Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het Lot van BlackWarGreymon

In Digiworld leggen Agumon en de anderen stenen op de plek van de Gate.

In de echte wereld worden mensen duidelijk gemaakt binnen te blijven, voor hun eigen veiligheid. Ze zeggen dat er waarschijnlijk een stel aandachttrekkers achter dit alles zit.

Cody zit binnen, samen met zijn opa. Dan horen ze iets. Cody zegt dat het zijn maag is, maar het komt van onder de tafel. Het is Armadillomon! Cody heeft heel wat uit te leggen. Zijn opa dacht al dat er iets aan de hand was. Dat beestje is niet van deze wereld, hij komt uit een andere dimensie, misschien wel een digitale. Maar hoe kon zijn opa dat nou weten? Wist hij van Digiworld? Cody's vader had het vroeger vaak over een rare plaats, Digiworld. Eerst dacht hij dat het kwam door al die videospelletjes, maar het werd steeds erger. Het maakte zijn opa ongerust. Dan komt Cody's moeder. Hij mag niet weg van haar, maar zijn opa zegt dat alles goed komt en dat ze wel Kendo gaan oefenen.

Arukenimon vertelt aan Oikawa dat de Digidestined de kinderen in de gaten houden, maar de Dark Spores zijn al aan het ontkiemen. Er is nog wel een probleem: bij een van de kinderen kiemt de Dark Spore sneller dan verwacht.

Het meisje zegt dat ze niets voorstelt zonder de Dark Spore, dan is ze maar middelmatig. Nu kan ze hier tenminste bovenuit stijgen. Dan komt haar moeder en vraagt wat ze aan het doen is. Het meisje antwoordt dat ze zich daar niet mee moet bemoeien en haar moeder loopt weg. Het meisje loopt weg en vraagt zich af hoe ze nu kan werken als er allemaal middelmatige mensen om haar heen hangen.

Cody en Armadillomon lossen Yolei en Hawkmon af. Deze gaan even wat te eten halen. Cody hoort dan dat er ergens een ruzie is. Het is bij het meisje, het is een erge ruzie. Oikawa komt aan en zegt dat ze hem niet kunnen stoppen. Dan schrikt Oikawa als hij de naam van Cody's vader op zijn tas ziet staan. Yolei en Hawkmon komen helpen en even later staan ook Mummymon en Arukenimon op de straat. Ze willen aanvallen, maar Oikawa verbiedt het ze en ze gaan weg. Oikawa denkt terug aan vroeger. Niemand begreep hem, maar Hiroki, de vader van Cody, begreep hem. Maar wat maakt hij zich druk, hij is dood! Hij wou dat Hiroki de digitale wezens kon zien die hij heeft gemaakt van zijn eigen DNA.

Arukenimon zit op een schommel, terwijl Mummymon heel irritant heen en weer loopt. Ze konden die kinderen toch te grazen nemen, maar waarom mochten ze dat niet? Dan denkt hij aan wat BlackWarGreymon zei. Oikawa heeft ze maar gemaakt, zijn ze niets anders dan virussen? Arukenimon ergert zich kapot aan Mummymon en zegt dat ze het wel uit gaan zoeken.

Cody wil weggaan, zijn opa zegt nog even dat hij wel voorzichtig moet doen. Dan vraagt Cody of zijn vader bij een de goede hoorde. Zijn opa antwoordt van wel en vraagt waarom hij dat wil weten. Cody vertelt dat hij een man ontmoette die hem kende, Oikawa. Cody's opa vindt dit heel interessant, hij kent Oikawa.

Ken en Wormmon lopen achter het meisje aan. Hij probeert haar over te halen, maar ze zegt dat ze niet wil veranderen. Ken vertelt dat hij zichzelf veranderde omdat hij zich dan leuker vindt. Ze vindt het dom dat hij alles heeft opgegeven en ze loopt weg.

Davis, Veemon, Cody en Armadillomon gaan naar Ken toe. Het meisje begint ineens te schreeuwen, haar hoofd doet zeer. De Dark Spore is uitgekomen en is een Dark Flower geworden! Oikawa, Mummymon en Arukenimon staan bij het meisje. Stingmon en ExVeemon DNA digivolven in Paildramon en valt Arukenimon en Mummymon aan. Oikawa gaat er ondertussen vandoor met het meisje. Armadillomon digivolvet in Digmon en wil hem tegenhouden, maar Arukenimon en Mummymon vallen hem aan en Digmon dedigivolvet. Ken roept dat het meisje weg moet gaan, maar ze gaat niet, ze wil niet weg. Oikawa houdt zijn hand boven de bloem en neemt alle energie op. De bloem verdwijnt en het meisje zakt in elkaar. Oikawa heeft haar nu niet meer nodig. Oikawa zegt dat Cody zichzelf moet verbeteren, niet de wereld. Zijn vader wilde dat ook altijd. Cody wordt boos en rent op Oikawa af, maar verstart dan. Om Oikawa heen hangt een paarse gloed, een krachtveld. Ze mogen hem niet onderschatten. Uit het niets duikt BlackWarGreymon op. Hij valt Mummymon en Arukenimon aan en verjaagt ze. Nu wil hij Oikawa. Hij vraagt of hij die twee Digimons niet heeft gemaakt om minder alleen te zijn. Oikawa deinst even terug, maar wordt dan boos. Yolei, T.K., Kari en hun Digimons komen aangerend. BlackWarGreymon praat nog steeds tegen Oikawa. Hij zegt dat hoe meer macht je hebt, des te eenzamer je bent.

Cody's opa komt dan ook nog. Hij herkent Oikawa meteen, hij vond hem altijd al raar, maar had nooit gedacht dat hij echt zou doordraaien. Cody's opa verbood ze nog te computeren, ze gingen zo op in die andere wereld. Maar ze moesten weer met beide benen op de grond komen te staan. Op een dag gebeurde het, Hiroki ging dood. Oikawa werd gek, hij was gebroken. Het was zijn enige vriend. Maar nu wil Cody's opa wel zijn vriend worden. Dan wordt de gloed om hem heen groter en zijn ogen worden rood. Hij wil Cody's opa aanvallen, maar BlackWarGreymon springt ervoor en redt zo zijn leven, hij is alleen wel zwaar gewond. Er verschijnt even een schaduw over Oikawa. BlackWarGreymon schrikt en vraagt zich af hoe hij zo blind had kunnen zijn. Oikawa gaat weg, hij moet de Dark Spores oogsten en naar Digiworld gaan.

BlackWarGreymon moet hem tegenhouden, hij mag niet naar Digiworld. Hij is er echt heel slecht aan toe, hij kan het niet overleven. BlackWarGreymon komt met het idee de Higton View Terrace Gate te sluiten met zijn lichaam. WarGreymon probeert hem nog om te praten, maar kan hem niet tegenhouden. BlackWarGreymon offert zich op om de Gate te sluiten. Hij wilde altijd al iets goeds doen met zijn leven en dat is hem nu gelukt. In Digiworld zien ze het ook. De stenen lichten even op in de vorm van BlackWarGreymon.

BlackWarGreymon heeft de Gate gesloten, maar zal het lukken Oikawa te behoeden om naar Digiworld te gaan? Kijk naar de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?