Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Oikawa Shame

De Digidestined zitten in de bosjes. Ze wachten op de kinderen. Een daarvan staat op de brug. Dan komt een tweede, en zo komen er steeds meer. Maar wat doen ze daar? Waarschijnlijk wachten ze op Oikawa. Hier in Higton View Terrace was eens een Gate naar Digiworld die BlackWarGreymon heeft gesloten. Maar Oikawa weet dat waarschijnlijk niet. Dan komt T.K. bij de anderen. Hij vraagt waar Tai en Sora zijn. Die letten op dat meisje van gisteren of er niets met haar gebeurt.

Tai, Sora en Agumon sluipen achter het meisje aan, alleen Agumon werkt niet echt mee. Eerst moest hij stil zijn en nu moet hij nog 'onzichtbaar' zijn ook!

Matt maakt zich geen zorgen. Tai is zijn beste vriend en hij begrijpt hem en Sora kan hij vertrouwen. Dan gaat Izzy's mobieltje af. Het is zijn moeder. Ze zegt dat ze ook in Highton View Terrace is. Izzy kijkt over de railing van de brug en ziet zijn moeder in de telefooncel staan! Hij vraagt wat ze hier doet. Ze legt uit dat iedere ouder wel iets doet, en ze wilde ook graag helpen. Daarom heeft ze broodjes klaargemaakt, zonder korstjes! Hij gaat wel even naar haar toe. Kari vraagt zich af of ze wel iets kunnen doen. Alles wordt maar erger en erger in Digiworld. Ze weten niet eens wat Oikawa van plan is en wat moeten ze doen om die kinderen te redden? Maar T.K. spreekt haar moed in, je moet altijd in jezelf blijven geloven.

Oikawa, Mummymon en Arukenimon staan op het dak van een gebouw. Oikawa zegt dat het tijd is om te gaan oogsten.

Ken ziet iets op het gebouw waar Oikawa opstaat, maar ziet hem niet. Wormmon vraagt wat er is en Ken antwoordt dat hij denkt dat Oikawa daar zit, maar hij weet het niet zeker.

Arukenimon vraagt of ze ze gezien hebben. Oikawa zegt van niet, anders was het al voorbij geweest. Mummymon begrijpt het verkeerd en Oikawa antwoordt dat het voor hun voorbij geweest zou zijn.

Ze bedanken Izzy's moeder voor de broodjes en Izzy zegt tegen haar dat ze nu maar beter weg kan gaan, het kan gevaarlijk worden. Eigenlijk wil ze niet weg, maar Matt zegt dat Izzy veel om haar geeft en niet zou willen dat er iets met haar zou gebeuren. Dan krijgt ze een idee, ze gaat met de ouders van de kinderen praten, zodat die weten wat er gebeurt en ze gaat weg. Cody vraagt zich af of hun ouders ze wel kunnen helpen. T.K. zegt dat ze niet moeten opgeven, misschien kunnen hun ouders ze juist wel bereiken. Ken reageert dat dankzij hun alles met hem goed is gekomen. Hij kon eindelijk de liefde die zijn ouders hem probeerde te geven, accepteren. Hawkmon waarschuwt dat er iets gebeurt.

Het is Oikawa, hij staat tussen de kinderen. Ze gaan erop af. Nu verschijnen Mummymon en Arukenimon ook. Oikawa zegt dat ze hem niet kunnen stoppen. Als hij de wortels van de Dark Flowers laat zitten, zullen de kinderen in Dark Trees veranderen. Matt vraagt aan Ken of dit waar is. Ken weet het niet, bij hem is het nog nooit zo ver gekomen. Oikawa vertelt dat de Dark Spore in Ken het origineel is, dus daar kon blijven zitten zonder hem te vernietigen. Maar die in de kinderen is maar een kopie. Oikawa typt iets in op zijn laptop. Mummymon zegt dat ze naar Digiworld gaan. Volgens Oikawa kunnen ze niets doen om hem tegen te houden daar naartoe te gaan. Hij heeft Arukenimon en Mummymon van hier al eens naar Digiworld gestuurd, met succes. Davis verklapt bijna dat BlackWarGreymon die Gate gesloten heeft. Oikawa zal verbaasd zijn als deze niet opent en dan hebben ze zo de tijd om de kinderen te redden. Ken vraagt waarom hij hem gekozen heeft. Oikawa wist dat hij een Digidestined was, hij was ook de zwakste, omringt door duisternis. Maar Ken bleef niet altijd zo. Dan vraagt Ken waarvoor de Control Spires waren. Ze zijn een gift van de Dark Ocean, om hem bezig te houden en om de grenzen van Digiworld te veranderen. Izzy vraagt wat hij hiermee wilde bereiken. Oikawa zegt dat hij altijd al een Gate naar Digiworld kon openen, maar nooit door de verdediging heen kon. Daarom maakte hij Mummymon en Arukenimon om die in plaats van hem naar Digiworld te sturen. Maar hij wilde meer. Daarom maakte hij de Dark Spore en liet Ken de Control Spires bouwen. Hij bracht de Dark Spores in andere kinderen en zo zou hij ook naar Digiworld kunnen. Zijn droom komt eindelijk uit, hij wou dat Hiroki dit kon zien. Nu gaan ze naar Digiworld. De kinderen gaan in een kring staan en beginnen met zingen. Er verschijnt een blauwe gloed en de Gate gaat open! Ze gaan de Digiworld in, gevolgd door Arukenimon en Mummymon. De Digidestined hebben geen andere keus dan ze achterna te gaan. Matt, Joe en Izzy blijven achter, ze kunnen niet anders.

De kinderen rennen blij naar binnen en Oikawa huilt bijna van blijdschap. Dan ziet hij een van de kinderen op de grond zitten. Het jongetje zegt dat het niet klopt, dat ze niet in Digiworld zijn. Alles om hen heen verandert in een van de meest maffe omgevingen. Oikawa snapt niet wat er gebeurt, hoe kan dit? 

De Digidestined zijn er ook en hun Digimons vallen Arukenimon en Mummymon aan. Maar ook zij begrijpen niet in wat voor wereld ze terecht zijn gekomen. Omdat BlackWarGreymon de Gate gesloten heeft, zijn ze in een heel andere wereld terechtgekomen. Oikawa roept dat hij het niet eerlijk vindt, hij wilde zijn hele leven al naar Digiworld. Dan verschijnt er een mond die zegt dat Oikawa nooit Digiworld zal zien. De kinderen huilen. Ze zijn terechtgekomen in een wereld van wanhoop waar je ziel overspoelt wordt met duisternis. Ze kunnen niet ontsnappen! T.K. vraagt of het wezen samenwerkt met Daemon, maar dat is niet zo. De stem van het wezen is de stem van Oikawa. Hoe kan dit? Zelfs Oikawa snapt het niet. Het wezen legt uit dat hij ongeveer drie jaar geleden was samengesmolten, want hij had een gastheer nodig. Drie jaar geleden, dat was toen Hiroki overleed. Het wezen zegt dan dat Oikawa even terug moet denken. Ze denken terug aan de dag toen de Digiworld boven de echte wereld verscheen. Oikawa zag vanaf een eind de kinderen naar Digiworld gaan en smeekte om ook te gaan. Dan hoorde hij de stem, die vroeg of hij echt naar Digiworld wilde. Oikawa antwoordde dat hij daar alles voor over zou hebben. Oikawa herinnert zich het weer, het was dezelfde stem! Gatomon herinnert zich de stem ook: het is die van Myotismon! De stem zegt dat het waar is en vertelt ook dat de Control Spires gemaakt zijn van haar staartring! Gatomon wordt boos en ze wil digivolven om hem vervolgens aan te vallen. De stem zegt dat ze niet weet tegen wie ze het op wil nemen. Uit Oikawa komt een blauwe gloed en een tweede Oikawa verschijnt. Deze zegt dat die dankzij de Dark Spore tot leven is gekomen. Oikawa valt dan op de grond en blijft levenloos liggen. De kinderen worden bang. De andere 'Oikawa' wil de Dark Flowers gaan absorberen. Ze kunnen dit niet zomaar toelaten en ExVeemon en Stingmon vallen aan, maar Mummymon en Arukenimon weten ze tegen te houden. De Oikawa absorbeert alle Dark Flowers en begint dan te transformeren in.MaloMyotismon! Hij pakt Arukenimon op en knijpt haar bijna fijn. Mummymon weet niet wat er gaat gebeuren, waarom doet hij dat? Dan vernietigt hij haar! Mummymon wordt boos en valt aan. Met zijn Snake Bandages wil hij hem vastbinden, maar dat mislukt. MaloMyotismon dreigt, maar Mummymon is niet bang en valt weer aan. Deze keer doet MaloMyotismon een aanval en vernietigt Mummymon!

Gatomon zegt tegen Kari dat ze moet digivolven, maar Kari wil niet dat ze wordt vernietigd. Davis zegt dat ze wel moeten vechten, maar de anderen zijn zelfs bang. Davis zegt dat ze moeten geloven dat ze kunnen winnen, anders hebben ze eigenlijk al verloren. ExVeemon reageert dat Davis gelijk heeft en hij wil wel vechten. Nu wil Ken ook vechten, ze moeten DNA digivolven. Maar hij trilt helemaal. Davis zegt dat hij zijn angsten moet overwinnen. Ook T.K. vindt dat ze moeten vechten. Ze moeten hun angsten zien te verbergen, anders zal MaloMyotismon het tegen ze gebruiken.

Kunnen de Digidestined hun angsten overwinnen en de strijd winnen van MaloMyotismon? Je ziet het in de volgende Digimon, Digital Monsters!

Geschreven door: Katinka

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?