Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Digimon Wereldtournee Deel 2

Cody en Joe zijn in AustraliŽ. Ze zijn verbaasd over het mooie weer, want het is winter. Maar in Australië is het dan juist op zijn warmst en is het zomerseizoen. Samen met Digmon en Ikkakumon zijn ze op het strand en vernietigen ze een aantal Control Spires. Ze worden een handje geholpen door een kerstman. De kerstman vertelt dat alle Digidestined uit Australië met hun Digimons op weg zijn naar het Great Barrier Reef, waar de laatste Control Spire staat. Als de kerstman zijn baard af doet, lijkt hij heel veel op Gennai. Maar het is niet Gennai zelf, maar een vriend van Gennai genaamd Hogan. Dan roept er een jongen op een surfboard om hulp. Voor op het bord zit een Crabmon en Hogan concludeert dat hij dus ook een Digidestined moet zijn. Er zitten drie woedende Digimons, Gesomon, Shellmon en Ebridamon, achter de jongen aan. Gelukkig kan de jongen, die Derek heet, net op tijd op het land komen. Ikkakumon begint met de drie Digimons over eten te praten, bv. een paella met Ebridamon, Shellmon en Gesomon. Die drie worden bang van het idee en maken dat ze wegkomen. Ikkakumon, met Crabmon op zijn rug, zet de achtervolging in en Cody, Joe, Derek en Hogan volgen met een bootje. Ze komen bij het Great Barrier Reef en zien de Control Spire staan. Als ze bijna bij het eiland zijn, duikt er opeens een Scorpiomon op. Ikkakumon zet de kinderen en Hogan aan land en digivolvet naar Zudomon. Er begint een hevige strijd tussen Zudomon en Scorpiomon, waarbij een deel van het koraal wordt vernield. Hogan begint zich zorgen te maken over het voortbestaan van het Great Barrier Reef. Cody laat Armadillomon digivolven naar Submarimon en Derek laat Crabmon digivolven naar Coelamon. Met zijn drieën zetten ze de aanval in op Scorpiomon en verslaan ze hem. Tijd om de Control Spire te vernietigen. Dan komt er een cruiseboot langs met nog honderden andere Digidestined en hun Digimons uit AustraliŽ. Derek en Cody openen de Digigate (vermoedelijk om de Digimons terug te sturen naar Digiworld, maar dat zien we niet).

Tai en T.K. zijn in Parijs bij de Arc de Triomph. Ze staan te wachten op de opa van T.K. Niet veel later komt de opa van T.K. aangereden op een motorfiets met zijspan. T.K. gaat achterop zitten en Tai, Agumon en Patamon nemen plaats in de zijspan. Ze rijden naar een groot landhuis, dat van de opa en oma van T.K. is. Vreemd genoeg staat het hek open en is er geen bewaking. Ze gaan naar binnen en horen vreemde geluiden uit de eetzaal komen. Het zijn drie verschillende Digimons: een Mamemon, een BigMamemon en een MetalMamemon. Ook zien ze een meisje en een Floramon die vastgebonden zitten. De opa van T.K. is diep verontwaardigd dat de Digimons zijn huis zijn binnengedrongen en stapt op de drie Digimons af. De opa van T.K. wil zelf de eervolle taak op zich nemen om het meisje en de Floramon los te maken. Maar Mamemon laat het zo ver niet komen en gooit een taart in het gezicht van de opa van T.K. Ook T.K. en Tai worden met taarten bekogeld. Agumon en Patamon digivolven naar Greymon en Angemon en beginnen te vechten tegen de drie Digimons. Ondertussen bevrijden T.K., Tai en de opa van T.K. het meisje en haar Floramon. Ze vertelt ze dat ze Catherine heet en dat ze een Digidestined uit Frankrijk is. Tai vraagt hoe ze hier terecht is gekomen. Catherine vertelt dat ze samen met Floramon een Control Spire bij de rivier wilde vernietigen toen er opeens een Giromon opdook die hen meenamen naar het landhuis. Ineens duikt Giromon weer op. Angemon en Greymon zijn niet sterk genoeg om vier Ultimate Digimon tegen te houden, dus moeten ze gewoon digivolven naar hun Ultimate vormen: MagnaAngemon en MetalGreymon. Voor de extra hulp digivolvet Floramon naar Kiwimon. Met zijn drieŽn schakelen ze de Digimons uit en vernietigen ze de Control Spire bij de rivier.

In Japan is een hoestend meisje met een mondkapje voor op weg naar huis. Ze komt Arukenimon tegen die een windmolentje in haar handen heeft. Het meisje vindt de vrouw maar een engerd, maar toch wil ze weten wie die vrouw is. De Digidestined mogen dan de wereld gered hebben, maar wat is het nieuwe probleem dat in Japan aan het ontstaan is? Je ziet het in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?