Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Twijfelachtig lot

BlackWarGreymon vliegt over Digiworld, op zoek naar de volgende Destiny Stone. Arukenimon en Mummymon zitten hem nog steeds op de hielen.

Poromon, Upamon en DemiVeemon zijn aan het eten. Davis is aan het smeken of hij ook wat mag. Yolei legt ondertussen uit wat er gebeurd is. Als Digimons zomaar in deze wereld kunnen komen, is er iets niet in orde. Maar als het in Digiworld niet goed zit, waarom heeft dat dan effect op deze wereld? Kari legt uit dat het normaal twee verschillende werelden zijn, maar nu er iets mis is, gaan de twee werelden door elkaar lopen. Nu wordt alles duidelijker. Zelfs Davis snapt het. Maar dan zegt T.K. dat er vast nog wel meer werelden moeten zijn en hij tekent op de computer nog meer lijnen. Als de balans daartussen verstoord wordt, wordt alles zwart, de duisternis. Dan komt Izzy binnen. Yolei geeft hem meteen de theedoek die ze voor hem meegebracht had. Maar Izzy heeft ook iets voor hen. Hij heeft een programma voor de D-Terminal gemaakt. Daar kun je zo fouten mee opsporen en ook BlackWarGreymon. Dat was het minste dat Izzy kon doen voor die prachtige theedoek. Ze gaan weer terug naar Digiworld om BlackWarGreymon een lesje te leren.

In Digiworld aangekomen vragen ze af waar BlackWarGreymon is. Yolei kan hem vinden met het nieuwe programma van Izzy. Ze gaan hem meteen zoeken. BlackWarGreymon staat al bij de volgende Destiny Stone. Eigenlijk zijn ze te mooi om te vernietigen, maar het moet!

Digmon klaagt dat zijn voeten zeer gaan doen, hij wou dat hij ook kon vliegen. Dan komen Ken en Stingmon aan. Ken zegt dat ze sneller moeten, maar dat gaat niet. Davis zegt dat Ken en Stingmon maar alvast vooruit moeten. Maar het is al te laat. BlackWarGreymon heeft de Destiny Stone al vernietigd. Arukenimon en Mummymon kijken vanaf een eindje toe. Nog maar vier te gaan. Weer verschijnt de geheimzinnige Digimon. BlackWarGreymon vraagt zich af of dit zijn vijand is. Hij kan dichterbij hem komen door alle Destiny Stones te vernietigen. Maar na al dat zoeken verdwijnt de Digimon weer, dat maakt BlackWarGreymon boos. Hij moet de volgende Stone vernietigen om hem weer te zien. Mummymon vraagt zich af of de Digimon uit de Stones misschien wel boos is omdat ze BlackWarGreymon geschapen hebben. Maar Arukenimon zegt dat dat haar niets uitmaakt.

Als de Digidestined op de plek van de Destiny Stone aankomen, vinden ze alleen nog maar een paar brokstukken. Ze zijn alweer te laat. T.K. wordt weer boos. Hij vindt dat die zielloze uit Control Spires opgebouwde Digimon dood moet. Cody snapt het niet, hij heeft T.K. nog nooit zo boos gezien, op die ene keer in de tunnels van de Digimon Emperors Basis na. Het lijkt alsof hij twee kanten heeft. Twee soorten T.K. ineen. T.K. komt met een plan, terwijl Cody zich afvraagt welke T.K. er nu aan het woord is. De rationele T.K. of de driftige T.K.? En welke is nou de echte?

BlackWarGreymon gaat verder. Hij is nog nooit zo dicht bij zijn vijand geweest. Hij kan niet wachten op het moment dat hij hem in tweeŽn scheurt.

Terug in de gewone wereld gaat iedereen naar huis. Cody staart voor zich uit en T.K. vraagt of hij niet naar Kendo moet. Even vraagt Cody wat dat is, maar dan wordt hij 'wakker' en loopt weg. Upamon vraagt wat er met hem aan de hand is. Cody legt uit dat hij niet blij wordt van het feit dat hij straks met T.K. moet DNA-digivolven. Hij dacht dat hij T.K. kende, maar dat is dus niet waar. Upamon zegt dat Digimons de hele tijd veranderen, maar daar klaagt hij toch ook niet over.

T.K. ligt te dromen. Hij heeft een nachtmerrie dat hij Angemon weer verliest. Dan schrikt hij wakker en ziet dat Patamon veilig naast hem ligt.

BlackWarGreymon komt steeds dichterbij zijn doel, de volgende Destiny Stone!

De Digidestined moeten een brug oversteken, alleen Kari durft niet echt. Davis zegt dat ze niet naar beneden moet kijken, maar dat helpt niets. Nog een klein stukje. Als Kari struikelt, wil Davis haar opvangen, maar Yolei is hem net voor. Dan komt Gabumon op Cody en T.K. af. Hij zegt dat er nog een Destiny Stone vlakbij is. Ook zegt hij dat het schijnt dat BlackWarGreymon een hart heeft, tenminste, dat vertelde Agumon. Maar waarom vernietigt hij dan alles? Alleen BlackWarGreymon zelf weet een antwoord op die vraag. T.K. is er toch nog zeker van dat ze hem moeten vernietigen. De rest gaat weg, maar Cody en T.K. blijven bij elkaar. Later vraagt T.K. aan Cody of het gaat en hij zal wat langzamer lopen zodat hij hem bij kan houden. Nu snapt Cody helemaal niets meer van T.K. Zou hij BlackWarGreymon echt willen vernietigen? Ook nu hij weet dat hij een hart heeft?

De anderen hebben de Destiny Stone gevonden, ze zijn er deze keer als eerste. Maar Yolei zegt dat BlackWarGreymon nog maar 50 meter verderop is en hij komt steeds dichterbij. Dan DNA-digivolven Stingmon en ExVeemon in Paildramon en Gatomon en Aquilamon in Silphymon. Als BlackWarGreymon opduikt, vallen ze hem aan en proberen hem tegen te houden. Even lijkt het goed te gaan, maar dan komen Arukenimon en Mummymon. Die proberen ze tegen te houden, terwijl BlackWarGreymon dichter bij de Stone komt. Kari ziet T.K. en Cody lopen en roept ze om hulp. De twee komen snel aan en laten Patamon in Angemon en Armadillomon in Ankylomon digivolven. Ze vallen ook aan, maar hij BlackWarGreymon is te sterk. T.K. is bang dat hij Angemon weer verliest en dat maakt hem boos. Hij ziet BlackWarGreymon net als Kimeramon als een duivelse, losgeslagen creatie die niet eerder zal rusten totdat alle Digimons en de wereld vernietigd zijn. Angemon geeft T.K. gelijk, ze moeten hem doden. Dan gooit BlackWarGreymon Angemon tegen de Stone.

Dan begint Angemon te digivolven. Hij digivolved in MagnaAngemon! Het komt door de kracht van de Stone. Hij valt BlackWarGreymon aan en met de Gate of Destiny wil hij hem terugsturen naar de duistere wereld waar hij vandaan kwam. BlackWarGreymon wordt steeds verder naar de Gate getrokken. Als het bijna voorbij lijkt te zijn, vernietigt BlackWarGreymon alsnog de Destiny Stone! Hierdoor verdwijnt de Gate of Destiny en digivolved MagnaAngemon terug naar Patamon. Weer verschijnt de geheimzinnige Digimon en het lijkt alsof hij pijn heeft. BlackWarGreymon eist een gevecht met hem, maar weer verdwijnt de Digimon. BlackWarGreymon gaat weg, op zoek naar de volgende Destiny Stone, gevolgd door Arukenimon en Mummymon.

Even later moeten ze weer over de brug. Deze keer is Kari niet meer bang. Nog steeds twijfelt Cody of hij T.K. wel kan begrijpen.

Lukt het onze vrienden hun problemen te overwinnen. Lukt het ze BlackWarGreymon en Arukenimon te verslaan? Je ziet het in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?