Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Kyoto Draak

Armadillomon en Angemon zijn geDNA-digivolved naar Shakkoumon. Nog steeds beweert BlackWarGreymon dat hij sterker is en valt aan met zijn Terra Force. Even lijkt het of BlackWarGreymon te sterk is, maar Shakkoumon absorbeert zijn aanval! Nu vallen Paildramon en Silphymon ook aan. BlackWarGreymon slingert Paildramon tegen de grond. Nu is Paildramon het zat en ze vallen weer aan. Het schild van BlackWarGreymon breekt en hij komt op de grond terecht. Het lijkt dat hij is verslagen, maar dan komt hij overeind. Uit zijn lichaam komt een zwarte vloeistof. BlackWarGreymon wil antwoorden hebben. Hij wil weten waarom hij hier is en waarom hij de Destiny Stone moet vernietigen. De Digimons proberen hem nog een keer tegen te houden, want als de laatste Destiny Stone vernietigd wordt, gaat de Digiworld eraan. Cody komt met het idee de Stone te gaan verplaatsen. Maar dan komen Arukenimon en Mummymon en willen aanvallen, maar Digitamamon en Tapirmon houden ze tegen.

Maar hoe verplaats je de Destiny Stone? Davis komt met het idee om de D-3's te gebruiken. Ze proberen het. De Stone begint weer te gloeien. Arukenimon en Mummymon zien het licht en vragen zich af wat er gebeurt. Dan betrekt de lucht en een draak komt tevoorschijn. Het is de Digimon die ze ook na de vernietiging van de Stones zagen. BlackWarGreymon denkt dat hij nu zijn ultieme tegenstander eindelijk gevonden heeft. De grote draak vraagt of hij degene is met de verdoemde duistere ziel die alle Destiny Stones vernietigt. Waarom doet hij dat? BlackWarGreymon antwoordt dat hij dat deed om hem dichterbij te halen, zijn ultieme tegenstander. De draak zegt dat hij niet weet tegen wie hij het opneemt. De draak is Azulongmon, de bewaker van de oostelijke zijde van Digiworld. Nu BlackWarGreymon bijna alle Destiny Stones vernietigd heeft, is de balans in Digiworld verstoord. BlackWarGreymon eist een gevecht met hem. Azulongmon legt uit dat de Control Spires zijn krachten verzegelen, en BlackWarGreymon bestaat uit Control Spires, reken maar uit!

Dan komen Arukenimon en Mummymon weer. Arukenimon vertelt wat haar plan was. Ze wilde zoveel mogelijk Control Spires bouwen en de balans in Digiworld verstoren. Daarom koos ze Ken. Ze wist dat hij Control Spires zou bouwen. Maar toen ging Ken samenwerken met de Digidestined en vernietigde al de Control Spires. Daarom maakte ze BlackWarGreymon, deze zou ze moeten tegenhouden. Maar alles liep mis, hij luisterde niet. BlackWarGreymon wordt boos als hij hoort waarom hij gemaakt is en grijpt Arukenimon bij de keel. Is dit zijn lot? Azulongmon zegt dat elk leven zin heeft, ook het zijne. Hij moet alleen nog uitzoeken wat dat is. BlackWarGreymon zet Arukenimon neer en zegt dat hij blij is dat hij Azulongmon heeft ontmoet. Hij loopt weg, om te verdwijnen. Arukenimon en Mummymon gaan achter hem aan om hem te stoppen, maar zeggen dat ze zo terug komen om de Digidestined te vernietigen.

De Digimons digivolven terug en Azulongmon vertelt zijn verhaal. Hij zegt dat hij een van de vier Mega-Digimons is die de Digiworld bewaken. Hij bewaakt het oosten. Dat doet Yolei denken aan het verhaal dat Sora's vader vertelde over Kyoto. Kyoto werd ook door vier wezens bewaakt, en een daar van was een draak die het oosten bewaakte. Azulongmon zegt dat dat klopt en dat er veel overeenkomsten zijn tussen de twee werelden. Dankzij de Dark Masters werden de vier bewakers opgesloten en verzegeld. Toen kwamen de acht Digidestined. Ze wisten de Dark Masters te verslaan, maar om het zegel te verbreken, hadden ze de kracht van de crests nodig. Vanaf dat moment konden de Digimons niet meer naar Ultimate digivolven. Daarom is nu de hulp van de vier wachters nodig. Izzy wist dit waarschijnlijk al en vermoedde ook het bestaan van Azulongmon. Door de Control Spires konden Digimons niet meer digivolven, dus moest dat volgens de antieke manier gebeuren, dus via armor digivolven. En dus gingen ze op zoek naar drie Digimons die de antieke krachten hadden. Ook kwamen er nieuwe Digidestined en digivices. Maar er was ook een apparaat dat diverse Digi-eieren bij kon houden.

Dan zien ze BlackWarGreymon verdwijnen in de lucht. Azulongmon voelt zijn pijn. Azulongmon heeft zijn kracht nog niet terug. Eerst moet de balans weer hersteld worden. Hier gebruikt hij de Seeds of Light voor. Als ze uitkomen, hebben ze dezelfde functie als de Destiny Stones. Dan komt alles weer in orde. Ken twijfelt nog, ze moeten eerst alles vernietigen wat met de duistere krachten te maken heeft. T.K. denkt dat dat niet nodig is en dat dat ook niet kan. Want waar licht is, zal ook altijd duisternis zijn. Zolang je het licht binnen in maar niet vergeet. Ken vraagt wat dat is. Azulongmon legt uit dat dat hoop is. Nadat de Dark Masters verslagen waren, waren het de crests van licht en hoop die het zegel verbraken. Toen de nieuwe Digidestined gekozen werden, waren er maar drie Digimons die de kracht hadden om te armor digivolven. Maar de Digimons van de kinderen met de crest van licht en hoop konden dat ook. Die twee crests zijn bijzonder. De andere crests komen vanuit het hart, maar die van licht brengt leven en die van hoop blijft altijd schijnen. Digiworld is voorlopig veilig, maar er is meer. De kracht die Azulongmon verzegelde is er nog steeds. En dat zijn niet Arukenimon en Mummymon. Er bestaat nog een grotere kracht, die alles in zijn macht kan houden. Ze moeten onthouden dat ze nooit mogen opgeven en Azulongmon gaat weg.

Digitamamon en Tapirmon zijn weer terug in hun restaurant en ze geven de Digidestined een gratis maaltijd omdat ze hun restaurant gered hebben. Davis en Yolei krijgen meteen ruzie. T.K. biedt Ken ook iets aan en Ken deelt het eerlijk met Wormmon.

Terug in de echte wereld gaan ze naar huis. Nog steeds ruziŽn Davis en Yolei. Dan stopt Davis, hij dacht dat hij een Control Spire zag staan. Niemand gelooft het, maar Davis weet zeker dat hij dat gezien heeft.

Wat is die nieuwe kracht waar Azulongmon het over had? Zijn de Digidestined sterk genoeg om dat te weerstaan? Kijk naar de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?