Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Stone Soep

Iedereen haast zich naar het computerlokaal. Ze moeten BlackWarGreymon zien te stoppen. Ken komt later, hij moest zijn moeder helpen stofzuigen. Maar waar is Cody? Davis begint zelfs al te denken dat hij in een kluisje zit, maar daar komt hij al. Het spijt hem dat hij zo laat is. Davis wordt boos, maar Cody zegt dat hij de kamer van de meester moest opruimen. Davis denkt dat Ken en Cody bij een of andere schoonmaakploeg horen. Yolei opent dan de Digi Gate en ze gaan naar Digiworld.

BlackWarGreymon is in een haven en is op zoek naar de Destiny Stone. Arukenimon en Mummymon kijken toe hoe BlackWarGreymon aan het zoeken is. Hij vernietigt alles op zijn pad, hij doet alles wat het kost om de Destiny Stone te vinden. Maar in de haven is de Stone niet, dus besluit BlackWarGreymon alles te vernietigen. Arukenimon en Mummymon moeten vluchten.

Dan komen Arukenimon en Mummymon aan in Digi China Town. Daar zal BlackWarGreymon ze niet kunnen vinden. Ze ruiken lekker eten en gaan naar het restaurant waar de geur vandaan komt. Een Tapirmon vraagt wat ze willen eten. Ze nemen de soep, met extra vliegen voor Arukenimon.

Ook de Digidestined komen aan in Digi China Town. Maar BlackWarGreymon is dichtbij. Yolei biedt Kari wat mineraalwater aan. Het komt uit hun winkel, ze maken dus een soort reclame. Het valt Cody op dat Yolei en Kari veel hechter zijn geworden sinds hun Digimons zijn geDNAdigivolved. T.K. stelt hem gerust dat hun Digimons binnenkort ook wel gaan DNA-digivolven. Patamon en Armadillomon zijn ondertussen aan het oefenen. Dan ruiken ze eten. Omdat iedereen wel honger heeft, besluiten ze wat te gaan eten. Zo vaak komen ze niet in Digi China Town. Maar Cody twijfelt. Armadillomon vraagt wat er is. BlackWarGreymon is op zoek naar de laatste Destiny Stone terwijl zij gaan zitten eten. Maar Armadillomon zegt dat hij honger heeft. Cody besluit toch mee te gaan en wat vrolijker te zijn dan eerst.

Arukenimon en Mummymon zijn aan het eten. Ze vragen aan Tapirmon waarvan de soep is gemaakt, maar deze weigert dat te zeggen. Arukenimon wordt boos, ze vraagt het aan Digitamamon. Maar ook deze zegt niets, het is een geheim. Arukenimon wordt nog bozer, maar dan komen de Digidestined ineens binnen. Arukenimon en Mummymon transformeren naar hun echte gedaanten, maar DemiVeemon en de andere Digimons digivolven ook, klaar om ze tegen te houden. Ze vallen aan, maar kunnen ze niet aan. Ze hebben niet genoeg energie. Arukenimon en Mummymon willen er vandoor gaan, maar dan komen Ken en Stingmon. Ze willen achter ze aan gaan, maar Cody zegt dat het belangrijker is dat ze eerst de Destiny Stone gaan zoeken. En ze moeten ook hun energie opladen, zodat ze klaar zijn voor BlackWarGreymon. Er is alleen niemand meer om voor ze te koken, dus moeten ze het zelf maar doen.

Arukenimon en Mummymon rijden door een bos. Plots stopt de auto en de motor explodeert. Ze lopen nu verder door het bos. Mummymon stopt en zegt dat hij water hoort druppelen. Arukenimon luistert ook, hoort het ook en ze gaan erop af. Ze komen aan bij een Chinese soepbron! Maar net als Mummymon ervan wil drinken, houden Digitamamon en Tapirmon hem tegen. Er staat namelijk op het bord bij de bron dat het verboden is uit de bron te drinken. Maar Mummymon trekt zich er niets van aan en slaat de twee van zich af. Dan drinkt hij wat van de bron. Het water begint ineens te kolken en Mummymon wordt meegezogen. Dan komt de laatste Destiny Stone boven en Mummymon houdt zich vast aan de ring rond de Destiny Stone. De ring glijdt van de Stone en Mummymon valt terug in de soep. De Destiny Stone begint te gloeien.

Iedereen is net klaar met eten. T.K. heeft het gevoel dat hun Digimons nu kunnen DNA digivolven. Dan verschijnt er een fel blauw licht. Het is het licht van de Destiny Stone! Ook BlackWarGreymon ziet het. Hij gaat erop af en landt bij Arukenimon en Mummymon. Dan komen de Digidestined ook. Arukenimon beveelt BlackWarGreymon aan te vallen. Hij doet dit maar al te graag, nadat hij Arukenimon en Mummymon bijna uitgeschakeld heeft. Stingmon en ExVeemon DNA digivolven, net als Gatomon en Aquilamon. BlackWarGreymon is te sterk, maar dan DNA digivolven Ankylomon en Angemon ook in Shakkoumon!

Zal Shakkoumon BlackWarGreymon kunnen verslaan? Mis het niet in het gevecht van de eeuw in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?