Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De film begint met Greymon die vecht met Parrotmon, terwijl een jonge Tai en Kari angstig toekijken. Vervolgens stelt Kari zichzelf voor en ze vertelt wat het inhoud om een Digidestined te zijn. Ze vertelt dat er in Amerika ook een Digidestined woont die Willace heet en die maar liefst twee Digimons heeft.

Acht jaar geleden

Toen Kari en Tai voor het eerst met Digimons in aanraking kwamen, waren ze nog klein en woonden ze nog op Hightonview Terrace. Op een nacht moet Tai naar de WC en ziet dat Kari voor de computer zit. Uit de computer komt een Digi-ei. Op dat moment krijgt Willace in Amerika ook een Digi-ei.

De volgende ochtend wordt Tai wakker en hij denkt dat hij gedroomd heeft. Dan ziet hij dat Kari met het Digi-ei ligt te slapen, het moet dus wel echt zijn. Tai maakt het ontbijt klaar, terwijl Kari op het ei let. Ze blaast op haar fluitje (hetzelfde fluitje dat ze in seizoen 1 draagt en later aan Gatomon geeft). Het ei valt en Kari gaat er achteraan. Het ei komt uit en Botamon komt eruit tevoorschijn en springt in Tai's gezicht. Vervolgens springt hij de hele slaapkamer door en kruipt onder het bed. Tai denkt dat Botamon gevaarlijk is en gooit zijn bril naar Botamon. Botamon verdedigt zich met een Bubble Blow aanval. Dan blaast Kari op haar fluitje en wordt zo vrienden met Botamon. Kari geeft Botamon van alles te eten en wil hem houden. Uiteindelijk besluiten ze dat Botamon op de bankt moet slapen. Ze zeggen tegen hun moeder dat het een nieuw kussen is. Dan belt Sora op, die woedend is op Tai, omdat Mimi heeft gezegd dat hij diegene was die in haar muts gekotst heeft. De telefoon begint te storen en alle andere elektrische apparaten in het huis ook.

Als Tai weer terugkomt bij Kari en Botamon, blijkt Botamon te zijn gedigivolved in Koromon. Tai vraagt zich af wat ze moeten doen als hun moeder hierachter komt. Ze geven Koromon wat te eten van het eten van de kat en Tai besluit dat Koromon weg moet. Koromon krijgt ruzie met de kat, omdat hij zijn eten heeft opgegeten. Tai probeert Koromon nog te beschermen, maar hij wordt toch gekrabd. Het eten is klaar, maar Tai en Kari blijven met Koromon praten. Hij stelt zich voor en zegt dat hij een Digimon is en uit Digiworld komt. Tai en Kari stellen zich ook voor. Ze worden vrienden.

Elke keer dat de Digimons uit het Digi-ei digivolvede, gebeurde er iets raars met de elektriciteit in de stad. Kari blaast op haar fluiten om een slapende Tai hiervan op de hoogte te stellen. Koromon ligt onder de lakens van het bed en ziet eruit of hij ziek is. Dan digivolvet hij in Agumon. Dit is echter niet Tai's latere Agumon maar een andere, een grotere. Hij probeert naar buiten te komen en Kari klimt op zijn rug. Samen springen ze van het balkon af, een bezorgde Tai achterlatend. Kari en Agumon zijn ongedeerd en maken een ritje door de stad. Tai gaat op zoek naar hen. Agumon vernielt een telefooncel met zijn Pepper Breath aanval en Kari wordt heel erg bang. Agumon gebruikt nog een paar keer Pepper Breath en een paar vreemde lichten verschijnen boven Hightonview Terrace. De elektriciteit slaat weer op hol en samen met Kari en Tai zien Matt, T.K., Joe, Izzy, Sora en Mimi een groot Digi-ei verschijnen waar Parrotmon uit tevoorschijn komt. Agumon gebruikt Pepper Breath en de toekomstige Digidestined kijken toe. Tai trekt Kari weg van de vechtende Agumon maar ze wil niet. Parrotmon gebruikt de Sonic Destroyer aanval en veroorzaakt een enorme explosie. Tai, Kari, Matt, T.K., Joe, Izzy, Sora en Mimi zien dat de elektriciteit weer op hol slaat en Agumon is gedigivolved naar Greymon! Greymon begint met Parrotmon te vechten. Kari begint te huilen. Greymon raakt gewond en kan niet meer vechten. Kari probeert hem te helpen, maar Tai houdt haar tegen. Dan blaast ze op haar fluitje om Greymon te helpen. Ze heeft echter niet genoeg lucht meer, dus Tai neemt het van haar over. Alle Digidestined zien dat Greymon, aangemoedigd door het gefluit van Tai, Parrotmon verslaat. Dan is Greymon opeens verdwenen. Kari roept hem nog wel na, maar ze ziet hem niet meer. Hij komt niet meer terug.

Vier jaar later

Vier jaar later, korte tijd nadat de Digidestined de Digiworld hebben verlaten na het gevecht met Apocalymon, ontdekt Izzy een vreemd virus op het Internet. Het is nogal agressief. Izzy ontdekt dat het virus op een Digi-ei lijkt. Het is door het virus besmet en wordt versneld uitgebroed. Er komt een Digimon uit tevoorschijn. Ondertussen stuurt Tai een e-mail naar Sora, waarin hij schrijft dat het hem spijt en dat hij zich nog nooit zo rot gevoeld heeft sinds hij per ongeluk in haar muts gekost heeft. Hij wil zijn e-mail afsluiten met 'Liefs Tai', maar besluit dit toch maar in 'Van Tai' te wijzigen. Kari komt binnen om haar nieuwe jurk te laten zien. Ze gaat naar een verjaardagspartijtje. Ze verandert Tai's e-mail weer terug in 'Liefs Tai' en verstuurt hem. Tai is kwaad en wil niet dat Sora deze e-mail krijgt, maar als de e-mail niet verstuurd kan worden, wil hij juist wel dat ze hem krijgt. Izzy vertelt Tai dat het Digi-ei is uitgebroed en dat de Digimon die er uitgekomen is deels Digimon en deels virus is. Via Willace weet Izzy dat deze Digimon gevaarlijk is. De Digimon is intussen gedigivolved en eet alle computerbestanden op. De computers in de hele stad slaan op hol. Tai en Izzy sluiten de computer van Tai's vader aan op de computer van Izzy om zo meer geheugen te krijgen. De Digimon is nu al naar zijn Rookie vorm gedigivolved. Tai zou willen dat Agumon er was om hen te helpen, hij kan hem zelfs al bijna horen.

In Digiworld maken Agumon en de andere Digimons via Gennai contact met Tai. Volgens Agumon is de nieuwe Digimon gevaarlijker dan de Dark Masters. De Digimons gaan op het internet om zo de Digimon te bestrijden. Tai belt de andere Digidestined op om mee te helpen, want zonder hun Digivices kunnen hun Digimons immers niet digivolven. Maar niemand geeft aan zijn oproep gehoor. Joe heeft een examen, Matt en Tai zitten bij hun oma op het platteland, Mimi is op vakantie op Hawaii, Kari wil haar feestje niet in de steek laten en Sora wil niet met Tai praten omdat ze ruzie hebben. Tai heeft haar namelijk een haarspeld gegeven voor haar verjaardag en nu denkt ze dat hij haar haar en haar muts niet mooi vindt. Als ze haar e-mail controleert ziet ze dat ze nog geen bericht van Tai heeft. Stomme Tai.

Agumon en Tentomon zitten op het internet en vallen de vreemde Digimon aan. Deze is echter nog niet verslagen. Tentomon en Agumon digivolven in Kabuterimon en Greymon. De vreemde Digimon digivolvet nu echter in Infermon en verslaat Greymon en Kabuterimon met gemak. Het blijkt dat hij het Champion level heeft overgeslagen en nu al een Ultimate is. Greymon en Kabuterimon digivolven ook naar Ultimate, maar worden verslagen voordat ze gedivolved zijn. Ondertussen krijgt Izzy e-mails van over de hele wereld, waaronder een van Willace. Volgens Willace is dit alles zijn schuld.

Infermon pikt alle telefoonlijnen in, waardoor Tai en Izzy geen toegang meer tot internet hebben. Tai probeert nog een keer alle Digidestined te bellen, maar de telefoon is aldoor in gesprek. Dan gaan alle telefoons in de wereld af, omdat Infermon iedereen opbelt. Daardoor wordt overal de Internet verbinding verbroken.

Matt probeert Tai te bellen, maar dit lukt niet. Dan heeft het telefoonbedrijf een noodsysteem met voicemail opgezet en Tai probeert opnieuw de Digidestined te bereiken. Izzy belt opnieuw op het Internet in, dit keer via een satelietverbinding. Matt belt terug en hij en T.K. besluiten te helpen door in de stad naar een computer te zoeken. Ondertussen zijn Tai en Izzy weer online. Infermon blijkt uit het telefoonbedrijf verdwenen te zijn en zit nu in Amerika, waar ook de elektriciteit op hol slaat. Izzy stelt Willace op de hoogte en vraagt zich af hoe de Digimon eruit zou gezien hebben als het virus hem niet te pakken had gekregen. Matt en T.K. hebben in een kapperszaak de enige computer in de stad gevonden. Agumon en Tentomon gaan het internet weer op en krijgen hulp van Patamon en Gabumon. Agumon en Gabumon warp-digivolven naar WarGreymon en MetalGarurumon. De hele wereld kijkt toe. Ook Infermon digivolvet naar Diaboromon. Hij valt Patamon aan voordat deze kan digivolven. Tentomon probeert Patamon te redden, maar raakt daarbij zelf gewond. Diaboromon houdt Patamon vast, tot grote zorg van T.K., maar Matt geeft MetalGarurumon de opdracht om Diaboromon aan te vallen en Patamon te redden. Ook WarGreymon valt Diaboromon aan, maar hij en MetalGarurumon raken allebei gewond en zijn ontzettend traag.

Izzy heeft onder tussen teveel van het eten dat Tai's moeder hem heeft voorgezet, variŽrend van aardappelshake tot spinaziekoekjes, gegeten en moet overgeven. Terwijl hij naar de WC rent, probeert Tai de zwaargewonde WarGreymon zover te krijgen dat hij verder vecht. Dan crasht zijn computer. Matt vraagt zich af waar Tai is, WarGreymon beweegt bijna niet meer. Izzy start de computer weer op en ondertussen blijven de e-mails maar binnenkomen.

Diaboromon geeft een raadsel op: wie kan terugtellen vanaf tien? Het blijkt dat Amerika twee kernraketten gelanceerd heeft die over tien minuten zullen ontploffen. Een heeft Colorado als bestemming, maar het leger is erin geslaagd de koers te veranderen, waardoor hij bij Hawaii zal neerkomen. De ander komt neer in de buurt waar Tai en Izzy wonen! Diaboromon begint zichzelf te delen, zodat er steeds meer van hem komen. Izzy rekent erop dat als het origineel vernietigd wordt, de kopieŽn ook zullen verdwijnen. WarGreymon raapt zichzelf bij elkaar en zegt dat hij het origineel gaat vernietigen. MetalGarurumon gaat met hem mee. Terwijl zij met Diaboromon vechten, kijken mensen over de hele wereld mee en versturen ze e-mails. Een van deze mensen is Yolei! Maar door deze e-mails worden WarGreymon en MetalGarurumon wel heel erg traag.

De vele Diaboromons zijn uiteindelijk teveel voor WarGreymon en MetalGarurumon en ze zijn allebei zwaargewond en niet meer in staat te vechten. Als Tai WarGreymon zo ziet, begint hij te huilen en wil hij hem helpen. Maar doordat hij achter de computer zit kan hij niets voor hem doen. Of wel? Tai reikt naar de computer en plotseling is hij zelf op het Internet. Doordat zijn band met WarGreymon zo sterk is, is hij zelf digitaal geworden. Hetzelfde gebeurt met Matt en MetalGarurumon. Tai vertelt WarGreymon dat hij niet moet opgeven, dat hij moet proberen door te vechten. Hij heeft dan wel geen fluit om hem wakker te maken, maar miljoenen kinderen over de hele wereld versturen e-mails om hem te steunen, dus hij mag niet opgeven. En WarGreymon voelt hun kracht. Dan nemen alle e-mails vorm aan op het Internet. En WarGreymon en MetalGarurumon veranderen. Hun koppen vormen het begin van een lange arm, die uit hun lichaam bestaat. Dan vormen alle e-mails een lichaam en WarGreymon en MetalGarurumon DNA-digivolven naar Omnimon!

Tai en Matt staan op Omnimons schouders en samen gaan ze de strijd weer aan. Omnimon vernietigt eerst een flink aantal van de kopieŽn van Diaboromon, die nog steeds erg snel is. Nog een minuut! Het duurt nog een minuut voordat de taart van Tai's moeder klaar is, het duurt nog een minuut voordat Joe's proefwerk afgelopen is. Dan besluit Izzy om alle e-mails door te sturen aan Diaboromon. De e-mails vertragen Diaboromon en Omnimon, met Tai en Matt die op zijn schouders staan, lokaliseren het origineel. Omnimon gebruikt zijn zwaard om het origineel te vernietigen en stopt daarmee de klok een seconde voordat de kernbommen zouden afgaan. Dan is alles voorbij! De magnetron van Tai's moeder heeft het begeven en Joe is klaar met zijn proefwerk. Mimi kijkt hoe een van de atoombommen onschadelijk in de zee valt. De ander atoombom valt in de baai vlak bij Sora's huis. Maar Sora merkt het niet op. Ze heeft een nieuw e-mailbericht, het e-mailbericht van Tai. Ze leest het en ziet eronder 'Liefs Tai' staan. 'Stomme Tai' zegt ze.

Ook Willace is blij en dat is zijn Digimon tweeling ook. Maar voor hen is de nachtmerrie nog maar net begonnen.

Tegenwoordig

Tegenwoordig is het team wat veranderd. De oudere Digidestined hebben het meestal te druk en het hangt meestal van de jongere Digidestined af. Cody en Upamon, Yolei en Poromon en Davis en DemiVeemon, die op het strand spelen en Kari en Gatomon en T.K. en Patamon, die samen in New York zijn om Mimi op te zoeken en Davis proberen jaloers te maken.

In New York probeert T.K. naar huis te bellen, maar dit lukt niet. Er steekt een wind op en Kari krijgt een naar voorgevoel. Dan zien ze dat een richtingaanwijzer door iets onzichtbaars wordt vervormd. Ze besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen heeft ook Willace gemerkt dat er iets aan de hand is. Een vreemde Digimon verschijnt die Willace Gokumon noemt, maar die in werkelijkheid Endigomon is (Gokumon is zijn In-training vorm). Endigomon zegt tegen Willace dat hij terug moet gaan. Endigomon valt Willace ook aan, maar Willace's Digimon, Terriermon, verdedigt hem. Kari en T.K. hebben Willace, Endigomon en Terriermon ook gevonden en kijken toe. Dan worden ze ontdekt en Endigomon verdwijnt. Willace zegt tegen T.K. en Kari dat ze hem niet moeten volgen. Patamon volgt hem echter stiekem. Willace belt zijn moeder op en zegt dat hij naar Colorado gaat. Kari en T.K. besluiten daar ook heen te gaan.

Kari en T.K. zitten in de trein naar Colorado. Kari stuurt een e-mail naar Davis. Ze maakt een afspraak met hem om hen zo vlug mogelijk te komen helpen. Davis is helemaal opgewonden als hij een e-mail van Kari krijgt. Maar hoe komen ze in Amerika?

Willace loopt met Terriermon door de woestijn. Terriermon heeft het warm en vraagt zich af waarom ze moeten lopen. Willace zegt dat het komt doordat Gokumon steeds agressiever wordt en iedereen die hem helpt laat verdwijnen. Terriermon gaat dan op Willace hoofd zitten. Zo loopt Willace niet in de zon en hoeft hij niet te lopen. Ondertussen gaat Kari's Digivice af, die de trein in een roze licht hult. Endigomon verschijnt en heeft het over verdelgen. Dan stopt de trein plotseling precies op een spoorbrug boven een grote rivier.

De andere Digidestined reizen ondertussen naar Amerika. Yolei heeft allemaal familieleden met wiens hulp ze reizen. Zo vliegen ze op de airmiles van de ene oom, met de taxi van de andere oom en vervolgens moeten ze het laatste deel op paarden van nog weer een andere oom afleggen. Maar Davis heeft er genoeg van en gaat liften. Een vrachtwagen stopt en ze stappen in het vrachtgedeelte. Daar zit ook Willace met Terriermon. DemiVeemon snuffelt aan Terriermon en stelt vast dat hij ook een Digimon is. Cody komt dus tot de conclusie dat ze in Amerika vrachtwagens vol met Digimons hebben. De vrachtwagen zet hen af en Willace ontdekt hoe leuk het is om bij een team te horen. Terriermon speelt met Poromon en Upamon, terwijl Willace een beetje met Yolei flirt. Davis wordt kwaad. Volgens Cody komt dat omdat hij had verwacht nu al bij Kari te zijn. Willace herinnert zich Kari en T.K. en zegt dat hij Kari ook leuk vond. Nu wordt Davis helemaal kwaad. Ze besluiten naar het vakantiehuisje van Willace's familie te gaan, om op Kari en T.K. te wachten. Willace bestelt een pizza en vraagt aan de pizzabezorger of hij hen ook mee kan nemen. Davis en Willace ruziŽn over de pizza. De pizzabezorger komt eraan en Cody en Yolei stappen in. Davis en Willace ruziŽn nog steeds. De pizzabezorger rijdt weg en laat Davis en Willace achter. Yolei roept hen nog na dat zij wel zullen vertellen hoe de pizza smaakte. Davis en Willace blijven nog even ruziŽn, maar dan steekt er een vreemde wind op. Willace realiseert zich dat Gokumon hen weer op het spoor is. Dan verschijnt Endigomon. DemiVeemon digivolvet in Veemon en valt aan met een Vee Headbutt. Dan vliegt Terriermon Veemon naar Endigomon, maar ze hebben niet op het reclamebord gelet en botsen ertegenaan. Tijd voor plan B! Veemon armor-digivolvet in Flamedramon en valt Endigomon aan met zijn Fire Rocket. Dan begint de Digivice van Willace te gloeien en Terriermon voelt zich vreemd. Dan digivolvet hij in Gargomon. 'Hij heeft een broek aan' roept een verbaasde Willace uit. Gargomon valt Endigomon ook aan en dan verdwijnt Endigomon. Davis vraagt zich af wat dit te betekenen heeft, maar Willace zegt dat hij het moet vergeten. Terriermon zegt dat Willace nu echter bij een team hoort en dat hij Davis en de anderen de waarheid mag vertellen. Maar de waarheid is volgens Willace dat hun lift verdwenen is. Daar weet Veemon wel een oplossing voor. Hij armor-digivolvet in Raidramon en Davis vraagt of iemand een lift besteld had. Hij en Willace rijden op Raidramons rug naar het vakantiehuisje van Willace's familie. Upamon ziet een grote stofwolk aankomen en volgens Cody is het Davis. Yolei is het met hem eens. Yolei is er niet blij mee dat Gokumon hen weer heeft aangevallen. Ze hadden hun team niet moeten opsplitsen. Terriermon vraagt waar T.K. en Kari zijn en Yolei realiseert zich dat die er eigenlijk al hadden moeten zijn. Volgens Willace zijn ze er niet meer. Gokumon laat iedereen die hem helpt verdwijnen. Davis heeft genoeg van alle geheimzinnigheid en wil weten wie die Gokumon is en waarom hij alleen Willace aanvalt. Willace zegt dat dit komt omdat hij hem gemaakt heeft. Volgens Davis is dit onzin, je kunt geen Digimon maken! Willace zegt dat hij al te veel verteld heeft en dat hij dit alleen moet opknappen. Hij gaat weg, terwijl een verdrietige Terriermon meegaat. Davis gaat ook mee.

Na uren door het bos gelopen te hebben, wil Davis toch wel eens weten wat er nou precies aan de hand is. Willace vertelt dat er acht jaar geleden een Digi-ei uit zijn computer kwam (op hetzelfde tijdstip dat dit ook bij Tai en Kari gebeurde). Er kwam een tweeling uit en Willace was dolgelukkig, want hij had nu eindelijk iemand om mee te spelen. Hij vond het wel leuk om nog meer Digimons te hebben en besloot een Digi-ei op de computer te maken. Het Digi-ei werd echter door het virus gegrepen en veranderde in Diaboromon. Diaboromon werd door Omnimon verslagen, maar het virus wist Gokumon op te sporen en die veranderde in de afgelopen vier jaar in het monster dat sindsdien Willace achtervolgt. Gokumon probeerde aan Willace te vertellen wat hij moest doen. Hij moet terug gaan, maar waarom wist Willace niet. Dat kon Gokumon niet zeggen, doordat het virus hem tegenhield. Willace weet dat hij er niets aan kan doen. De enige manier om van Gokumon af te komen is door hem te vernietigen, maar dit kan Willace niet. Tenslotte is het zijn fout, niet die van Gokumon. Dan hoort Willace Davis huilen. Hij heeft nog nooit zo'n droevig verhaal gehoord. Willace zegt dat hij niet moet huilen, hij is degene met een probleem, niet Davis. 'OK' zegt Davis vrolijk. Ze zijn nu een team en dus zullen de Digidestined Willace helpen. Willace is nog niet zo gewend aan het teamwork, is er nog iets dat hij moet weten? 'Ja' zegt Davis, 'ik ben de enige die Kari kust.' Willace maakt Davis nog een beetje jaloers door te zeggen dat hij en Kari het goed met elkaar konden vinden in New York. Dan verschijnt Terriermon, die niet wilde afluisteren, maar nu eenmaal grote oren heeft. Hij zegt dat hij morgen naast Willace zal staan als deze met Gokumon gaat vechten. Willace wil het niet, maar Gokumon is Terriermons broer. En Terriermon is de vriend van Willace, niet zijn knuffel!

De volgende morgen verschijnt Endigomon weer. Hij heeft het weer over verdelgen en zegt weer dat ze terug moeten gaan. Dan wordt de hele omgeving donker en Endigomon digivolvet. Hij wordt Antylamon. Ook Terriermon digivolvet naar Gargomon. Veemon, Hawkmon en Armadillamon armor-digivolven naar Flamedramon, Halsemon en Digmon. Ze vechten allemaal met Antylamon, maar de lenige Antylamon maakt het vooral Gargomon niet gemakkelijk. Uiteindelijk weten de Digimons hem klem te zetten in het water. 'Hoe wil je het hebben, Gokumon, gebraden of gegrild?' vraagt Flamedramon. Halsemon wil opschieten. Hij is tenslotte op vakantie. Antylamon verdwijnt echter onder water, maar volgens Willace is hij nog niet weg. Dan wordt alles omgeven met een donker licht en uit het water verschijnt Kerpymon, Gokumons Megavorm! Kerpymon laat alle Digimons dedigivolven. Vervolgens zuigt hij ze naar zich toe en gaat met ze jongleren. Volgens Willace is dit alles zijn schuld. Davis vraagt of hij hem soms heeft leren jongleren. Willace roept Kerpymon toe dat hij hem in plaats van de Digimons moet nemen. Kerpymon gooit Hawkmon, Veemon, Armadillomon en Terriermon weg en valt Willace aan, maar Davis springt voor hem. Dan wordt Kerpymon geraakt door een Bunny Blast, afgevuurd door Terriermon! Ondertussen zijn Davis, Yolei en Cody herenigd met hun Digimons. Veemon valt Kerpymon weer aan, samen met Terriermon. Ook Hawkmon en Armadillomon zijn weer van de partij en gezamenlijk vallen de vier Rookies de Mega Digimon aan. Geen partij voor Kerpymon, de Digimons worden al vlug weer naar Kerpymon gezogen die zijn mond al opent om ze op te eten. De situatie lijkt hopeloos, maar dan wordt Kerpymon geraakt door een Hand of Fate aanval! Angemon en Angewomon verschijnen en Kari en T.K. komen eraan rennen. Davis is blij dat Kari er eindelijk is, maar Kari negeert zijn opmerking en vertelt dat ze eerder hadden willen komen, maar dat ze wat problemen hadden onderweg. Angemon en Angewomon bevechten Kerpymon met Angel's Staff en Celestial Arrow. Kerpymon raakt ernstig gewond en dan wordt alles donker. Kerpymon herteld zich weer door het virus dat in hem zit. Yolei maakt zich zorgen om de gewonde Poromon en opeens valt het Willace op dat Davis jonger wordt. Ook Kari en T.K. zien dat iedereen jonger wordt. Willace realiseert zich dat terug maar het begint betekent terug naar het moment dat het virus Gokumon voor het eerst aanviel. Angewomon vindt dat er vlug iets aan gedaan moet worden, straks zijn ze nog luiers aan het verschonen. Zij en Angemon zijn te zwak om te vechten, maar de nieuwe Digimon zal gebruik maken van de Gouden Digi-eieren. Als ze digivolven in hun Mega vorm, kunnen ze de Gouden Digi-eieren bevrijden. Dus digivolven ze. Angemon wordt even MagnaAngemon en digivolvet dan in Seraphinmon, een super engel Digimon. Angewomon wordt Magnadramon, een roze Draak Digimon. T.K. en Kari, nog steeds kleine kinderen, bewonderen hun Digimons. Dan valt Kerpymon hen aan en Seraphinmon en Magnadramon worden een lichtbol. Kerpymons aanval raakt hen en ze vallen als Patamon en Gatomon op de grond. Maar de Gouden Digi-eieren zijn bevrijd! Een bol met blauw licht komt in Davis' handen en vormt het Gouden Digi-ei van Wonderen. Een roze bol in Willace's handen wordt het Gouden Digi-ei van het Lot. Willace vraagt zich af wat hij ermee moet doen, maar Davis doet het hem voor. Golden Armor Energize! Veemon en Terriermon golden armor-digivolven in Magnamon en Rapidmon! Ze vallen Kerpymon aan met Magnablast en Rapid Fire. De aanval heeft echter weinig effect op Kerpymon, dus besluiten ze hem van binnenuit te vernietigen. Willace kijkt verschrikt op als Kerpymon Magnamon en Rapidmon op eet. Binnenin Kerpymon besluit Gokumon, in zijn Endigomon vorm, om te helpen. Hij wijst hen aan dat het virus binnenin hem zit en dat ze het moeten vernietigen. Magnamon en Rapidmon vallen aan en Willace ziet hoe Kerpymon kronkelt van de pijn van deze aanvallen. Dan verandert hij in een vriendelijkere, lachende vorm van Kerpymon. Hij bedankt de Digidestined en lost dan op. Willace begint te huilen, 'Nu ben ik ze allebei kwijt.' Maar dan verschijnen Terriermon en Veemon en Terriermon verzekert Willace dat hij hem nooit kwijt raakt. Dan vertelt Davis Willace dat Digimons nooit echt sterven. Ze komen altijd weer terug.

Willace reist met de andere Digidestined naar New York. Daar nemen ze afscheid en Willace kust Kari en Yolei, tot grote woede van Davis. Maar Willace rent vrolijk weg, voordat Davis achter hem aan kan komen. Willace belt zijn moeder op en zegt dat hij direct weer naar huis komt. Terriermon vraagt zich af of hij de enige is die een Digi-ei ruikt. In het water drijft een Digi-ei en de Digimon die daarin zit roept om Willace. Willace rent ernaar toe. Zoals Davis al zei, Digimons sterven nooit echt, ze komen altijd terug, maar ze zingen nooit hetzelfde liedje. Gokumon, in zijn Endigomon-vorm, zingt vals.

Geschreven door: Anime Girl

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?