Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Duel der WarGreymon

Op een kantoor vragen de Digidestined om wat informatie over Oikawa. Kens vader helpt hen. Oikawa en hij werkte op hetzelfde kantoor, maar sinds een paar dagen is hij niet meer komen opdagen. Ze bedanken Kens vader en gaan weg. Eigenlijk lijkt Oikawa op een normaal mens, maar dat is ie niet. Davis maakt het niet uit wat hij is, zolang hij maar ophoudt!

Oikawa, Arukenimon en Mummymon gaan naar de berg Fuji. Ze stoppen bij een leeg huis. Arukenimon molt de deur en ze gaan naar binnen. Even later kijkt Oikawa in de krant terwijl de televisie aan staat. Er is een discussie bezig over UFO's en monsters. Oikawa zegt dat Digimons net als UFO's zijn, mensen willen het bestaan ervan niet toegeven.

Een van de kinderen met een Dark Spore heeft al zijn huiswerk af, voor heel de vakantie! Zijn ouders prijzen hem dat hij zo'n knappe jongen is. Misschien wordt hij wel net zo'n media held als Ken!

T.K.'s moeder ziet de foto van Oikawa. Ze zegt dat dat die man is. Dan gaat ze weg, maar ze geeft eerst nog even een briefje. Ze heeft zelf wat onderzoek gedaan, ze is namelijk verslaggeefster bij een krant. Op het briefje staan de namen en adressen van de ontvoerde kinderen. Ken vindt dat ze ze moeten helpen voordat ze net zo slecht worden als Ken toen was. Armadillomon vraagt wat ze nu eigenlijk precies van plan zijn. Yolei vindt dat ze zich moeten opsplitsen en die kinderen gaan zoeken. Misschien kunnen ze de Dark Spores beletten te groeien.

Cody, Armadillomon, T.K. en Patamon wachten op een meisje. Daar komt ze. Een kat begroet haar vriendelijk. Alles lijkt normaal, maar dan schopt ze de kat! Ze is al slecht geworden, de Dark Spore heeft haar al in zijn greep. Maar toch gaat T.K. op haar af. Cody vindt het al erg genoeg om tegen Digimons te vechten, straks moeten ze misschien wel tegen andere kinderen vechten! 

Ken, Davis en Kari staan voor een deur. De vrouw wordt boos en slaat de deur dicht. Ze kunnen daar nu niks doen, ze zullen naar de volgende moeten. Het jongetje ziet ze weglopen en zegt dat ze niets anders zijn dan rottige insecten, luizen.

Mummymon is aan het koken, hij heeft een roze schort om! Arukenimon kijkt naar buiten, naar de sneeuw. Ze vraagt zich af wat mensen nou zo leuk vinden aan die witte vlokken, en zou de sneeuw voor problemen zorgen? Oikawa zegt dat ze maar sneeuwkettingen om de banden moet gaan leggen. Ze vraagt waarom en hij antwoordt omdat ze hem irriteert. Met tegenzin gaat Arukenimon naar buiten en maakt de kettingen vast. Dan ziet ze in de lucht een vuurrode bol die een eind verder neerstort. Het is BlackWarGreymon!

Yolei denkt dat het onmogelijk is om de Dark Spores uit al die kinderen te halen. Waarschijnlijk kan alleen Oikawa ze weghalen. Maar dat kan ook in hun voordeel zijn. Vroeg of laat zal hij de kinderen opzoeken. Dus als ze de kinderen in de gaten houden, vinden ze Oikawa vanzelf. Dan krijgt Kari mail, het is van Tai. Gatomon vraagt wanneer ze een keer geen mail krijgt. Tai en de rest kunnen ook meehelpen.

Oikawa, Mummymon en Arukenimon liggen te slapen. Mummymon ligt vaag te dromen over een teddybeer. Oikawa hoort iets en wordt wakker. Hij maakt Mummymon en Arukenimon ook wakker, ze hebben bezoek van BlackWarGreymon. Ze rennen naar buiten.

Kari en Tai zijn in Digiworld terwijl de andere Digidestined de kinderen volgen. 
In Digiworld is het een puinhoop. Dan komen Agumon, Gatomon en Gabumon aan. BlackWarGreymon is iets van plan. Azulongmon had de Digimons wat kracht gegeven, maar hiermee verzwakte de bescherming van Digiworld. Het evenwicht is verstoord en het wordt moeilijk om BlackWarGreymon te stoppen. Dan zien ze ineens de berg Fuji! BlackWarGreymon is in de echte wereld. Agumon zal het tegen hem op moeten nemen. Azulongmon had hem extra kracht gegeven, maar er was niet genoeg voor een ander. Gatomon, Agumon, Tai en Kari gaan terug naar de echte wereld, op zoek naar BlackWarGreymon.

Oikawa vraagt wat BlackWarGreymon wil. Deze antwoordt dat hij zijn echte schepper wil zien. Arukenimon zegt dat zij dat is. Dan vraagt BlackWarGreymon wie haar dan heeft gemaakt. Oikawa antwoordt dat hij dat was, hij heeft haar en Mummymon gemaakt. Dit verbaast Mummymon en Arukenimon, dit hadden ze niet verwacht. Oikawa heeft zijn DNA omgezet in data. Dus BlackWarGreymon is ook een product van de echte wereld. Eindelijk begrijpt hij het. Hij zocht naar antwoorden in de Digitale wereld, maar kon daar niets vinden. Nu weet hij hoe dat komt. Ze maken deel uit van de echte wereld. Ze horen niet thuis in de echte wereld. Oikawa wil dat BlackWarGreymon weg gaat, maar deze gaat niet. Hij zegt dat vreemde objecten geŽlimineerd moeten worden. Oikawa wordt boos omdat hij een vreemd object genoemd wordt en laat Mummymon en Arukenimon aanvallen. Net als ze willen aanvallen, komen Agumon, Gatomon, Tai en Kari. BlackWarGreymon herkent Agumon en wil nu hem aanvallen. Agumon warp-digivolvet naar WarGreymon en de twee vallen elkaar aan. Oikawa, Mummymon en Arukenimon willen ervan doorgaan, maar Nefertimon en Kari gaan achter ze aan.

BlackWarGreymon vraagt waarom ze hem aanvallen. Tai legt uit dat als hij Oikawa vernietigt, ze de Dark Spores niet uit die kinderen kunnen krijgen. 

Oikawa en de rest zitten in de auto en proberen Nefertimon af te schudden. Kari en Nefertimon hebben hulp nodig.

WarGreymon probeert BlackWarGreymon over te halen om te stoppen met vechten, maar dat lukt niet. WarGreymon snapt niet dat ze geen vrienden kunnen zijn. BlackWarGreymon vindt vriendschap maar zwak, hij is gebouwd om te vechten. Twee WarGreymons is te veel, dus een moet er weg.

T.K., Yolei, Aquilamon en Pegasusmon komen Kari en Nefertimon te hulp. Stingmon, Ken, ExVeemon en Davis hebben een wegomlegging aangelegd. Wat is er nou zo vreemd aan gewoon wat digitale monsters die het verkeer omleiden? Dan schiet Ken iets te binnen. Wat als de militaire basis hierbij betrokken raakt? Maar daar zorgen Cody en Digmon wel voor. Digmon maakt met zijn Rock Cracking een grote geul en de tanks kunnen niet meer verder.

Nefertimon, Pegasusmon en Aquilamon proberen de auto met aanvallen tegen te houden. Oikawa neemt het stuur over en nu valt Arukenimon ook aan. Dan staat Paildramon midden op de weg. Met veel moeite weet Oikawa hem te ontwijken.

BlackWarGreymon en WarGreymon vechten verder en gaan richting de basis. Davis ziet dit en weet niet wat hij nu moet doen, naar de basis of achter Oikawa aan. Hij besluit toch naar de basis te gaan. Paildramon mega-digivolvet in Imperialdramon en ze gaan achter de twee aan. De twee WarGreymons zijn in de stad aangekomen, mensen slaan op de vlucht. Imperialdramon mode changet in Fighter Mode en gaat zich ook met het gevecht bemoeien. Hij pakt BlackWarGreymon vast en ze gaan hoger de lucht in. Zo kunnen er geen onschuldige mensen gewond raken. Weer vallen ze elkaar aan, er volgt een enorme explosie.

De auto moet stoppen voor een trein. Oikawa heeft daar geen geduld voor, ze rennen wel verder. Kari, Yolei, T.K. en hun Digimons zitten nog steeds achter ze aan. Mummymon houdt ze tegen met een aanval en ze raken Oikawa, Mummymon en Arukenimon kwijt. 

Op de rotsen bij de zee ligt een zwaargewonde BlackWarGreymon, samen met Veemon, Wormmon en Agumon. BlackWarGreymon wou dat ze hem helemaal vernietigd hadden. Wormmon snapt dat niet, dat hij alleen maar op zoek was naar iemand die hem zou kunnen vernietigen. Toen Ken Digimon Emperor was, behandelde hij Wormmon als visvoer. Bijna geloofde hij wat Ken over hem zei, maar diep binnen in wist hij dat de echte Ken op een dag weer zou opstaan. Hij bleef volhouden, hij gaf niet op en dat mag BlackWarGreymon nu ook niet doen. Agumon vertelt dat hij zijn hele leven al heeft gevochten, maar hij bleef geloven in de dingen waarvoor hij vocht. Veemon zegt dat er ook veel leuke dingen zijn in het leven en ze zouden best wel vrienden kunnen worden. Maar BlackWarGreymon moet daar nog over nadenken, misschien hebben ze wel gelijk. Hij gaat weg.

Zal BlackWarGreymon de antwoorden vinden die hij zoekt en zal hij zich aansluiten bij de Digidestined? Je ziet het in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?