Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Tegenpolen

Alles is rustig in het bos, totdat BlackWarGreymon verschijnt. Alle Digimons slaan op de vlucht voor hem. Arukenimon en Mummymon zitten nog steeds achter BlackWarGreymon aan.

Iedereen zit ondertussen in het computerlokaal. Hoe moeten ze BlackWarGreymon verslaan? Zelfs Paildramon was niet sterk genoeg. En toen BlackWarGreymon niet meer luisterde, snapte zelfs Arukenimon dat niet. Hij is gewoon te sterk. Kari staat bij het raam. Ze vraagt zich af waar hij nu is. Hij moet zich vast eenzaam voelen. Yolei denkt dat ze gek geworden is, maar Davis vindt juist dat ze om anderen geeft en de twee krijgen ruzie. T.K. roept dat ze moeten ophouden en vindt dat ze terug moeten gaan naar Digiworld. Kari denkt na over Yolei. Ze snapt haar niet, ze kan geen vat op haar krijgen.

Ze zijn weer in Digiworld. DemiVeemon is moppen aan het vertellen, maar Davis roept dat hij daar mee moet ophouden. Dan stopt Gatomon ineens. Ze zegt dat dit de plek is waar ze haar staartring is kwijtgeraakt. Ze weet het zeker. Ken was toen nog slecht en liet Unimon aanvallen. In het gevecht verloor ze haar staartring en kon hem toen niet gaan zoeken. Dan gaan we nu toch zoeken, stelt Davis voor. Hij is weer eens aan het slijmen bij Kari. T.K. vindt dat hij gelijk heeft. Ze gaan zoeken en Kari loopt Davis zo voorbij met Yolei.

Ook Ken is in het bos. Hij voelt zich niet op zijn gemak. Hij ziet dan ineens de Dark Ocean, valt op zijn knieŽn en begint hard te schreeuwen. Kari en Yolei horen het. Ze denken dat Ken gek is geworden, maar gaan er toch op af. Ken komt overeind. Ze lopen samen weg en lijken te verdwijnen in een soort parallelle wereld!

De rest is nog steeds aan het zoeken naar Gatomons staartring, het is alleen nogal saai. Maar ze mogen niet opgeven. T.K. ziet op zijn D-terminal dat Kari en Yolei ineens met zijn drieŽn zijn! Hij rent weg om ze te gaan zoeken.

Yolei, Kari en Ken zijn verdwaald. Dan zien ze Davis en Veemon. Maar Davis loopt dwars door Yolei heen en Veemon dwars door Hawkmon! Davis en Veemon zien ze niet en rennen weg. Niemand kan ze vinden.

Ken, Kari en Yolei lopen verder. De mist wordt dikker. Yolei krijgt allemaal ideeŽn om de verveling tegen te gaan, maar niemand heeft daar zin in. Ken denkt dat alles hopeloos is, maar Kari legt uit dat er genoeg mensen zijn die om hun geven en ze zoeken. Ze weet zeker dat het gaat lukken. Dan wordt Yolei het zat dat iedereen haar negeert en ze rent weg. Dan ziet ze een afgrond en daarin blinkt iets. Is het misschien Gatomons staartring? Yolei klimt naar beneden, maar dan valt ze bijna. Kari weet haar vast te pakken. Dan ziet Ken opeens weer water en het lijkt alsof hij gek wordt, waardoor Yolei en Kari de afgrond instorten.

Kari is bijgekomen en maakt Yolei wakker. Ze zitten op een klein rotsblok. Het was trouwens niet de staartring van Gatomon, maar een stuk van een Dark Ring. Nu moeten ze hier nog weg zien te komen. Hawkmon wil digivolven in Aquilamon, maar om de een of andere reden lukt dit niet. Ze kunnen niet weg, Yolei draait door. Ze denkt dat ze hier nu voor eeuwig moeten blijven. Dan slaat Kari haar in het gezicht om haar weer bij haar positieven te brengen. Gatomon en Hawkmon klimmen ondertussen omhoog. Het spijt Kari dat ze haar sloeg, normaal is ze niet zo. Kari vertelt dat ze Yolei benijdt omdat ze zo mondig is. Kari is net als Ken, ze vertellen hun geheimen niet en dat maakt ze zo kwetsbaar. Ondertussen laat Hawkmon een touw zakken.

Yolei en Kari zijn weer veilig boven. Ken zegt dat het hem spijt dat hij niks deed om hun val te voorkomen. Yolei snapt het best, maar vraagt zich toch af waar de dappere Digimon Emperor is gebleven. Kari zegt dat Ken daar waarschijnlijk niet graag aan herinnerd wil worden. Dan zegt ze dat het helemaal niet de staartring van Gatomon was, maar een stukje van een Dark Ring. Sorry, deed ze het weer. Ze zegt dat ze niet boos is over wat Ken heeft gedaan. Dan schrikt Kari, ze hoort golven! Ze rent weg en ziet de Dark Ocean. Als de rest komt, zegt Yolei dat ze alleen maar bomen ziet. Ken vraagt of Kari er ook al eens is geweest. Ken dacht dat hij de enige was. Yolei schreeuwt dat ze niet snapt waarom zij het niet kan zien. Dan verdwijnen de bomen ineens en zij ziet het ook! Dat doet Kari denken aan iets wat Izzy vertelde.

Mummymon en Arukenimon rijden verder. Ze komen langs Control Spires. Met haar Spirit Needle verandert ze deze in Blossomon.

Kari schreeuwt dat ze naar huis toe wil. Yolei stelt haar gerust dat ze snel naar huis toe gaan. Dan komt er ineens een oog tevoorschijn. Het is Blossomon. Ze stapt door een gat de duistere wereld in. Door het gat schijnen ook lichtstralen op de Digidestined en hun Digimons, die daardoor weer kunnen digivolven. Hawkmon en Wormmon digivolven maar Kari laat haar digivice vallen. Ze staat ineens weer in het water. Stingmon en Aquilamon kunnen Blossomon niet aan. Kari vindt zichzelf niet sterk genoeg en zegt dat ze gaat verliezen. Yolei wordt boos en slaat haar. Ze zegt dat Kari het sterkste meisje is dat ze kent. Ze doen het samen. De duisternis kan niet van ze winnen. Dan verschijnt er een fel licht. Kari's crest is die van het licht, de ergste vijand van de duisternis.

Dan DNA-digivolven Aquilamon en Gatomon in Silphymon! Met zijn Static Force aanval vernietigt ze Blossomon. De anderen zien het licht van de aanval en ze gaan er op af. Silphymon digivolvet terug in Salamon en Pururumon. Als iedereen weer bij elkaar is, vertellen ze alles. T.K. was bang dat hij Kari nooit meer zou zien. Maar Kari weet nu dat ze niet meer alleen hoeft te vechten. Ze heeft Yolei!

Was dit de laatste keer dat Kari en Ken de Dark Ocean zagen? Zal Kari de duisternis verslaan? Je ziet het in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?