Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Dark Sun, Dark Spore

Davis rent nog steeds achter het busje aan, maar hij kan het busje niet bijhouden. Er komt een gele auto langsgereden met achter het stuur Jim, de broer van Joe! Davis, Cody, T.K., Yolei en Kari stappen in en ze zetten de achtervolging op het busje weer voort.

In het busje vraagt Ken waarom Arukenimon zich niet aan de afspraak houdt. Waarom heeft ze de kinderen niet laat gaan? Maar de kinderen willen niet weg, ze vinden Ken geweldig en denken dat hij alles kan wat hij wil. Een man heeft ze verteld dat ze net zo kunnen worden als hem. De man komt tevoorschijn, maar Ken herkent hem niet. De man zegt dat hij ook op de begrafenis van de broer van Ken was. Dan herinnert Ken het zich weer een beetje. Het busje begint ineens te slingeren. Mummymon, die het busje bestuurt, heeft last van vleermuizen die om het busje heen vliegen. Dan verschijnt LadyDevimon en opent het vuur op het busje!

Jim stopt de auto en Gatomon stapt uit. Maar alleen kan ze LadyDevimon nooit verslaan, dus vraagt ze de hulp van Hawkmon. Hawkmon, Kari en Yolei stappen uit en de auto rijdt verder. Hawkmon digivolvet in Aquilamon en daarna DNA-digivikvet hij met Gatomon in Silphymon. Ze gaan achter LadyDevimon aan.

In het busje vertelt de man dat hij Oikawa heet en dat hij een vriend was van Kens vader. Ze werkten voor hetzelfde bedrijf. Ken komt er achter dat hij degene was die de e-mail naar Ken stuurde! Als Arukenimon buiten gaat kijken ziet ze LadyDevimon nog steeds het busje volgen, maar ze is wel in gevecht met Silphymon. Oikawa zegt dat Arukenimon en Mummymon zijn assistenten zijn. Ken roept dat genoeg heeft van die onzin en dat Oikawa nu moet vertellen wie hij en wat hij precies wil.

Davis, Cody, T.K. en Jim volgen nog steeds het bestelbusje. Cody merkt op dat eerst SkullSatamon en daarna LadyDevimon verscheen en of er misschien een verband bestaat tussen de twee en Arukenimon? Volgens T.K. zou dat best kunnen en voorspelt dat niet veel goeds. De achtervolging op het busje wordt steeds wilder. Ze komen aan bij een spoorwegovergang en de slagbomen zijn dicht. Het busje rijdt echter door, maar Jim moet stoppen. Tot hun grote ergernis komt de ene na de andere trein voorbij. Als de bomen eindelijk weer open gaan, zijn ze het busje kwijtgeraakt.

Het busje staat ergens stil aan de kant. Arukenimon en Mummymon zitten in de voorste cabine en wachten tot Oikawa klaar is. Oikawa heeft Ken vastgebonden met zijn sjaal en Ken vraagt wat hij van hem wil. Toen Oikawa Ken voor het eerst zag, wist hij al dat Ken bijzonder was. Ken had een donkere geest van binnen en de Dark Spore zou goed in hem kunnen groeien. Ken vindt dat Oikawa moet ophouden met het verkopen van onzin en vraagt wat de Dark Spore is. Oikawa vertelt dat de Dark Spore het een prachtig werktuig is: het maakt de mens slimmer en beter in sport. De kinderen die nu bij Oikawa zijn raakten enthousiast toen hij ze vertelde wat de Dark Spore hen zou kunnen bieden en willen nu ook een Dark Spore. Oikawa loopt naar Ken en met een apparaat kopieert hij de Dark Spore. Ken zakt in elkaar.

LadyDevimon en Silphymon zijn nog steeds aan het vechten. Een verbaasde menigte mensen kijkt toe.

Als Ken weer bijkomt, ziet hij hoe Oikawa de Dark Spore bij de kinderen inbrengt. Ken kan het niet tegenhouden. Mummymon verklaart ondertussen voor de zoveelste keer zijn liefde aan Arukenimon, maar deze moet nog steeds niets van hem hebben.

Dan komt MarineDevimon de stad in. Door alle chaos sluit de politie de wegen af en kan Jim er met zijn auto niet meer door. In de verte zien ze het busje rijden. Davis stapt uit en samen met Wormmon gaat hij op Raidramon achter het busje aan. Cody en T.K. gaan MarineDevimon aanvallen en volgens T.K. zullen ze hem waarschijnlijk moeten vernietigen. Cody heeft behoorlijke twijfels, maar als hij ziet hoe MarineDevimon alles om zich heen vernietigt gaat hij akkoord. Armadillomon en Patamon digivolven naar Ankylomon en Angemon en meteen DNA digivolven ze naar Shakkoumon.

Kari en Yolei kijken naar het gevecht tussen LadyDevimon en Silphymon, maar het is moeilijk te zeggen wie er wint. Ondertussen valt Shakkoumon MarineDevimon aan. Ze raken een paar hoogspanningsdraden en de stroom in de stad valt gedeeltelijk uit. Silphymon wordt tegen de grond gebeukt. Twee jongens gaan kijken en vragen of alles gaat. Silphymon zegt dat ze daar weg moeten, maar het is al te laat. LadyDevimon pakt een van de jongens vast en dreigt hem te doden.

Raidramon, Davis en Wormmon zitten nog steeds achter het busje aan. Davis weet waar ze heen gaan, naar Highton View Terrace. Daar zagen Tai en de anderen voor het eerst Digimons en het is ook een ingang naar Digiworld.

Yolei wordt boos en slaat LadyDevimon met een skateboard en noemt haar laf. LadyDevimon laat de jongen los en komt op Yolei af. Ze dreigt naar haar uit te halen, maar ze wordt net op tijd vernietigd door Silphymon. Yolei staat aan de grond genageld, maar Silphymon zegt dat ze niets anders kon omdat Yolei's leven in gevaar was. Yolei denkt dat ze een fout heeft gemaakt, maar Kari zegt dat ze geen andere keus had en juist het leven van die jongens heeft gered.

Het gevecht tussen Shakkoumon en MarineDevimon gaat verder. Ze dreigen tegen een ziekenhuis op te botsen. Cody, T.K. en Jim rennen naar binnen om de mensen te helpen. Dan breekt er glas en ze worden bijna verpletterd door een arm van MarineDevimon. Het lukt Shakkoumon net op tijd om MarineDevimon te vernietigen. Cody is erg geschrokken van het feit dat Shakkoumon hem vernietigd heeft. Het meisje in de rolstoel is echter blij en bedankt Cody omdat hij haar leven heeft gered. Ze gaan weg en Cody twijfelt nog steeds of het wel de juiste oplossing was.

Raidramon springt op het dak van het busje en het lukt Mummymon niet om ze af te schudden. Dan komt er een lichtstraal uit het wegdek en verschijnt Daemon. Wie is Daemon? Zal de Dark Spore groeien en zich verspreiden? Kijk naar de volgende aflevering van Digimon, Digital Monsters!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?