Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Dramon Power

Op het nieuws is te zien dat er overal vreemde zwarte torens, Control Spires dus, verschijnen. Alle Digidestined gaan op weg naar Izzy's huis. Tai en Kari komen Davis tegen die staat te twijfelen. Davis wil naar Ken toe omdat er ook een Control Spire bij Kens huis is verschenen. Tai en Kari gaan naar Izzy's huis, terwijl Davis Ken gaat zoeken en eventueel helpen. Ken is in grote problemen want Wormmon kan niet digivolven vanwege de Control Spire die in de buurt staat. Arukenimon en Mummymon zijn er ook. De straat wordt onveilig gemaakt door Triceramon. Op dat moment wordt de Control Spire vernietigt en wel door Raidramon. Ken en Davis willen Triceramon stoppen en hem terug laten keren naar de digitale wereld. Maar Triceramon is een Ultimate Digimon dus hij is sterker dan Veemons en Wormmons Champion vormen ExVeemon en Stingmon. Davis en Ken besluiten om te proberen Triceramon te stoppen door DNA-digivolven. Paildramon gaat de strijd aan met Triceramon, maar Mummymon schiet Triceramon te hulp en Paildramon lijkt in de problemen te komen.

De rest van de Digidestined is bij Izzy. Izzy krijgt van over de hele wereld e-mails van Digidestined. Izzy gaat wat anders proberen en dan verschijnt een jonge Gennai. Gennai legt uit wat hen te doen staat. Hij heeft van Azulongmon één van zijn twaalf Digi-cores gekregen om de Digidestined te helpen. De Digi-core heeft de kracht om de Digimons te laten digivolven naar hun Ultimate vorm. Upamon en Poromon digivolven voor het eerst in de echte wereld in Armordillomon en Hawkmon.

Paildramon zit in grote problemen. Hij wordt in de lucht gesmeten door Triceramon. Als Davis en Ken richting Paildramon rennen, vuurt Mummymon zijn geweer op een gebouw en de brokstukken vallen naar beneden richting Davis en Ken. Dan verschijnt er een verblindende licht dat Paildramon omringt en hij digivolvet in de grote sterke Mega Digimon: Imperialdramon. Mummymon vlucht weg en Triceramon stormt in zijn richting. Maar ImperialDramon grijpt hem simpel bij de hoorn en Ken en Davis sturen Triceramon terug naar Digiworld.

ImperialDramon gaat samen met Ken en Davis de Control Spires vernietigen en ze sturen de Digimons die daar zijn verschenen terug naar Digiworld. Als ze klaar zijn gaan ze weer terug naar Odaiba en daar sluiten zich aan bij de rest die zich voorbereiden om op zes belangrijke plekken Control Spires te vernietigen en de Digimons terug te sturen naar Digiworld.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?