BlackWarGreymon is te sterk. Ze hebben Paildramon nodig. Yolei stuurt een e-mail naar Ken.

Ken en Stingmon zijn verder gegaan met het vernietigen van Control Spires. Dan krijgt hij de e-mail van Yolei. Maar Ken stuurt een bericht terug dat hij niet wil komen.

Cody hoort het ook en zegt dat ze Ken toch niet nodig hebben. Maar nu is Yolei het echt zat en zij en Aquilamon gaan Ken halen.

Stingmon gaat naar Ken toe. Hij vraagt of Ken Davis niet moet gaan helpen, maar Ken wil echt niet. Dan komt Yolei. Ze vertelt over BlackWarGreymon. Ze hebben Paildramon nodig, maar Ken wil nog steeds niet. Yolei wordt boos en slaat Ken in het gezicht.

Iedereen is er niet zo best aan toe. Ze kunnen BlackWarGreymon niet aan. Dan komen Ken en Yolei. Arukenimon beveelt BlackWarGreymon om ze te vernietigen. Dan DNA digivolven Stingmon en ExVeemon in Paildramon. Hij valt aan met de Desperado Blaster, maar het lijkt alsof dat BlackWarGreymon niets doet. Dan valt hij aan en veroorzaakt een enorme explosie. Iedereen is er nu nog veel slechter aan toe. Paildramon is terug gedigivolved in Leafmon en Chibomon. Arukenimon geeft BlackWarGreymon nieuwe orders. Hij moet heel Digiworld vernietigen, maar hij luistert niet meer. Waarom zou hij gehoorzamen als Arukenimon zo zwak is dat ze hem nodig heeft om voor haar te vechten. BlackWarGreymon gaat weg en Arukenimon valt bijna flauw. Nu wordt ze echt boos en bijt op haar vinger.

Hoe zal dit aflopen? Aan wiens kant staat BlackWarGreymon? Je ziet het in de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?