Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

A Very Digi-Christmas

De Digidestined zijn in de Digiworld en ze maken weer een heleboel Control Spires kapot. Iedereen is blij aan het spelen, maar Ken doet niet mee. Hij staat met Wormmon te praten. Hij wil eigenlijk alle Digidestined uitnodigen om bij hem Kerstmis te komen vieren, maar hij is bang dat ze het niet zullen willen. Davis komt op hem afgerend en ziet dat Ken uitnodigingen bij zich voor het kerstfeest. Iedereen komt bij Ken staan en Ken vertelt dat hij iedereen wil uitnodigen. T.K. zegt dat Ken dat niet meer hoeft te zeggen, want iedereen komt. De Digimons vragen een beetje verlegen of zij misschien ook mogen komen. Natuurlijk mag dat. Ken is echt heel erg blij maar dan ziet hij ineens Cody staan. Hij denkt dat Cody hem nog altijd heel erg stom vindt en zegt in zichzelf Cody hem vast nog haat maar toch gaat hij het proberen. Maar Cody zegt precies hetzelfde in zichzelf. Ken geeft een uitnodiging aan Cody en Cody kijkt heel blij. Ken zegt dat Cody ook uitgenodigd is. Cody kan het bijna niet geloven en zegt dat hij erg blij is dat hij zijn lijstje heeft gehaald. Ken lacht.

In een winkelcentrum klinkt een stem uit de luidsprekers die zegt dat dit de leukste tijd van het jaar is, want het is Kerstmis! De man hoopt door te zeggen dat iedereen veel geld moet uitgeven de mensen dat ook echt gaan doen. Zo te zien doen de meeste mensen dat ook wel.

Matt zit op een stoel en kijkt naar de grond terwijl hij een beetje gitaar speelt. Dan komt een lid van de band binnen op wie hij aan het wachten was. Hij zegt dat er een erg leuk meisje was die zijn handtekening wou. Matt vindt het maar een slechte smoes voor het te laat komen. Matt kijkt weer naar beneden en dan gaat ineens zijn telefoon. Hij neemt op en het is zijn vader. Matts vader zegt dat Matt thuis zelf eten moet maken want hij moet nog werken. Matt vindt dat niet zo heel erg want zijn vader kan toch niet goed koken. Zijn vader vindt dat niet echt grappig. Matt breekt het gesprek maar snel af.

De moeder van T.K. en Matt is aan het praten met de vader van Davis. Davis' vader zegt dat hij Davis een laptop gaat geven met Kerst. De moeder van T.K. vindt dat een leuk idee. Ze bedankt hem ook nog even omdat T.K. altijd naar Davis mag, wat haar soms echt heel erg helpt. Dan zegt Davis' vader dat hij moet gaan en hij rent weg. De moeder van T.K. roept dan nog dat hij niet moet vergeten een laptop te kopen. Maar Davis' vader ziet daar eigenlijk het nut al niet meer van in omdat Davis hem dan waarschijnlijk toch meteen gaat verkopen om een nieuwe voetbal te kopen. De moeder van T.K. loopt verder en loopt dan langs een man met een grote paarse jas. Die staat op en groet de moeder van T.K. Hij zegt dat hij haar kent van acht jaar geleden. Hij onderzocht toen iets waarmee de moeder van T.K. ook bezig was. Hij vraagt of de moeder van T.K. misschien nog weet van het mistincident van drie jaar geleden. De moeder van T.K. zegt dat ze het nog wel weet. De man zegt dat het nog steeds niet voorbij is. De moeder van T.K. kijkt hem verbaasd en angstig aan. Hij zegt dan ook dat ze een beetje moet letten op met wie haar zoons omgaan. De moeder van T.K. vraagt meteen hoe hij iets weet over haar zoons. De man zegt dat hij eigenlijk alles over hen weet. Dan loopt hij weg en zegt nog even dat de moeder van T.K. moet genieten omdat dit de leukste tijd van het jaar is.

Agumon komt op Davis afgerend en Davis is blij dat Agumon er is. Davis wenst Agumon een fijne Kerst. Agumon weet niet waarover Davis het heeft en vraagt wat Kerst is. Davis zegt dat Agumon het beste cadeautje wordt voor de andere Digidestined. Ook de andere Digimons zijn aanwezig, alleen Palmon vindt het niet echt leuk want Mimi is in New York. Davis zegt dat dat geen probleem is. Ze doen Palmon in een zak en doen die door een televisie naar de echte wereld en nu is ze een cadeautje voor Mimi. Mimi zal wel blij zijn om Palmon te zien als ze wakker wordt.

De moeder van Ken is nog aan het afwassen en haar baas zegt dat ze naar huis mag gaan. Kens moeder zegt dat het lijkt alsof ze net is begonnen. Maar de baas zegt dat ze echt maar snel naar haar zoon moet gaan. Die is zo veranderd want ze had laatst een gesprek met hem door de telefoon en hij was heel erg aardig. Kens moeder zegt dat dat waarschijnlijk gewoon is omdat het Kerstmis is. Haar baas begrijpt het en de moeder van Ken gaat naar huis.

Agumon maakt een hoop geluid en Davis zegt dat hij wel stil moet zijn anders verklapt hij zijn cadeautje! Davis zegt dat Agumon maar gewoon moet wachten op zijn signaal. Als Davis "Nu!" roept springt Agumon uit de zak in Tai's armen. De andere Digimons zitten in de andere zakken en ze komen er allemaal uit. Iedereen is heel blij om hun Digimons te zien. Maar Joe zegt meteen dat Gomamon niet zo hard moet knijpen omdat het hem pijn doet. Sora zegt dat dit precies was wat ze wou en ze vraagt hoe ze dat wisten. Yolei zegt dat Biyomon dat had gezegd.

Sora staat bij het gebouw waar Matt een concert gaat geven en er staan heel erg veel mensen. Sora loopt eromheen en gaat via een andere deur naar binnen. Dan komt Tai aanlopen. Tai vraagt of Sora al met iemand naar het concert gaat. Sora zegt dat ze nog met niemand gaat maar dat ook nog met niemand wil gaan voor het geval dat Matt nog vrij is. Tai lacht maar is tegelijkertijd ook heel erg teleurgesteld. Sora is verbaasd dat Tai niet boos is. Gabumon maakt de deur dan open voor Sora en ze gaat naar binnen. Agumon zegt dat ze nu wel de koekjes voor hen moet achterlaten. Sora zegt dat ze speciale gaat maken na afloop. Agumon is al iets blijer. Tai en Agumon draaien zich om en dan is daar ineens June. Ze zegt dat ze snel Matt moet zien.

De andere Digidestined zijn bij Ken thuis Kerstmis aan het vieren. Ken laat zijn kamer zien aan de kinderen. Dan ziet Yolei een foto van Kens broer Sam. Ze zegt dat ze dat een leuke foto vindt van Ken. Maar Ken zegt dan dat dat geen foto van hem is maar van zijn broer Sam. Yolei zegt dat het haar spijt.

Matt is aan het spelen en iedereen is aan het juichen. Gabumon zegt dat Matt heel erg goed kan zingen en June slooft zich helemaal uit en ze roept dat zij zijn nummer één meisje is. Maar op het dak zijn Mummymon en Arukenimon en die hebben wel zin om het leuke feest even te gaan verpesten. Ze sturen een hoop Bakemons en een DarkTyrannomon. Tai zegt dat Agumon moet gaan digivolven maar dat lukt hem niet.

Bij Ken thuis is het heel erg gezellig en de moeder van Ken probeert niet te huilen. Dan gaat de telefoon. Het is Tai en hij moet Kari hebben. Al snel zijn de Digidestined onderweg. Raidramon en Digmon maken meteen de Control Spire kapot. Alle andere Digimons digivolven maar er zijn gewoon te veel Digimons. Davis zegt dat alle Digimons terug moeten gaan naar hun Rookie vorm om te DNA-digivolven. Dat doen ze en met die sterkere Digimon weten ze alle Digimons terug te sturen naar Digiworld.

Ken bedankt iedereen voor het meelopen naar de trein en ze bedanken hem voor de het leuke feest. Sora wenst Kari een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar. Kari wenst Sora hetzelfde. Dan zegt Davis dat hij vergeten is Kari te zoenen. Tai zegt dat Davis ook nooit stopt. Tai zegt dan tegen Davis dat hij nooit iets zal leren over vrouwen. Iedereen moet lachen behalve Davis.

Tai is alweer thuis en hij springt op Kari's bed en Agumon springt hem achterna. Tai vraagt of Agumon niet kan blijven tot nieuwjaar. Agumon zegt dat hij zich echt af begon te vragen wanneer hij dat nou eindelijk zou vragen. Agumon is eigenlijk nog veel te moe om op te blijven en hij vraagt Kari een verhaaltje te vertellen. Kari vertelt het verhaal over een Digimon Kerstmis. Iedereen was gelukkig met een Digimon vriend.

Het is ochtend en Davis wordt uit zijn bed geroepen door zijn zus. Ze kijkt televisie en er zijn overal op de wereld Control Spires verschenen.

Izzy ziet op zijn computer dat er over de hele wereld Digi Gates open gaan. Er kunnen nu dus Digimons naar de echte wereld komen!

Hoe zullen de Digidestined dit aanpakken? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?