Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het Verhaal (Seizoen 1)

Zeven kinderen die op zomerkamp zijn, worden onverwacht getransporteerd door "Digivices" naar een kleurrijke en raadselachtige wereld. Verdwaald en eenzaam, raken ze bevriend met kleine digitale monsters, Digimons. De kinderen en hun Digimon partners worden al snel onafscheidelijk, en de kleine wezentjes gidsen hun menselijke vrienden door de wonderbaarlijke Digiworld. Ze beschermen de kinderen tegen de hordes van kwaadaardige Digimons.

De groep ontdekt al snel dat sommige Digimons die ze tegenkomen niet kwaadaardig zijn van nature maar dat ze goede Digimon zijn die kwaadaardig zijn gemaakt. Een donkere kracht is in staat om zelfs de liefste Digimons te veranderen in slechte monsters door 'Black Gears' in hun lijfjes te stoppen. De kwaadaardige kracht bedreigt de hele Digiworld, en overal waar het is veroorzaakt het chaos en vernietiging.

Als ze hun weg naar huis proberen terug te vinden, worden de zeven kinderen verder en verder het mysterie ingetrokken. Door teamwerk en vertrouwen helpen ze hun nieuw gevonden Digimon vrienden te laten digivolven van "monsters in-training" naar grote kampioenen die de Digiworld moeten redden van de kwaadaardige kracht die het probeert te vernietigen. Samen beleven ze het avontuur van hun leven, waarbij de band tussen de Digimons en de kinderen onbreekbaar blijkt te zijn!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?