Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Een toevallige ontmoeting

Yolei is op schoolreis en is in Kyoto aangekomen. Ze stuurt een e-mail naar Izzy, die op Poromon past. Ken en Wormmon zitten bij Izzy en Poromon thuis. Izzy zegt dat alles is begonnen toen Kens digivice in een D-3 veranderde. Dus in feite is dit alles Kens schuld. De anderen hadden de D-3 nodig om met hem te concurreren. De D-3's veranderden vanuit hun onderbewustzijn en Izzy twijfelt of Davis wel een onderbewustzijn heeft. De gewone digivice is krachtig, maar niet krachtig genoeg. Ken moest dus ook gewenst hebben dat zijn digivice een D-3 werd, hij kan het zich alleen niet meer herinneren. In Digiworld bestaat alles uit data en heeft veel te maken met wat er in je hoofd omgaat. Daarom verandert de kleding als ze naar Digiworld gaan en ziet Davis er dus uit als een kamikazepiloot op safari. Dus Ken heeft dat Digimon Emperor kostuum onbewust gewild. Dan raadt Izzy hem een boek aan over het menselijk brein, maar Ken heeft dat boek al gelezen. Izzy noemt nog een boek, maar dat kent hij niet en schaamt zich daar diep voor. Izzy zegt dat dat niets geeft en zegt dat van alle Digidestined die hij kent, Ken net zo slim is als hij. Ken vraagt wat hij bedoelt met 'alle Digidestined'. Izzy legt uit dat er over de wereld nog veel meer Digidestined zijn. Ze hebben allemaal een ding gemeen. Toen de Digimons een paar jaar geleden deze wereld binnenvielen, hebben die kinderen ze ook gezien en nu hebben ze allemaal hun eigen Digimon partner. Dus Ken heeft de Digimons een paar jaar geleden ook gezien, maar dat weet hij niet meer. Dan ziet Izzy dat er een e-mail is gekomen van Yolei voor Poromon. Alleen Poromon is helemaal niet zichzelf en reageert bijna niet. Minomon legt uit dat Poromon moe is. Dat heeft hij ook als Ken een tijdje weg is. Yolei had aan Izzy gevraagd of hij op hem wilde passen en elke dag dat ze weg was, ging het slechter met hem. Er zit iets goed fout, want hij slaapt nu liever dan dat hij eet. Ken heeft een idee. Hij neemt Poromon mee naar Digiworld, waar Davis en de rest ook zijn. Dan vraagt Ken of zijn fouten ooit vergeven zullen worden en Izzy antwoordt dat iedereen fouten maakt. Toen ze voor het eerst in Digiworld kwamen, maakte Izzy ook fouten. Hij leerde dat je eerst genoeg feiten moest hebben voordat je een oordeel velde en dat ze zoveel mogelijk te weten moesten komen over Digiworld. Hij weet zeker dat ze binnenkort weer naar Digiworld geroepen worden om te helpen en dan moeten ze zorgen dat ze daar klaar moeten zijn.

Yolei en een paar vriendinnen lopen door Kyoto. Dan ziet ze ineens BlackWarGreymon.

In de Digiworld vernietigt BlackWarGreymon weer een Destiny Stone. Arukenimon en Mummymon kijken vanaf een rots toe. Dan komen Davis en de rest aan, maar ze zijn al te laat. De Digiworld raakt uit balans. Er komen golven, die steeds groter worden. Dan verdwijnt BlackWarGreymon ineens. Arukenimon snapt het ook niet.

In Kyoto ziet Yolei BlackWarGreymon en de zwarte schimmen achter hem weer. De mensen lijken ze niet te zien. Yolei rent achter ze aan. Een van de zwarte schimmen verandert in een Apemon. Yolei stuurt de anderen een mail en vraagt daarin om hulp.

Arukenimon en Mummymon zeggen tegen Davis en de rest dat ze onverslaanbaar zijn. Maar toch blijft Davis beweren dat ze kunnen winnen.

In Kyoto wordt een film opgenomen. Dan verschijnt BlackWarGreymon op het beeld en het beeld gaat ineens helemaal raar doen. De cameraman ziet het en stopt met filmen. Dan komt Apemon tevoorschijn en verwoest de camera. Yolei ziet dit alles gebeuren, maar kan niets doen. Uit het water komen dan Stingmon en Ken met Poromon te voorschijn. Ken geeft Poromon aan Yolei. Stingmon valt Apemon aan. Ken zegt tegen Stingmon dat dit geen Control Spire Digimon is en zegt dat hij hem dus niet mag vernietigen. Nu snapt Yolei er helmaal niets meer van. Stingmon pakt Apemon vast en gaan via de poort in het water weer naar Digiworld. Yolei vraagt aan Poromon wat hij hier doet. Dan komen twee mannen aangelopen en vragen of dat wat ze vast heeft, een Digimon is.

Even later zit Yolei met de twee mannen in de auto. De twee leggen uit dat ze onderzoekers zijn. De man naast Yolei is professor Takenoutchi. Hij studeert folklore. Jim studeerde eerst medicijnen, maar is daar mee gestopt. Zijn broer wil echter nog steeds doctor worden. Jim zegt dat zijn broer veel over haar verteld heeft. Zijn broer is namelijk Joe! En de man die naast Yolei zit, is de vader van Sora! Nu is Yolei helemaal de kluts kwijt.

ExVeemon valt Mummymon aan. Dan komen Ken en Stingmon net op tijd. Stingmon en ExVeemon DNA-digivolven in Paildramon.

De vader van Sora zegt dat hij al veel onderzoek heeft gedaan naar legendes. Hij vliegt daarvoor de hele wereld over en heeft weinig tijd voor zijn gezin. Dat maakt Sora vaak boos. Maar drie jaar geleden veranderde ze ineens, ze kon het ineens goed vinden met haar moeder. Hij dacht dat dat door de pubertijd kwam, maar eigenlijk dus door haar Digimon. Ze is helemaal veranderd. Dan vraagt Yolei waarom de Digimons nou precies Kyoto gekozen hebben. Sora's vader vertelt een oude legende. Deze stad is omringd door vier goden. De bergen in het noorden zijn van de schildpad, de rivier in het oosten van de draak, de weg in het westen van de tijger en het meer in het zuiden van de phoenix. Dan is er ook nog de Spirit Gate en in elke windrichting staat een tempel. Men zegt dat er zonder die tempels er allemaal magische wezens de stad in komen. Hij denkt dat de Digimons het in het mystieke Kyoto beter vinden dan in het drukke Tokio. Hij ziet ze als magische wezens. Hij denkt dat het legendes zijn die tot leven zijn gekomen door alle verhalen. Dat ze als data in een oude computer begonnen zijn.

Dan verschijnen de Digimon schaduwen weer en uit een van de schaduwen komt Musyamon te voorschijn. Ze stoppen de auto en Poromon digivolved in Hawkmon en dan in Shurimon om Musyamon aan te vallen. Yolei vraagt of ze een laptop hebben. Ze opent de Digi Gate om en laat Shurimon Musyamon naar Digiworld terugsturen. Shurimon digivolvet terug naar Poromon. Dan verdwijnen BlackWarGreymon en de schimmen.

In Digiworld ziet Arukenimon BlackWarGreymon weer. Ze gaan meteen weer achter hem aan. De Digidestined moeten opschieten. Er zijn nog maar vijf Destiny Stones over. En als die vernietigd zijn, gaat er iets verschrikkelijks gebeuren. Izzy had daar al voor gewaarschuwd.

In Kyoto is Yolei weer terug bij haar klas. Ze zegt dat ze nog wat moest regelen. Als ze Poromon zien, zegt ze dat het een souvenir is en iedereen wil hem meteen vasthouden.

Kunnen de Digidestined BlackWarGreymon tegenhouden voordat hij de andere Destiny Stones vernietigt? Kijk naar de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?