Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Laatste Verleiding

ExVeemon probeert MaloMyotismon te grazen te nemen maar hij is een Champion tegen een zeer krachtige Mega Digimon. T.K. vindt dat ze beter kunnen weggaan. Davis wil dat niet doen als ExVeemon nog steeds wil vechten, want dan gaan ze samen ervoor. Ook ExVeemon denkt er zo over en met alle kracht geeft hij MaloMyotismon een klap die MaloMyotismon wel moet voelen. Zelfs ExVeemons Vee Laser lijkt schade aan te brengen. Voordat ExVeemon weer een Vee Laser af kan vuren, komt MaloMyotismon terug met een Illusion aanval en alle kinderen worden erdoor geraakt en wanen zich allemaal in een fantasiewereld die ze zo graag willen hebben.

T.K. komt in zijn wereld thuis en ziet zijn hele familie gezellig aan tafel zitten. Yolei komt in haar wereld ook thuis aan een tafel met heel veel toetjes, die ze niet hoeft te delen. Cody waant zich in de Digiworld samen met zijn vader. Kari bevindt zich in een park waar het heel rustig en vredig is en waar zelfs Digimons tussen de mensen zijn.

T.K. is aan het eten en dan ziet hij Patamon op zijn hoofd die zegt dat hij hem nodig heeft. Ook zegt Patamon dat het allemaal een illusie. Dan verdwijnt de illusie van T.K. en heeft Patamon ervoor gezorgd dat T.K. zijn ogen heeft geopend. T.K. roept dat MaloMyotismon hiervoor zal boeten. Dan komt Davis uit het niets tevoorschijn en vraagt of T.K. hem wil helpen en dat wil T.K. wel.

Yolei is zich aan het volproppen met toetjes. Dan hoort ze Hawkmon die naast haar staat en vraagt of Yolei nou dit nou echt allemaal wil en vooral zonder haar broers en zussen. Yolei zegt van ja. Als ze weer een hap neemt en erover nadenkt zegt ze dat ze haar familie eigenlijk nu al mist. Hawkmon blijft op haar inpraten en door de wijze woorden van Hawkmon komt ook Yolei uit haar fantasiewereld. Dan komt ExVeemon tevoorschijn en zegt dat hij wel wat hulp kan gebruiken. Yolei stemt daar mee in.

Cody vertelt zijn vader hoe ze Daemon hebben verslagen. Opeens staat Armadillomon naast hem en zegt tegen Cody dat het zijn vader niet is. Als Cody zegt dat het wel zijn vader is, zweeft zijn vader de lucht in over de afgrond en verdwijnt in de verte. Cody zegt dat hij dan de Digiworld met zijn moeder gaat delen. Armadillomon zoent Cody's ogen. Dan verschijnt het Digi-ei van Moed dat verandert in FlameDramon. Flamedramon zegt dat ze moeten gaan en daar stemt Cody mee in.

Kari zit samen met Gatomon bij een park en zien vele kinderen spelen met Digimons zonder dat een of andere gek het probeert te verstoren. Gatomon zegt dat het wel allemaal leuk en aardig is maar dat dit niet is wat het lijkt. Kari denkt dat Gatomon een beetje teveel Catnip heeft gebruikt, maar dan verdwijnt haar omgeving ook. Gatomon heeft Kari's ogen geopend. Gatomon zegt dat MaloMyotismon een spreuk over de Digidestined heeft gesproken om niet met hem meer te kunnen vechten. Dan verschijnt het Digi-ei van vriendschap dat in Raidramon verandert en ze gaan mee om te helpen bij het redden van de wereld.

Ken bevindt zich in een zandstorm in de Digitale Wereld. Als de storm gaat liggen ziet hij in de verte een persoon vastgebonden aan een paal. Hij loopt er naar toe en ziet dat de vastgebonden persoon de Digimon Emperor is. De Digimons die hem hebben vastgebonden vuren hun aanvallen op hem af en vernietigen de Digimon Emperor. De bril van de Digimon Emperor vliegt door de lucht en valt op de grond. Dan hoort Ken een bekende stem. Het is zijn broer: Sam! Sam wil dat Ken bij hem blijft waar niemand hem meer kan lastig vallen over zijn verleden. Dan staat Wormmon ineens op de plaats van Sam. Ken vraagt waar Sam is gebleven. Wormmon zegt dat Sam er nooit heeft gestaan omdat het een illusie was. Wormmon zegt dat Ken zijn verleden niet kan veranderen maar wel zijn toekomst. Dan komt ook Ken weer bij zijn positieven en hij zegt dat MaloMyotismon hiervoor zal boeten. En het zet ook alle dingen die hij vroeger heeft gedaan naast zich en zegt dat hij geen speeltje van de duisternis meer is, zelfs MaloMyotismon kan daar niets meer aan doen. Wormmon juicht Ken toe.

Uit het niets komen Davis, T.K. en Patamon te voorschijn. Davis zegt dat ze zijn vrienden zijn en als er problemen zijn dat hij altijd op hen kan rekenen. Dan komen Yolei, ExVeemon en Hawkmon erbij. Hawkmon zegt dat Davis gelijk heeft. Als een van hen zal vallen dan zal de ander hem helpen op te staan. Kari, Raidramon en Gatomon komen er ook bij. Kari zegt dat ze zijn vrienden zijn en dat zij hem nodig hebben net als hij hen en dat ze zonder zijn ervaringen nooit zo ver waren gekomen als ze nu zijn. Als laatst komen Cody, Flamedramon en Armadillomon erbij. Cody zegt dat Kari gelijk heeft maar dat hij het zelf moet geloven om dat te bereiken. Ken zegt dat hij dat doet. T.K. zegt dat het wel lang heeft geduurd om dat van hem te horen. Dan verdwijnt de fantasie wereld om hen heen en ze zijn weer terug in de werkelijkheid.

MaloMyotismon gelooft zijn ogen niet. Davis zegt tegen MaloMyotismon dat zijn truc niet heeft gewerkt en laat dan zijn Digimon MaloMyotismon aanvallen. Flamedramon met zijn Fire Rocket, Raidramon met zijn Thunder Blast en ExVeemon met zijn Vee Laser. En die aanvallen doen MaloMyotismon echt zeer. Ken vraagt zich af hoe Veemon in al zijn drie digivoluties kan zijn. Davis zegt dat MaloMyotismon zijn bloed liet koken en daardoor wilde hij dat ExVeemon sterker zou zijn en dat gebeurde dan ook. T.K. denkt dat Davis de krachten van de dimensie, waar ze zich nu in bevinden, heeft weten te benutten. Dan neemt T.K. de proef op de som samen met Patamon. T.K. wenst dat de krachten van de duisternis geen van zijn vrienden verwondt en dan licht zijn D-3 op. Patamon digivolvet in al zijn vormen: Pegasusmon, MagnaAngemon en Angemon. Ze vuren hun sterkste aanvallen op MaloMyotismon af en die veroorzaken wat schade aan hem.

Ook Yolei doet hetzelfde en wil dat ze sterk zijn. Hawkmon digivolvet in zijn drie digivoluties: Shurimon, Aquilamon en Halsemon. Dan vuren ook zij hun aanvallen af op MaloMyotismon en verwonden hem nog meer. Cody wil dat MaloMyotismon geen enkele levende ziel en Digimons meer pijn doet. Armadillomon digivolvet in Submarimon, Ankylomon en Digmon. Ook zij vuren hun aanvallen op hem af en verzwakken MaloMyotismon nog meer.

Het is nu aan Kari en Gatomon. Kari wil dat MaloMyotismon wordt gestopt en dat de toekomst van beide werelden in hun handen is. Gatomon digivolvet in Nefertimon en Angewomon. De Rosetta Stone van Nefertimon wordt door de pijl van Angewomon in kleine delen geschoten en verwonden zo MaloMyotismon nog meer.

Ook Wormmon digivolvet in Stingmon en verwondt MaloMyotismon met zijn Spiking Strike. Dan valt MaloMyotismon aan. Maar de Champion Digimon DNA-digivolven is hun Ultimate vormen en Paildramon digivolvet in Imperialdramon en daarna in ImprialDramon Fighter Mode. Dan staan alle digivoluties ineens voor MaloMyotismon. MaloMyotismon vraagt zich af wat Davis in zich heeft omdat hij niet onder invloed kwam van zijn toverspel. Davis heeft gewoon niks om zich zorgen te maken.

De twee Imperialdramons schieten hun Positron Laser op MaloMyotismon en die zijn raak. Als de rookwolk is opgetrokken is er een gat zichtbaar in de dimensie. Alle Digidestined en hun Digimons gaan door de opening. Als ze erdoor zijn blijven er drie Digimons over: Imperialdramon Fighter Mode, Silphymon en Shakkoumon. MaloMyotismon komt achter hen aan en de Digimons vallen hem aan. MaloMyotismon is een stuk sterker omdat hij zich voedt met de duisternis. Hij creŽert een gat in de lucht waardoor de aarde zichtbaar is. MaloMyotismon omhult de aarde met duisternis.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?