Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Dark Gate

Daemon staat midden op de weg en houdt het busje tegen. Ze hebben iets wat hij wil. Davis, Veemon en Wormmon kijken vanaf het dak van het busje toe. Davis zegt dat Daemon nog enger is dan zijn tante Martha! Oikawa stapt uit. Weer zegt Daemon dat hij iets wil wat zij hebben. Oikawa antwoordt dat hij het een eer vindt hem te ontmoeten, maar niet weet waar hij het over heeft. Daemon zegt dat hij Ken en de Dark Spore wil. Veemon vraagt wat een Dark Spore is, maar Davis weet ook niet wat het is.

T.K. heeft net mail gekregen van Davis. Ze zijn op iets groots gestuit in Highton View Terrace en ze hebben hulp nodig. Jim rijdt meteen door naar Highton View Terrace. Cody wil niet dat ze weer een echte Digimons moeten vernietigen, maar Ken en Davis zijn in gevaar. Waarschijnlijk hebben ze geen andere keus.

Kari, Jolei en Gatomon zitten op Aquilamon en vliegen over Highton View Terrace. Het ziet er prachtig uit vanaf boven. Gatomon vertelt dat toen ze nog voor Myotismon werkte, ze voor het eerst in Highton View Terrace kwam. Kari krijgt een e-mail van Davis. Hij heeft waarschijnlijk Ken gevonden. Cody en T.K. zijn al onderweg, ze mogen wel opschieten.

Daemon wordt ongeduldig, hij wil het kind met de Dark Spore. Oikawa weet dat hij Ken niet meer nodig heeft nu de andere kinderen de Dark Spores in zich hebben. Hij laat Arukenimon Ken brengen. Als Veemon dit ziet, wordt hij boos en hij valt Arukenimon aan. Dan valt ook Wormmon haar aan en even later maakt Wormmon Ken los. Wormmon en Veemon digivolven in Stingmon en ExVeemon en vallen Daemon aan. Maar met een simpele aanval slaat hij ze van zich af. Davis zegt dat Ken weg moet nu het nog kan, alleen Ken gaat niet. Eerst moeten ze de andere kinderen redden. Daemon ziet de andere kinderen in het busje en wil naar ze toelopen. Arukenimon en Mummymon proberen Daemon tegen te houden, maar deze is te sterk. Stingmon en ExVeemon DNA digivolven in Paildramon en deze valt aan met zijn Desperado Blaster. Maar nog kunnen ze Daemon niet stoppen. Daemon vergroot zichzelf. Dan komt Shakkoumon en valt Daemon in de rug aan. Daemon draait zich om en vraagt of hij bang moet worden van een gigantische stofzuiger. Maar Shakkoumon laat zich niet zomaar omver praten. Silphymon komt ook te hulp. Daemon valt aan. Dan mega-digivolvet Paildramon in Imperialdramon. Shakkoumon weet met heel veel moeite de aanval van Daemon op te nemen. Weer vallen ze aan en deze keer lijken ze te winnen. Maar als de rook is opgetrokken, heeft Daemon nog geen schrammetje!

De ouders van Ken kijken naar het nieuws. Er zijn weer monsters gezien. Zijn moeder is bezorgd en vraagt of ze de politie niet moeten bellen. Zijn vader antwoordt dat Ken een verstandige jongen is en vast ver weg zit van al dat monstergebeuren.

Daemon wil nog steeds Ken, maar Ken gaat niet met hem mee. Daemon dreigt een gebouw vol met mensen te vernietigen. Ze moeten iets doen. Imperialdramon mode changed in Fighter Mode en probeert de aanval tegen te houden met een andere aanval. Daemon zegt dat ze het maar op moeten geven, maar dat doen ze nooit! T.K. wordt boos. Cody komt met het idee om hem terug naar Digiworld te sturen. Yolei zag een laptop in Jims auto en wil deze gaan halen. Maar Daemon help ze wel een handje. Hij opent zelf de Gate! Hoe is hij anders uit Digiworld gekomen? Als ze hem naar Digiworld sturen, kan hij zo weer terug komen! Yolei wil het opgeven, ze zegt dat hij gewoon te sterk is. Davis vindt dat ze niet zo mag praten. Maar nu denkt Cody ook al dat het zinloos is. Hij is te sterk. Ze kunnen hem wel naar Digiworld sturen, maar hij blijft terug komen totdat hij heeft wat hij wil. Maar volgens T.K. moet er een plek zijn in Digiworld waar ze hem kunnen opsluiten. Dan weet Kari het, de Dark Ocean! Maar ze zien een probleem over het hoofd. Hoe open je die. Kari vertelt dat ze werd gebracht door een mysterieuze kracht, niet door een Gate. Dat betekent dat iemand anders hem opende, dus ze kunnen hem niet zelf openen! Maar toch moet er een manier zijn! Ken weet het! Hij heeft zelf al eens een keer een Gate geopend naar de Dark Ocean met zijn D3. Misschien kan hij de Dark Power in hem nog aanspreken, ook al is hij geen Emperor meer. Hij moet het proberen. De Gate verandert, langzaam komen er donkere golven te voorschijn! Ken doorstaat zijn donkerste angsten en opent de Gate! Als Ken zo dapper is zijn angsten te bevechten, mogen de anderen ook niet zo snel opgeven. Nu helpt Davis hem ook. Hij zegt dat Ken niet meer zo is als de Digimon Emperor. Hij heeft geboet voor zijn fouten, hij kan niet stil blijven staan bij de dingen die hij in het verleden heeft gedaan! Het valt Kari op dat Davis zojuist iets zinnigs zei. En dan lukt het, de Dark Ocean is open! Daemon lijkt niet onder de indruk, maar Silphymon, Imperialdramon en Shakkoumon weten hem de Dark Ocean in te duwen en dan sluit de Gate. Oikawa praat tegen de kinderen. Dan komt de politie. Oikawa springt bij Arukenimon en Mummymon in het busje en ze rijden weg.

De politie stelt de kinderen gerust en brengt ze naar huis. De Digidestined moeten ook maar eens naar huis gaan. Er is alleen te weinig plek in de auto van Jim. Ken zegt dat hij wel met de bus gaat, maar T.K. staat zijn plaats af aan Ken! Onderweg vertelt Ken dat alle kinderen met de Dark Spore geleidelijk zullen veranderen. Het begint dat ze beter worden op school en in sport.

De ouders van Ken kijken nog steeds televisie. Er wordt verteld dat de ontvoerde kinderen terug gevonden zijn. Dan komt Ken binnen. Zijn moeder omhelst hem en zegt dat ze erg ongerust was. Eerst lijkt zijn vader boos, maar uiteindelijk is hij toch blij dat Ken terug is.

Jim brengt iedereen thuis en vertelt aan de ouders smoezen waarom ze zo laat zijn. Als Davis thuis komt, ziet June Jim en ze vraag meteen aan Davis of hij een vriendin heeft. Ze vindt Matt niet meer leuk, want toen bij het concert de monsters verschenen, zag ze hem met Sora! Davis heeft bij voorbaat al medelijden met Jim.

Ken vertelt zijn ouders alles over Digimons en laat ze Wormmon zien. Hij zegt dat hij zijn beste vriend is. Wormmon zegt dat hij veel goede dingen van Ken over zijn ouders heeft gehoord. Ondertussen worden alle 'ontvoerde' kinderen door de politie thuis gebracht.

Oikawa zegt dat alles volgens plan gaan. Snel zullen de Dark Spores in de kinderen ontkiemen. Dan zal hij de Digidestined verslaan en zijn plaats als heerser over Digiworld innemen!

Kunnen de Digidestined Oikawa's duistere plannen dwarsbomen? Dat zie je in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?