Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Invasie van het Daemon korps

Iedereen gaat naar huis. Kari maakt zich zorgen. Dan zegt Davis ineens dat de gemiddelde jeugd onderbetaald is en dat hij bovengemiddeld is. Iedereen valt stil. Tai zou willen dat Davis een eigen programma zou krijgen, zodat ze konden doorzappen! Iedereen lacht, behalve Davis. Dan zegt Ken dat hij echt naar huis moet. Hij moet nog een stukje lopen want hij woont aan de andere kant van de rivier.

T.K. komt thuis. Zijn moeder komt meteen naar hem toe en zegt dat ze alles op televisie zag. Ze vraagt of die monsters Digimons waren en of hij er iets mee te maken had. T.K. antwoordt dat dat zo is, maar dat alles nu voorbij is. Zij moeder vertelt ook dat ze een vreemde man tegenkwam die vertelde dat wat vier jaar geleden gebeurd is, nog niet voorbij is. Het was dezelfde man die vier jaar geleden van alles aan haar vroeg over Highton View Terrace.

Davis komt thuis. June zit voor de televisie en vraagt meteen waar hij is geweest, op Pluto of zo. Maar Davis geeft geen antwoord. June kijkt weer verder naar het nieuws. Daar wordt verteld dat de monsters die wereldwijd gezien werden, rond vier uur vanmiddag even plotseling weer waren verdwenen als ze waren gekomen.

Ook Ken komt thuis. Zijn moeder vraagt waar hij was en Ken antwoordt dat hij bij vrienden was. Zijn moeder was nogal ongerust. Buiten klimt Wormmon langs de muur omhoog. Ken gaat naar zijn kamer er laat Wormmon binnen. Wormmon vraagt waarom hij ook niet met de lift kan. Dan schrikt Ken op. Hij zag iets! Wormmon vraagt wat er is, Ken antwoordt dat het niets is.

Cody zit bij zijn opa. Hij vraagt hoe zijn vader gestorven is. Hij was een politieman en moest een regeringsfunctionaris beschermen. Iemand probeerde hem neer te schieten, maar Cody's vader redde zijn leven en verloor daarbij het zijne.

Yolei is net klaar met eten en moet haar vader beneden in de winkel gaan halen. Als ze buiten is, realiseert ze hoe rustig het eigenlijk het is.

Tai staat bij Kari, die achter de computer zit. Ze weet niet wat ze moet doen. Weten ze wel wat ze te wachten staan? Zijn ze voorbereid? Maar ze zijn nog maar kinderen. Tai antwoordt dat ze wel de Digidestined zijn. Ze vechten straks wel met echte Digimons, geen Control Spire Digimons. Ze moeten daar wel klaar voor zijn. Ze moeten winnen, anders vallen er slachtoffers.

Ken gaat naar bed. Hij denkt na. Hij weet zeker dat hij iets gezien heeft. Als hij slaapt, krijgt hij een nachtmerrie. Ze waren in de woestijn en ze hadden net een Digimon vernietigd. Een klein zwart dingetje, een Black Spore, komt in zijn nek. Dan schrikt Ken wakker. Wormmon vraagt of alles goed is. Ken zegt dat het maar een nachtmerrie was. Dan vraagt hij of Wormmon nog wat weet van twee jaar geleden, toen ze in Digiworld in de woestijn waren. Ken weet dat niet meer, Wormmon nog wel. Ken raakte toen gewond, hij had pijn in zijn nek. Wormmon verzorgde hem en na drie weken gingen ze weer terug naar de gewone wereld. Nog steeds kan Ken zich niets herinneren, maar hij weet dat er iets gebeurd is in die woestijn.

Die morgen als Davis aan het ontbijt zit, kijkt hij naar het nieuws. Ze vertellen dat er een groot aantal kinderen vermist wordt. De andere Digidestined zien het ook op televisie. Ken staat verstart naar het beeld te staren. Als zijn moeder vraagt wat er is, zegt hij dat hij gewoon te snel is opgestaan en wat hoofdpijn heeft. Ken heeft het gevoel dat hij wist dat dit zou gebeuren.

Ergens op een boot is een bruiloft. Uit het water verschijnt een enorme Digimon, MarineDevimon. Matts vader is dichtbij en ziet dit alles gebeuren. Dan belt hij Matt. Matt stelt vervolgens Davis weer op de hoogte.

In een tunnel verschijnen ineens allemaal vleermuizen en buiten staat LadyDevimon op een lantaarnpaal.

Matts vader krijgt te horen dat er aan de oostzijde van de stad weer een monster is verschenen. Ze sturen er een camera heen. Ook in het noorden is er een gekomen: SkullSatamon!

Cody en T.K. haasten zich naar de haven waar MarineDevimon is. Armadillomon digivolvet meteen in Submarimon en Patamon in Angemon en ze vallen aan. Maar MarineDevimon is sterker dan ze dachten. Ikkakumon komt ze te hulp. Hij digivolvet in Zudomon en ook Joe komt eraan. Ze moeten niet alleen aanvallen, maar ook de mensen op de boot redden.

Angewomon, Aquilamon, Kari en Yolei gaan naar LadyDevimon. Ze vallen aan, maar ze is te sterk en Aquilamon belandt op de grond. Angewomon wil hem helpen, maar LadyDevimon houdt haar tegen. WereGarurumon en Garudamon komen aangerend om te helpen, maar dan verdwijnt LadyDevimon.

Davis, Ken, Izzy, Tai, Paildramon, MegaKabuterimon en MetalGreymon proberen SkullSatamon te stoppen. Maar hij is te sterk, ze kunnen hem niet aan. Hij is anders, hij is te sterk om een Control Spire Digimon te zijn, en te kwaadaardig om door een Dark Ring bezeten te zijn. Er zit iemand anders achter. Paildramon digivolvet in Imperialdramon. SkullSatamon valt aan en laat Imperialdramon 'bevriezen'. Hij kan niets meer doen, hij kan zich niet eens meer bewegen. Dan komen de anderen te hulp. SkullSatamon valt aan, hij is te snel om te kunnen raken en ze zijn zo verslagen en digivolven terug naar hun Rookie level. Dan dreigt SkullSatamon een bus met kinderen te laten vallen. Davis staat tegen Imperialdramon te schreeuwen, maar deze beweegt nog steeds niet. Izzy weet waarom hun Digimons terug gedigivolved zijn. Ze zijn nog nooit zo lang in de gewone wereld geweest. Maar ze weigeren terug te gaan naar Digiworld en geven hun laatste energie aan Imperialdramon. Imperialdramon kan weer bewegen en met zijn nieuwe kracht ondergaat hij een Mode Change naar Imperialdramon Fighter Mode! Hij is nu drie keer zo sterk! Agumon en de andere gaan terug naar Digiworld en Imperialdramon vernietigt SkullSatamon. Hij weet de bus met kinderen veilig op de grond neer te zetten.

Als alles voorbij lijkt te zijn, doemt er een Digimon op uit de weg. De Digimon eist dat Ken met hem meegaat, hij wil de Dark Spore in hem. Mummymon en Arukenimon komen ook aan in een busje, zij willen Ken ook. In het busje zitten de vermiste kinderen. Ze gingen vrijwillig mee toen ze hoorden dat ze Ken gingen ontmoeten. Ze willen allemaal net als hem zijn. Ken heeft geen keus, hij stapt in het busje en ze rijden weg. De Digimon op de weg wordt boos, hij wil Ken ook! Davis probeert nog achter het busje aan te rennen, maar moet het opgeven.

Zullen ze Ken ooit nog terug zien en welke duistere krachten zullen de Digidestined nog ontdekken? Kijk naar de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?